ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Nedense çıkmış aklımdan tamamen, şimdi gördüm. 8 martta basın toplantısı ile filmler açıklanmış, festival kitapçıkları da bugün çıkıyormuş piyasaya 15 gün boyunca hayata ara vermeyi planlıyorum ben, hepinizi bekleriz=) http://www.iksv.org/film/festival2006.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 bittim bittim, iflas iflas :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 ben bi hesap yaptım, kafadan 6 gün ekiyorum okulu toplam 10 gün içinde, bir de haftasonlarını eklesen, öleceğim sanırım. Paramı aldığım zamana denk gelmesi iyi oldu tabi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 valla ben niyeyse festivaller bittikten sonra "şu şu cok iyiydi buda cok iyiydi" yorumlarını toplayıp en iyilerini buluyorum sagdan soldan öle izliyorum heh..feste gidicek zamanda yok zaten. bugun rexxte satılmaya başlanmıştı sanırım biletler kuyruk vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 running with scissors çok güzel, yerdeniz öyküleri çok kötü yeni melekte filmi olanlara allah sabır versin diyoruz zaten buradan. yukarıdaki filmlerden uyanlar varsa bir ses selam etsinler efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 niye butun etkinlikler benim sinavlarima geliyorki anlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Labirent'ten geldim şimdi. Mükemmeldi.Mükemmel ötesiydi.Ağlattı. Her güne 2 bilet + galalarım (hepsi Emek'den 13.30 ve 19.00 seanslarına , arada beni Emek'in kafesinde kitap okurken görebilirsiniz.) var , 15 gün üniye gitmeyeceğim , zaten kaldım sınıfta. edit:Labirent yarın(sanırım bu gün oluyor , çarşamba işte) Rexx'de gösterilecekmiş , kesinlikle gidin ; konusuna falan da bakmayın , güvenin bana. [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 01:01 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar