Sly-One Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ayrıca başka başlık olmamaısı da külliyen yalan. http://forum.paticik.com/konu.php?id=28543 http://forum.paticik.com/konu.php?id=28543
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Layne aramizdan ayrilali bugun tam 5 yil oluyor.
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 siz yaşayanların arasından demek istedin :o başımız saolsun =(
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Valla orasi dogru abi, ruh gibiyim. 3 gundur bi gece yarim yamalak uyuyabildim sadece. Her tarafim agriyo.
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Ya Penth, umutla dinledim ama aradığımı alamadım ya. Çarp beni. Smite meh.
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Napalim abi, kismet. Layne'in oldugu gun kiz arkadasimdan ayrildim zaten, garip isler. Kiz Layne askim yuzunden gay falan sanmis olabilir beni ak : (
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Alice in Chains'i ilk dinledigimde bende pek begenmemistim, yani guzel gibi gelmisti ama sevememistim, zamanla pek uber gelmeye basladi.
Slat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Bu ne yav Confusion yazmamışsınız hiçbiriniz :|
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Dualarim kabul oldu, 14 Agustos'ta izliyorum Velvet Revolver + Alice in Chains : )))))) ehuaehueahueahueahueauheahuea hatta. Layne yok gerci, ama buna da sukur.
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Massachusetts'de : )
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Ben de gelsem evinde bana yer açar mısın? :) [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 18:51 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Acarim ama kendim bile yer yataginda yatiyorum sefalet hukum suruyo evde ahah
h1v Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bizde sardık bakalım oh :) saol penth ;)
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Sali aksami cocugumu kestim efenim konserde, harikaydi ya. Setlist suydu, karisik bi sekilde Rain When I Die Junkhead (bunu hic beklemiodum ve en sevdigim sarki cocugumu kestim) Would? Man in the Box Down in a Hole Grind We Die Young Rooster Sludge Dam That River Bis yapamadilar tabi headliner olmadiklarindan, o uzdu baya. Cok iyiler ya, uyum saglamis baya William, sesi de benziyor Layne'inkine. Album cikaricaklarmis, hadi bakalim. Ama yani cikarmasalar mi diyorum aslinda Layne gibi bi efsaneden sonra bir daha oyle bi sound yakalayamazlar bence, orasi kesin. Neyse sonrasinda Velvet Revolver cikti, ben Fall to Pieces harici sarkilarini bilmiodum (daa dogrusu vokalin Scott Weiland oldugunu da bilmiodum, sora bi baktim oha Slash, oha Duff falan, meger GnR - Axl + Scott mis, ultimate grup direk) ve harika bir sov verdiler ben sarkilari bilmiodum (ve konusucak halim kalmamisti AiC den sonra) ama asiri eglendim, bi de Fall to Pieces patlattilar zaten, Slash sicti agzimiza falan. Scott bariz olucek bikac seneye aklinizda olsun, ve adami olmeden gordugum icin cok cok mutlu oldum. Harikaydi ya. Ha bu arada, arabayi park ettik iceri giricez adamin biri geldi bedava bilet ister misiniz ya arkadas AiC menajeri, arkadaslarim ve bana bilet verdi arkadaslarin da bi kismi gelmedi dedi, oha tabi falan dedik. Abi en on 10. sirada cikti biletler haha, dibinden izledik gruplari. Alice in Chains Jerry Red Sox sapkasiyla Velvet Revolver Scott & Slash Duff & Scott & Slash
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Şimdi biraz hayvani olacak ama cidden öyle bi amaç gütmüyorum, Alice In Chains'in olayı elemanın yaşamda resmen gg olmuş olması. Bence baya bi anısına saygısızlık oluyo aynı çatı altında yeni bi isimle müzik yapmak. Yeni bi grup kursunlar, kemik sızlatmasınlar.
Öne çıkan mesajlar