Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alice in Chains

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ben de gelsem evinde bana yer açar mısın?

:)

[ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 18:51 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Sali aksami cocugumu kestim efenim konserde, harikaydi ya.

Setlist suydu, karisik bi sekilde

Rain When I Die
Junkhead (bunu hic beklemiodum ve en sevdigim sarki cocugumu kestim)
Would?
Man in the Box
Down in a Hole
Grind
We Die Young
Rooster
Sludge
Dam That River

Bis yapamadilar tabi headliner olmadiklarindan, o uzdu baya.
Cok iyiler ya, uyum saglamis baya William, sesi de benziyor Layne'inkine. Album cikaricaklarmis, hadi bakalim. Ama yani cikarmasalar mi diyorum aslinda Layne gibi bi efsaneden sonra bir daha oyle bi sound yakalayamazlar bence, orasi kesin.

Neyse sonrasinda Velvet Revolver cikti, ben Fall to Pieces harici sarkilarini bilmiodum (daa dogrusu vokalin Scott Weiland oldugunu da bilmiodum, sora bi baktim oha Slash, oha Duff falan, meger GnR - Axl + Scott mis, ultimate grup direk) ve harika bir sov verdiler ben sarkilari bilmiodum (ve konusucak halim kalmamisti AiC den sonra) ama asiri eglendim, bi de Fall to Pieces patlattilar zaten, Slash sicti agzimiza falan. Scott bariz olucek bikac seneye aklinizda olsun, ve adami olmeden gordugum icin cok cok mutlu oldum.

Harikaydi ya.

Ha bu arada, arabayi park ettik iceri giricez adamin biri geldi bedava bilet ister misiniz ya arkadas AiC menajeri, arkadaslarim ve bana bilet verdi arkadaslarin da bi kismi gelmedi dedi, oha tabi falan dedik. Abi en on 10. sirada cikti biletler haha, dibinden izledik gruplari.

Alice in Chains

Jerry Red Sox sapkasiyla

Velvet Revolver

Scott & Slash

Duff & Scott & Slash

Mesaj tarihi:
Şimdi biraz hayvani olacak ama cidden öyle bi amaç gütmüyorum, Alice In Chains'in olayı elemanın yaşamda resmen gg olmuş olması. Bence baya bi anısına saygısızlık oluyo aynı çatı altında yeni bi isimle müzik yapmak. Yeni bi grup kursunlar, kemik sızlatmasınlar.
  • Yeni Oluştur...