w00t Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Merhaba arkadaslar lvl70 uzeri oyuncular icin xp guide : terimler QTY : Quantity Exp pts : Experience Points per kill N/A :Not Available * : when mobs available both @ elsant & CZ Total gain : Gained xp in 1 hour Duo : 2player Trio : 3Player Bronze&silver : Gained xp 1 hour either silver premium or bronze which gives %20xp increase Bronze&silver+Valkyrie (2 pcs Helmet&pauldron): Gained xp 1 hour either silver premium or bronz + Valkyrie which gives %26xp increase Gold : Gained xp 1 hour with Gold premium which gives %30xp increase Gold+Valkyrie(2 pcs Helmet&pauldron) : Gained xp 1 hour with Gold premium+Valkyrie armours which gives %36xp increase yuksek çözünürlük linki :http://rapidshare.com/files/20418965/xpg.JPG [ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 02:28 tarihinde, w00t tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 bunların mantık olarak ben bir gereğinin olduğunu düşünmüyorum ben emek vermişsin ama:p oyunda görüşmek üzere any.. endless/arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 endo bol bol acid pot at umm pardon acid pot yeme yani :=))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 mantık olarak bir gereği vardır cüce onun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Güzel düşünülmüş ve hazırlanmış 1 tablo.Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Güzel bir tablo, işe yarar hemde fazlasıyla, gerçi exp gain içinde olanların bir çoğu bu tabloya ihtiyaç duymadan tahmini hareket edebilir ama rakamsal verilerde işe yarar... tablonun ne için yapıldığını anlamayanlar yada çözemeyenler için diyeceğim, lütfen oynamayın pls. sizlerden çok çektik malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Atı alan üsküdar'ı geçmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 akil fikir eyle yarabbim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 can ready2noob dağılmış bakalım nolcak ortaya noob dağıldı birsürü xD [ Mesaj 14 March 2007, Wednesday - 09:27 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeMo Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 cok yararlı bi çalışma olmuş w00t tşk ederiz @endless, senin gibiler için kullanılan bi terim vardır "low-life animal" diye bişidir ama sende ingilizce olmadığı için anlamassın ingilizce olmadığı "ready2noob" kelimesinden belli bi kankana sor sölesin anlamını sen ayağında kundura elinde tesbih (zuhaha) tipinde HAS bi türk erkeğisin hadi işine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 bizim cücemiz o be ! end öylemisin cnm ? :) Memo ona kalırsa sende türkçede yok ; anlamassın değil anlamazsın -yosun değil -yorsun (-yor ekidir o) sanki ingilizce bilmemek suçmuş gibi konuşma... Kısa cümleleri ezberlemeyle ingilizce konuşulmuyor... (bkz:ehehehe memo aga nuub ehehe lawl memo saks !) [ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 19:36 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 19:39 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeMo Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 ingilizce bilmemek tabi ki suç değil Passive ama bilmiyosan da bi yerinden kelimeler uydurup saçmalamayacaksın. saçmalarsan bilen biri çıkar, o senin uydurduğun yerinle sana güler... benim türkçem bana yeter en azından herkes anlıyor.. ayrıca w00tun yazdığı konuyu saptırmayı da "boş" buluyorum.. neyse önceki posttaki o terim herşeyi açıklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 MeMo Amerikalıların bir lafı vardır bildin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 memo kimsin bilmiyorum ama oyunda çok ezmişim seni heralde burda bana laf atıyosun (H) bir terimi ing yazarken ille uycak diye birşey yok onun tr anlamdada söylememe gerek yok beynin algılıyomu eziq insan ? kimsin nesin bilmem ama beni tanımadığın açık tanısaydın kafana göre konuşmazsın hazırlayan adamı 2 yıldır tanıyorum ben sen daha kim olduğunu bilmiyosun w00t diyosun 1 kelimeye bakarak ingilizce bilmiyo diyosun sen önce beynini kaybettiğin yerden alda gel xD kendini tanıt kimsin bakalım bana laf atcak kadar bir geçmişin varmı lol [ Mesaj 16 March 2007, Friday - 07:15 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 memo kim arda? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 başlamışınız yine saçma dalaşmalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeMo Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 evet evet o senin dediğinden.. hadi işinize bakın.. ben çok eğlendim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 ailende çok eğlenmiş öyle dediler :$ sen git kumda oyna velet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Halamı cem abi ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 valla Onur sorma iyilik yapalım diyorum ama .... hatamı bende bilemiyorum artık , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 @w00t dostum cok güzel bir tablo hazirlamissin, emek isteyen birşey.. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Tesekkurler ANY. Anca senin yapabilecegin bisiydi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar