Pyro Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 bu aralar patlama falan mı oldu bu tarz sitelerde?abartısız hergun hıc adını duymadıgım arkada$lık sitelerinden x ark.nız sizi davet ediyor diye mail geliyor.i$in komigi o davet edenlerinde hicbirini tanımıyorum.bir tane olur iki tane olurda 2 gunde 4-5 farklı yerden mail gelince bu tarzda,noluyoruz lan diyor insan.
nocom Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Pyro arkadaşların tarafından sevilen birisin desene :=)
Pyro Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 ya alakası yok,davetiye yollayan mailleride gosteriyorlar.bakıyorum hani eskiden vardıda sonradan silmi$ miyim diye listeme,yok hic oyle biri.hepsi fake mail yazıp,ark.larının msn listlerine mi fw liyorlar onu da anlamadım.
kingpin Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 oldu evet tagged midir nedir bu yahu hi5 alternatifleri heralde hoş, hi5 bile kullanmıyorum öyle açık bişi var yılda bi kez baktım baktım.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Sitelerin bu kadar hızlı türüme nedeni Joomla denilen bi olay yüzünden.Joomla Frontpage gibi site kurmaya yarıyor.Hazır arkadaşlık sitesi scriptleri var.Bunlarla çok hızlı bi şekilde hazırlanıyor. Ayrıca yonja gibi sitelerin parayı vurduğunu görenin ağzı sulanıyor site açmaya kalkışıyor. İlginç olanda şu patiden bir iki eleman üzerinden geliyor bana siteler.Onların haberi varmıdır bilmem. Ne zaman yeni bi arkadaşlık sitesi çıksa onların teklifi var.Başka bişey olmalı herhalde bende "uLan yeni açılmış ne çabuk üye olmuşlar" falan fıstık diyorum.
nocom Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 hi5 falan yok arkadasını sevıosan tıkla buraya, yok birader benim bu noktadan itibaren öyle bir arkadaşım yok sildim onu hayatımdan diyip delete yapıyorum :)
Pyro Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 hi5,tagged fln eski ya bunlara kıyasla yeminle.en son gelen maillerden birinde yazan; bla bla Sosyal Network Center'da neler var.. -Dünyaca ünlü sanatçılar,futbolcular üyemiz.. -Ücretsiz mesajlaşma -Profil sayfası düzenleme -Profilinize özelleştirme (arka plan değiştirme,html kodları,müzik koyma v.b) -Video Ekleme,Çıkartma -Ülke,Semt,Şehir arama -27 Dil Seçeneği -12 farklı tasarım lol.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 vee ayrıcaa hiçbiryerde olmayan... -Kızlar teklif ediyor özelliğimizde açık
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 pyrom yumuşağım, aynı konuyu ben açacaktım vallah, bıktım artık ben de. en son gelen sitenin adını söylüyorum, sosyal center.
Pyro Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 sölentere herif,illa laf edicek :)
huun Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Pyro, Adamların hedef listesindesin, dikkatli ol :P
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 payro senin için www.eshalem.com vardı o gelmedimi linki? orda istediğin arkadaşı bulabilirdin ama kapanmış sanırım ilgi göstermemişsin.
kingpin Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 o değilde Sosyal Network Center dan banada mesaj gelmiş naptım ? hemen sildim.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 pyro sen zaten kıs aramıyomudun en son öle hatırlıyom ben?Bak burlardan iyi kız düşürüyo millet söliyim :)
Pyro Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 topunuzun allah belasını emi.iyi ki bir topic actık,$ikayet ettik durumdan sizdede böyle mi diye,adamlar yumu$ak yaptı,ibne yaptı ustune bir de kız aramıyor muydun diye abaza oeh. @st_dreamer: ne ara?ben hic oyle bir egilimde olmadım(ibne degilim atlamayın direk),en azından netten kız aranmıcagını biliyorum.zaten umrumda da degil $uan.
kingpin Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 bırak pyro her gece ağlıosun kız kız diye yetti !
Pyro Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 arkada$lık sitelerini en iyi kingpin bilir.hep bunlarla ugra$ıyor herif.
Öne çıkan mesajlar