Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 18 mart'ta avustralya'da başlıyor. benim favorim eskiden beri ferrari. bu sezon schumi yok ama kimi'nin katılmasıyla yine de güçlü. yorumlarınızı ve favorilerinizi bekliyorum.
paspatur Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 hep istanbulda şehir içinde Formula 1 yapılmasını hayal etmişimdir. şöle boğazda dolmabahçe falan ne bilim monte carlo gibi [ Mesaj 09 March 2007, Friday - 16:52 tarihinde, paspatur tarafından güncellenmiştir ]
matama Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 adam ne sormus sen ne cevaplamissin valla bende adriana limayla takilmak istiyorum boyle formula pistlerinede yaris izlemeye gideriz beraber
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Benim için bi hafta futbolsuz ve formulasızsa geçmek bilmiyor. Sonunda başlıyor.Çok özlemiştim. Takımlar arabalarını tanıttılar.Ferrarinin F2007 si çok harika duruyor fakat sorun çıkartacak gibi. En beğendiğim araba ise Alonso nun Mp4-22 mükemmel bir araba.Çıktığında görüceksiniz.Umarım sorun yaratmaz ve favorim birkez daha şampiyon olur. Süpriz beklediğim pilot ise Renoda Heikki Kovalainen acaba vatandaşı Kimi gibi işler yapabilecekmi. Michael Schumachersiz bir f1 nasıl olucak bakalım. 26 ağustosta Türkiye GPsi var.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 bu arada Kovalainen e süpriz derken adam Bahreyn Kış Testlerinde ciddi bir kaza geçirmiş.Ama birşeyi yokmuş.
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Ferrali Kimi artık Alonso'yu alaşağı etmeli,schumi'siz harbi zevki bakalım nolcak?
Kimster Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 super bi sezon olacak.Ferrari de Schumi-Jean Todt Ve Ross Brown uclusu bu sene takımın başında değil.Kimi Raikkonen de yetenekli bi pilot ancak Schumi gibi takımı kordine edecek yeteneği yok.. cok da insancıl biri oldugu soylenemez :D arabasına biner ,yarısır ve iner :P.Ote yandan Mc-Laren bana gore bu senenin en buyuk şampiyon adayı.Alonso ztn yeteneğini kanıtlşamış bi pilot.Lewis Hamilton içinse geleceğin Schumaer i olduğu soyleniyor.Diğer takımların bu ikili karşısında pek şansı olduğunu sanmıyorum.. 18 martı heycanla bekliyoruz
Vodan Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Raikonen altındaki aracı limitlerinde kullanabilen çok yetenekli bir pilot. Geçtiğimiz sezonlarda arkasından çıkan dumanın kurbanı oldu. Ben bu sene Kimi'nin başarılı olacağını, Alonsonunda poposundan duman salacağını düşünüyorum.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 said: Ferrarinin F2007 si çok harika duruyor fakat sorun çıkartacak gibi. niye abi? araba sola mı çekiyor? şaside denge sorunu mu var, vites topuzunda tesbih mi yok, nasıl anladın sorun çıkartacağını? hayran kaldım :D
paspatur Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 bencede kesin sorun çıkartacak [spo]ama rakiplere;)[/spo]
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Ferrari sürücüleri Felipe Massa ve Kimi Raikkonen, Avustralya Grand Prixi Cuma ikinci serbest antrenman turlarında en hızlı zamanları kaydettiler. Geçtiğimiz sezonu Sao Paulo'da zaferle kapayan Brezilyalı pilot Massa bugün Albert Park'ta 1:27.353'lük zamanıyla, Michael Schumacher'in halefi, takım arkadaşı Kimi Raikkonen'le birlikte ilk 2 sırayı kapadı. Fin pilotun zamanı ise 1:27.750 oldu.İngiliz çaylak Lewis Hamilton ise Formula 1'deki yarış kariyerine harika bir başlangıç yaparak, öğleden sonraki ikinci seansta en hızlı 3. tur zamanını yaptı. Ferrarim bomba gibi giriyor sezonu yürü be kimi ve massa... P.s. Ne yazık ki bu yıl'da F1 cnntürk'te izleyeceğiz,cem yılmaz adlı f1 özürlü adama bizi mahkum ettiler beee:(
Kimster Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 okay karcan sunuyodu bi aralar ne guzeldi o zamanlar ya..derby macı gibi F1 anlatıyodu .. cok severdim kendisini
Vodan Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 NTV çok fazla reklam almıyordu. Aldığı reklamların zamanını da çok çok iyi ayarlıyordu. CNN Turk'e geçti geçeli reklam aralarında F1 izler olduk. Birde geçen sene ilk yarışları herifler telefonla falan anlattı heralde ses kalitesi berbattı. Sonradan toparladılar.
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 sıralama turlarında raikkonen pole'e yerleşti.arkasından alonso, heidfeld, hamilton ve kubica geliyor. http://www.formula1.com/race/result/770/24.html kimi ferrari ile ilk yarışında pole'e yerleşerek fangio'dan sonra bunu başaran ikinci isimmiş.artık yarışı bekliyoruz. dengeler hemen hemen eşit, iyi bi yarış olucak gibi.
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Bu ne yaa kimseler yazmamış,F1 başladı sabah sabah avusturalya malum pazar olması sebebbiylen cnntürk'te 15.00'te izleyebildim,Kimi ilk yarışı alarak ne kadar iddaa'lı olduğunu gösterdi.2.Alonso,3.Hamilton oldu,gerçi alonso hamiltonu pitteyken geçti ama bravo valla elemana f1 ilk yarışında kürsüye çıktı,gelecek var bu bebe'de belli..
Private Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Ferrari ve kimi hayranıydım. Muradıma erdim. Rahatça aldılar yarışı ama eski heycanı yok f1 in şöle kaza maza olsa biraz. Bi de massa ya noldu? Neden son sıradan başladı?
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 sıralama turlarındaki motor arıza nedeniyle son sırada başladı..
Vodan Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Massa Vites kutusu arızası sebebiyle 3. sıralama turlarına katılamadan elendi. Daha sonra motor değiştirerek 22. sıradan başladı 6. oldu.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Guzel olucagi benziyor bu sezon. Raikonen e ferrari yaramis. Yalniz Hamilton nedir ya. Helal olsun ilk yarisinda podyuma cikti. fistan . Testlerde vites kutusunda problem vardi.Tipki Massa da oldugu gibi.Tesbihin boncuklari vites kutusuna du$mu$
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 3 haftalık aradan sonra bu hafta sonu malezya gp. massa cuma antremanlarının ikisinde de ilk sırada. cumartesi sabahı 09:00'da sıralama turları var. http://www.formula1.com/race/result/771/28.html http://www.formula1.com/race/result/771/29.html
oper Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 raikonen'nin startta yaptığı malca hata pahalıya patladı.. orda nasıl geçildi hayret ettim ya hamilton'a.. hadi massa grid'in ters tarafındaydı ilk viraj bölümüne göre ona eyvallah ta rai naptın sen yiğen ya.. massa da çok fazla zorladı ama yapılmaması gereken yerde atak yapmaya kalktı ona da patladı.. sezonun en hızlı arabaları ferrari ve bmw iken düzlükte nasıl geçemedi massa anlamadım :S
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 izleyen var mıydı bu hafta f1 in sezonu 1 ay önce açtığını bu yarışın sonucunu spor haberlerinde izlerken öğrendim :)
Öne çıkan mesajlar