Apache Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 duendede ucanadamda çılgın gibi kategorize eder hayatı. [ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 23:15 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 ucanadam daha uzağa işer, duende daha kalın sıçar afedersiniz :p [ Mesaj 12 March 2007, Monday - 00:31 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Başlığın hakkını vermişsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 duende , o sizin toyzaras'taki vidyonuzu izlemek istiyorum.koy bi youtube'a. :9 [ Mesaj 12 March 2007, Monday - 09:02 tarihinde, HymnOfSnuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 ucanadamla , duende evlenir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 yüklenmekte video birazdan koyarım izlersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 2 sene önce yaptığımız videomuz koyduğumuz zamandaki topic bu youtube videomuz ise bu iyi seyirler:p... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 İlerde psikolojik bir problem olursa, çocukluğunuza hiç inmesinler, zira geri çıkamayabilirler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 fevzicaaaan gel la içek :p *çek ordan 2 bira* !'^+^!% -polis geliyo abi -tamam rahat olun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 biz toys'r usta kendi kendimize oyun oynuyoken ne ortamlara, ne hallere soktun bizi boşuna söylememiş atalarımız insanın başına ne gelirse arkadaştan gelir diye...:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 boğaç el yemeklerinde yavaş olabilir, ancak tabak yemeklerinde üstüne yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Bass gitar da gitar olmuyor mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 makarnayı falan 2 saniyede bitiririm vallaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 duende maçları sakin izlerken uçanadamı Türkiye belçika maçından sonra Mustafa Denizliye attığı uçan kafa ile tanıdı. Zaten uçanadam lakabı da oradan gelmektedir. uyarı:sıkıyorum.. bunları tanımam etmem.. bunlar dediğim duende ve uçanadam.. ben hep bu ikisine bu derim. hiç kızmazlar bana. geçen çiçek pasajında demleniyoz bunlarla işte.. dedim yahu ben sizlere bundan sonra bunlar diye hitap etsem olur mu? uçanadam önce bi heyheylendi.. uçmaya falan çalıştı ama çakırkeyf ya.. kalkamadı yerinden.. sallandı oturdu sandalyeye.. neyse işte oy birliğiyle kabul ettik.. bu böyle bi anımdır.. ama sıkıyor da olabilirm. işte geçen gün duende ile kokoreç yiyoruz dedi ki, "baba sen benim hakkımda atıp tutuyor muşsun.. " dedim kanka atan tutan uçan uçanadam.. güldük işte ööle.. ama bu olayda gerçek olmayabilir.. olabilirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 dasaa cok kanım kaynadı sana bi akşam nevizadeye gidelim uçanıda alırız istersen... bu arada yanılıyosun maçı ucanadam sakin izler ben kafa atarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 valla bi boş vaktim olsun dağıtacam hemen.. şimdilik günde 4sa uyku ile hayatta kalmaya çalışıyorum.. güzel olur ama.. balık falan da yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 beni de alın tabi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 elbette.. hatta bu toplaşmada fotoğraf makinesi almayı unutursak sen hızlıca çizersin.. tabi şöyle dialoglar geçebilir. dasaaa: baba bitti mi? ucan adam: yok bitmedi abi az kaldı.. duende! elini dik tut olm.. çizemiyom.. kolun yamuk çıkacak duende: lam baba ben sana dediydim foto çeken cep telefonu alalım diye benjamin*: baba o biradan hayır gelmez.. gazı mazı yok artık onun.. yarısı da uçmuştur zati! dasaaa:dur lan bi bakayım.. ciddisin lan.. bu sarı su gibi bişi olmuş ucanadam: içme birayı içme.. dik tut şu kolunu yahu! sen de duende.. duende: ya sabır! Allahım sen şu çocuğa akıl fikir ver diyicem de.. içki içiyom çarpar diye korkuyorum dasaaa:neyle çarpacak ki lam, zeus o dediğin çarpan falan.. duende: töbe töbe.. *benjamin dasaaa nın alter egosu olabilir.. veya olmayabilir.. bilmiyoruz.. belki de dasaaa benjaminin alter egosudur.. ne dersin benjamin.. -yok abi.. benim alter egom Hıdır adında bi karakter!! Lan yeni nesil de bööle bunalım şeylere, pişikoloşik rahatsızlıklara pek bi meraklı yahu.. Yok benim altım üstüm.. taam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar