Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Trek Online

patateskabak

Öne çıkan mesajlar

• 10 ay sonra ...
Star Trek planlanan çıkış tarihi 2009 Q1 gibiydi.Sonra şirket elindeki neredeyse bitmiş oyunu "G&H"u herkezin şaşkın bakışları arasında, dünyanın en absürd sebebi ,Star Trek Online'a daha fazla adapte olmak amacıyla iptal etti.

Release date daha öne çekildi mi bilemiyorum ama bundan 6 ay evvel , yazılmış 1 satır dahi kodu yoktu oyunun.
Sosyal ağlarda paylaş

MMORPG.com said:
P2, formerly Perpetual Entertainment and developer of the defunct Gods and Heroes and Star Trek Online, announced they will be laying off members of the Star Trek Online Team. This news followed the announcement that P2 had lost the rights to produce an MMO with the Star Trek license.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Söylenti: Star Trek Online, 26 Temmuz'da açıklanacak mı? said:

Bu günlerde City Of Heroes(Cryptic Studios)'un sitesindeki geri sayım, tüm Star Trek fanlarını heyecana boğdu. Geri sayımdaki tema Star Trek'i andırdığı ve Cryptic Studios, Star Trek Online'ı geliştirme hakkını Perpetual Entertainment'den aldığı için herkes bu geri sayımın Star Trek Online için olduğunu düşünmeye başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

perpetual simdi tekrardan gods and heroes'a mı devam edicek ? yoksa baydılar mı artık eheh...

bir de bu city of heroes'un yapımcısı simdi baska superhero temalı bir mmo yapmıyor muydu ? onun geri sayımıdır belki, baska firma mı yapıyordu o oyunu ?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Sylian said:
Trailer çıkmış, bence mükemmel olmuş. Yanlız developer'lardan biri çıkması 3 sene sürmeyecek demiş, yani sandığımız kadar erken de çıkmayacak heralde 2009 sonlarına doğru çıkarırlar.

ne kadar gec o kadar iyi, bunu ogrensin dev ler artik lutfen. Kimse paid beta yapmak istemiyor, 1 ayda birakiveriyoruz hemen bozuksa oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

diyer uzayli oyunlara bakiyorum hepsinde gemi cizimleri guzel
star trek teki bide ozellikle o kare ve diyer seylerin sekilleir perbat neyse sanirim oyunun end game i olmicak :) her pakette yeni ins. icin item mitem falan gelir
lvl mi yoksa sp limi bilmiyorum ama umdugum gibi cikmicagi kesin :) gezegen olmasi iyi ama bi yandanda kotu cok fazla buyuk bi uzay olmicak sanirim
pve bakimindan cok gelismis oyun olcak gibi gozukuyo pve si zevkli olcak gibi ama sanirim pvpde standart falan gibi olup oyle zevk vermicek
bu arada 3 yil surmicek dedide zaten yeni devralmadimi firma simdi 2012 ye kadarda cok gec olur gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
arkadasında cryptic olan oyundan kokmamak lazım.. engine zaten muhteşem. star trek evreni amerikada üstüne en fazla muhabbet dönen evren , ve cryptic oyunlarında genel olarak "üst" bir mmo kitlesi barınıyor.

champ online dışında bişey oynamayı düşünmesem de , buna da bir göz atıcam. star wars evreninde düzügn mmo oynıyamıycağımıza göre , star trekle avunucaz demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

birlikte fln kuruyordum bir kaç ay önce de çok garip tipler var biraz tırstım açıkçası. star trek tüm filmlerini izledim yayınlanan tvdeki tüm bölümleriyle beraber fln da geek değilim abi millet karşıma geçip daha oyun çıkmadan rp yapmaya başlar rütbe derdine düşerse yandık hehe. ittifaklar hala forumda üye alımı yapıyorlardır oyuna bir girecekler 500 kişi euehue biz 10 kişi ezilecez ondan sonra...
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda tek onemli nokta gemi ve gezegen isi eyer swg deki gibi olursa direk fail olcak
soyle inis noktasina kadar gezegenin atmosferinde ucmak falan olursa tam super olcak bide gemilerdeki silahlari her birini playerler kulanirsa darkfall gemilerdeki gibi...
bunlar olursa cok mukemel olur olmassa da swg gibi uzayi fail ederlerse kotu olur bide gemi kaybetme olayi olmasi sart patliyan gemi yeniden hasarli dogarsa fail
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...