Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

duende vs. ucanadam

duende

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
duende maçları sakin izlerken uçanadamı Türkiye belçika maçından sonra Mustafa Denizliye attığı uçan kafa ile tanıdı.

Zaten uçanadam lakabı da oradan gelmektedir.

uyarı:sıkıyorum.. bunları tanımam etmem.. bunlar dediğim duende ve uçanadam.. ben hep bu ikisine bu derim. hiç kızmazlar bana. geçen çiçek pasajında demleniyoz bunlarla işte.. dedim yahu ben sizlere bundan sonra bunlar diye hitap etsem olur mu? uçanadam önce bi heyheylendi.. uçmaya falan çalıştı ama çakırkeyf ya.. kalkamadı yerinden.. sallandı oturdu sandalyeye.. neyse işte oy birliğiyle kabul ettik.. bu böyle bi anımdır.. ama sıkıyor da olabilirm. işte geçen gün duende ile kokoreç yiyoruz dedi ki, "baba sen benim hakkımda atıp tutuyor muşsun.. " dedim kanka atan tutan uçan uçanadam.. güldük işte ööle.. ama bu olayda gerçek olmayabilir.. olabilirde
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
elbette.. hatta bu toplaşmada fotoğraf makinesi almayı unutursak sen hızlıca çizersin.. tabi şöyle dialoglar geçebilir.

dasaaa: baba bitti mi?
ucan adam: yok bitmedi abi az kaldı.. duende! elini dik tut olm.. çizemiyom.. kolun yamuk çıkacak
duende: lam baba ben sana dediydim foto çeken cep telefonu alalım diye
benjamin*: baba o biradan hayır gelmez.. gazı mazı yok artık onun.. yarısı da uçmuştur zati!
dasaaa:dur lan bi bakayım.. ciddisin lan.. bu sarı su gibi bişi olmuş
ucanadam: içme birayı içme.. dik tut şu kolunu yahu! sen de duende..
duende: ya sabır! Allahım sen şu çocuğa akıl fikir ver diyicem de.. içki içiyom çarpar diye korkuyorum
dasaaa:neyle çarpacak ki lam, zeus o dediğin çarpan falan..
duende: töbe töbe..

*benjamin dasaaa nın alter egosu olabilir.. veya olmayabilir.. bilmiyoruz.. belki de dasaaa benjaminin alter egosudur.. ne dersin benjamin..
-yok abi.. benim alter egom Hıdır adında bi karakter!! Lan yeni nesil de bööle bunalım şeylere, pişikoloşik rahatsızlıklara pek bi meraklı yahu.. Yok benim altım üstüm.. taam mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...