Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Kenichi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlle de indirmeme gerek yok diyorsan.Onemanga veya mangafox sitesinden online okuyabilirsin.Hem hiçbir farkı yok hem yer kaplamaz bilgisayada.İndirmek daha iyi diyorsan franky-house sitesi var.Başka çeviren gruplar da vardır.Bunlarla tek tek uğraşılmaz ama.
Mesaj tarihi:
Animesini bitirdikten sonra human weaponun bölümleri çekip izlemiştim.Russian samboymuş.Fransız savatemış oradan öğrenmiştim.Çok süper bi bilgim yok dövüş sanatlarıyla ama İzlediğim kadarıyla diyebilirim ki kenichinin masterlerı en güçlü dövüş sanatlarının masterları.

179

Bölüme gelince tek kelime ile süper.Bundan iyisi yok.Penguen benzetmesine hala daha gülüyorum.Rusun hatası gidip miuya vurdu.Elder disciple falan bakmaz ikiye bölebilirdi onu.
Yomi-yami olayı iyi gidiyor.

Mesaj tarihi:
180-186 ya kadar çevirdiler ama daha scanlation yok.Yarına çıkar topluca heralde.Bir de 197 ve 258 scanlation çıkmış onları da okudum.Spoilerin allahını yedik ama pişman deilim valla.
Mangahelperda heryerde kenichi başlığı var.Biten manga serilerinden adam mı topladılar nedir:)
Mesaj tarihi:
Kafasına öyle esmiş adamın.Zaten çoğu bölümü bölüşüp çeviriyorlardır.Başkasının işine burnunu sokmaktansa uzaktaki chapterdan çevirmiştir.
Oha adamlar çıkardı bile 181-185 arasını.
Mesaj tarihi:
188 de çıkmış süper oluyor her girişimde yeni bölümler.İyice hız verdiler şu diğer mangalarda öyle çıksa keşke. Air Gear, Amatsuki ve vagabond dan hala bir haber yok.
Mesaj tarihi:
Theghosthand said:

188

Apachaiden kral bi adam yok ya o nasıl konuşmaktı.Jihan denen salağın masteri karışmamalıydı.Apachai o guru gürültüden mi bahsediyor bilmiyorum ama onun bileti kestiler.

yok ya apachai gurudan bahsetmiyor gurunun rival furinji zaten belli oldu. Apachai mutlaka daha adı belli olmayan masterlardan bahsediyordur. Hepsi kendine bir rival bulacaktır. Masterler dövüşürse süper olacak. Ben asıl şu boksör masteri merak ediyor nasıl bir antrenman yaptıracak bizimkisine :P

Mesaj tarihi:

oha masterların hepsini de dövüştürürlerse 3-4 sezonluk anime kaynağı çıkar.Guru kendine rival olarak elderi seçtiyse aklından zoru var demektir.Bu yaminin lideri seçebilir kendine anca öyle bi rival.Adam superhuman lan.

Mesaj tarihi:

Ben tahmin ediyordum zaten kesinlikle tahminimde haklı çıktım =) ahh ahh.

Bu arada guru daha önce dövüşmüş bizim furinjı ile onu demek istedim herhalde rival olarak kendisine yenildiği birini seçer.

Mesaj tarihi:

Doğru diyorsun.Elder bunu dövmüş hatta biraz zorlanmış.Ama elderle eşleşmesin dövüş için yoksa feci döver bunu elder.
Ben allahım ulan modunda gezen adamı akisame önce sözleriyle sonra jujitsu ile dövsün(:D .Olmadı shigure de kesebilir.

Mesaj tarihi:

Zaten yami/yomi lerin sayııs fazla. Elerdein rakibi belli groom-san =P Ama onun yanında 1-2 kişi daha haklar gibime geliyor. Ma şifu da rakibini buldu belki bunun yanında tanimotoyada bişiler öğretir.Hatta bizim yeni boksor masterin bile rakibi var gibi görünüyor. Oha heycanlandım 1-2 bölüm daha çevrilsede okusam. Son zamanda en çok zevk aldığım şey abartısız.

• Yeni Oluştur...