Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Kenichi

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
animeye başladım hemen bitirdim ova lar ile birlikte. inanılmaz akıyor anime, çok keyif aldım karakterlerden hikayeden falan çok keyifli

mangaya baktım şu en son ova 11 kaçıncı bölüm diye de 188. chaptera m ıne denk geliyor ki önceki chaptelrara baktım çoğu yer animede yok baya atlamışlar tabi 50+11 episode ile.

manga desen 580 chapter. Allah kadar içerik var, yapsalar keşke tüm seriyi naruto , one piece gibi ya uzuun uzun

baya güzel giderdi ^^
Mesaj tarihi:
Mortis said:

spora başladım bu aralar gymde

böyle sıkılıp veya kendimi çok yormiim şeklinde tembelliğe kaçtığım anda aklıma kenichiyi getirip gaza geliyorum.

bu da iyi gaz verebilir.
[video]https://youtu.be/EjmIgzvbwZU?t=10m25s?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
harikaymıs bu 2 gundur izliyorum bitsin mangasına devam ederim

ovaları animeden sonra manga sırasıyla mı devam ediyo yoksa bosluklar var mı? ona gore animeden hemen sonra mangaya geciyim ova meselesini sevemedim bi turlu kenshin dısında.
Mesaj tarihi:
of cok iyiymis. bitirdim animeyi. ovaları da yarın izlerim sonra da mangasını okurum.

ehjhuhe wiki de biseye bakıyım derken ne kral spoilerlar yedim oh afiet oldu aushdf.
Mesaj tarihi:
inanılmaz guzel bir mangaydı. tum karakterlerini(niijimayı cıkarıp) bu kadar ayrı ayrı sevdigim bi manga/anime olmamıstı.

simdi bitti soyle gozumden bi damla yas suzuldu neden devamı yok diye. ama 12 sene yazmıs/cizmis adam ona da yazık.
Mesaj tarihi:
tum materyali 5 gunde yedigim ve cok begendigim icin, bi kez tavsiye topicinde tavsiye edip 2 kez de kendi topicinde ovmusum. gercekten de hazırdan sunu yapıstırılmasını hakettigim bir performans gostermisim.
Mesaj tarihi:
once ovalara baslıyım dedim. baktım olmuyo ova isi beni sarmıyo. hastaydım persembeden beri evdeydim zaten o sırada yuklenip bitirdim. 145 te bitiyo anime 583 chapter var. eh evet biraz hızlı okumusum ama kendimi zorlayarak okumadım yani. bazen oluyo su arcı hızlı hızlı geceyim de sonuna yetiseyim falan dedigim de bunda hic olmadı.

mangada tek uzuldugum sey sonunun aceleye getirilmis olması biraz. cok fazla combatı hop diye bitiriyo. yani 30 40 chapter daha yazsa of cok uzadı bu demezdi kimse.

sanmam olacagını ama kenichi master series tadında bisey yazsa onu da yerim acımam.
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...