moriQ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yahu bugün oldu bu busy muhabbeti. daha önce hiç karşılaşmadı dolmuş sunucular. deneyip girdim en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 http://i45.tinypic.com/6e448i.jpg starfleette bir na'vi! Anca bu kadar benzetebildim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 mail geldi. 250$ gibi bi para verin omur boyu oynayın diyor hahahaha. yarıldım resmen. sattık sattık satamadık battık diyor adamlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bicok oyunda var o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Şimdi başladım ben de, fena değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Çok fazla şey var oyunda öğrenilmesi gereken, ne olacak basittir diye giriştim ama, nırç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 mani said: mail geldi. 250$ gibi bi para verin omur boyu oynayın diyor hahahaha. yarıldım resmen. sattık sattık satamadık battık diyor adamlar resmen. önemli kısım o değil birde o parayı verirsen borg olabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Sanki sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 merak etme hepsi geçicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 http://forums.startrekonline.com/showthread.php?t=53858 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 hayda keyi kaçırmışım. fazladan olan verirse müteşekkir olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 50 kb/s geçen link yok 3 günde iner :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 eee open beta konusunda yorum bu kadarcık mı ? Biraz yorumlayın ya, gerçi sonunda 850 kb dl yapabildiğim bi yer buldum mutluyum :) ( 3 - 5 gün kalsada olsun :) ) ahada link (gerçi sora patch gerekcek bir de b için snrm ama olsun) http://gamedaily.newaol.com/pub/Star_Trek_OB_SFX_ST.0.20100108a.0.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 evet sonunda oynadım başardım :) oyun ilk bakışta gayet güzel duruyor, quest sistemi, mekandaki party sistemi, yok shield sistemi fln baya baya hoş, şimdilik güzel gibin yauww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 inanılmaz bi lag var şuan. yeni gemimi aldım kurtuldum dandik gemiden (: ama ayarlarını yapamıyorum lag yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yeni gemi USS Fatih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 wow çok afilliymiş :) kazasız, belasız işallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 gemi güzel valla bence oyun gayet güzel şu anlık değişik olmuş diğer oyunlardan o yüzden sevdim ben inşallah sıkmaz ilerde 26 startı bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Oyuna başlamaya değermi değmezmi nedi ne degildir yorumları alsam? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Nedendir bilinmez ama gazla gidip oyunu alım yüklüyorum... Şimdi Söyleyeceklerim Cidden Önemli.. Pre-Order Yaptıysanız,Ama Admiral Kıyafeti Almadiysaniz? Üzülmeyin! Hemen Key Girdiğiniz Yere Gidin ve '' [b]JIH MUSHA SOH '' Yazınız :) Wrath of Khan Uniform'unuz Hayırlı Olsun :)[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ee böle detaylı yorumlar göremiyoruz hadi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ben isinlaniyorum sahsen ve gemim ile :) baska oyunda yok zaten begendimde hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Yaw bu oyunda kaç server olcak. Bide startrek oynucak ve kligon olcak kaç kişi var. Bir serverda toplansak bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar