patateskabak Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Perpetual Entertainment yapacakmış oyunu bu yaza çıkar mı acaba? http://www.startrekonline.com sitesi de var ama elle tutulur bişey yazmıyo [ Mesaj 09 March 2007, Friday - 21:16 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 hakkında bilgisi olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 gods and heroes'u iptal ettiler bunun icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Star Trek planlanan çıkış tarihi 2009 Q1 gibiydi.Sonra şirket elindeki neredeyse bitmiş oyunu "G&H"u herkezin şaşkın bakışları arasında, dünyanın en absürd sebebi ,Star Trek Online'a daha fazla adapte olmak amacıyla iptal etti. Release date daha öne çekildi mi bilemiyorum ama bundan 6 ay evvel , yazılmış 1 satır dahi kodu yoktu oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 benim bildigim bu oyun 2010 basinda cikacakti. Ama bu G&H iptal olayindan onceydi gerci o olaydan sonrada herhangi bir gelisme olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 mmorpg.com daki habere gore bu oyunda su an itibari ile durmus durumda yanlis anlamadi isem isim haklarindan dogan bir sorun var.. ne menem ugursuz bir firmaymis bu perpetual. once gods and heroes (bitmis gibiydi neden durduruldu bilinmez) simdide bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 MMORPG.com said: P2, formerly Perpetual Entertainment and developer of the defunct Gods and Heroes and Star Trek Online, announced they will be laying off members of the Star Trek Online Team. This news followed the announcement that P2 had lost the rights to produce an MMO with the Star Trek license. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Söylenti: Star Trek Online, 26 Temmuz'da açıklanacak mı? said: Bu günlerde City Of Heroes(Cryptic Studios)'un sitesindeki geri sayım, tüm Star Trek fanlarını heyecana boğdu. Geri sayımdaki tema Star Trek'i andırdığı ve Cryptic Studios, Star Trek Online'ı geliştirme hakkını Perpetual Entertainment'den aldığı için herkes bu geri sayımın Star Trek Online için olduğunu düşünmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 perpetual simdi tekrardan gods and heroes'a mı devam edicek ? yoksa baydılar mı artık eheh... bir de bu city of heroes'un yapımcısı simdi baska superhero temalı bir mmo yapmıyor muydu ? onun geri sayımıdır belki, baska firma mı yapıyordu o oyunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 o oyunu yapan iptal etmiti bende baska bi firma star trek online yi ypacak gibi bir seyler duymustum nekadar dogru bilmem coh yapan firmadan guzel is cikcaginida pek sannetmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 perpetual biseye devam edemicek cunku kapattilar, Star Trek onlinei Cryptic yapmaya devam edicek ama, in-game video 10 agustosta star trek conventionda yayinlanicakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Trailer çıkmış, bence mükemmel olmuş. Yanlız developer'lardan biri çıkması 3 sene sürmeyecek demiş, yani sandığımız kadar erken de çıkmayacak heralde 2009 sonlarına doğru çıkarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 trainer i izledim ama pekde beyenmedim neyse zaten cikmasina cok var ve sanirim 2 irk var neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 2 ırk yok 2 faction var. Spore gibi kendi ırkını yaratabiliyorsun. Yani sonsuz ırk var diyebiliriz. Ek olarak piyasada hiç exploration bazlı oyun yoktu. O konuda STO mükemmel olacak gibi tam şu sıralar oynamak istediğim gibi bir oyun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Sylian said: Trailer çıkmış, bence mükemmel olmuş. Yanlız developer'lardan biri çıkması 3 sene sürmeyecek demiş, yani sandığımız kadar erken de çıkmayacak heralde 2009 sonlarına doğru çıkarırlar. ne kadar gec o kadar iyi, bunu ogrensin dev ler artik lutfen. Kimse paid beta yapmak istemiyor, 1 ayda birakiveriyoruz hemen bozuksa oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 diyer uzayli oyunlara bakiyorum hepsinde gemi cizimleri guzel star trek teki bide ozellikle o kare ve diyer seylerin sekilleir perbat neyse sanirim oyunun end game i olmicak :) her pakette yeni ins. icin item mitem falan gelir lvl mi yoksa sp limi bilmiyorum ama umdugum gibi cikmicagi kesin :) gezegen olmasi iyi ama bi yandanda kotu cok fazla buyuk bi uzay olmicak sanirim pve bakimindan cok gelismis oyun olcak gibi gozukuyo pve si zevkli olcak gibi ama sanirim pvpde standart falan gibi olup oyle zevk vermicek bu arada 3 yil surmicek dedide zaten yeni devralmadimi firma simdi 2012 ye kadarda cok gec olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 off off yeni nesil ne anlar star trek den borg dan morgdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ss ler gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ss ler guzel yav birkac tanede aciklama falan gelmis ama sorun firmalarda oyunu yapmaya calisan satiyo bu gidisle duke nukem forever olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 videolarda var eklememişim zamanında ;) http://www.youtube.com/watch?v=U3Ug52fz5_k http://www.youtube.com/watch?v=zw8mu7hmNQk&feature=channel_page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 arkadasında cryptic olan oyundan kokmamak lazım.. engine zaten muhteşem. star trek evreni amerikada üstüne en fazla muhabbet dönen evren , ve cryptic oyunlarında genel olarak "üst" bir mmo kitlesi barınıyor. champ online dışında bişey oynamayı düşünmesem de , buna da bir göz atıcam. star wars evreninde düzügn mmo oynıyamıycağımıza göre , star trekle avunucaz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 birlikte fln kuruyordum bir kaç ay önce de çok garip tipler var biraz tırstım açıkçası. star trek tüm filmlerini izledim yayınlanan tvdeki tüm bölümleriyle beraber fln da geek değilim abi millet karşıma geçip daha oyun çıkmadan rp yapmaya başlar rütbe derdine düşerse yandık hehe. ittifaklar hala forumda üye alımı yapıyorlardır oyuna bir girecekler 500 kişi euehue biz 10 kişi ezilecez ondan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 oyunda tek onemli nokta gemi ve gezegen isi eyer swg deki gibi olursa direk fail olcak soyle inis noktasina kadar gezegenin atmosferinde ucmak falan olursa tam super olcak bide gemilerdeki silahlari her birini playerler kulanirsa darkfall gemilerdeki gibi... bunlar olursa cok mukemel olur olmassa da swg gibi uzayi fail ederlerse kotu olur bide gemi kaybetme olayi olmasi sart patliyan gemi yeniden hasarli dogarsa fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 fleet gemilerini sanmıyorum 1 kişi kullansın. seide mürettebat ve kaptan olarak yönetildiği için oyunda da böyle olur diye düşünüyorum. atıyorum silahlar birinde yön birinde kalkanlar birinde gibi. rp için ideal olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ya geminin patlayinca bidaha cikmasi ? patliyan gemi geri gelmemeli ? asil soru bu bu bi nevi oyna fail mi deyilmi gibi birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar