kopernik Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 yaw 50 bölüm çıktı animesi bunun devamı da çıkıcak mı bilen var mı? çıksa halbuki apachai'yi izlerdik biraz daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 şu an için kesin bişey yok çıkacağına dair. sadece dedikodu. mangadan devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 haftaya süprizlerle yeni arc başlıyor. Deprem falan derken çıkarmazlar diyordum ama çıkaracaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Devamının animesi gelsin bunun ya. Kimse izlememiş mi de Nippon'da çıkarmıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 8.32 almış anidb de 3k oy ile. Bu tarz olup ta nadir yüksek oy alanlardan. Gelsin şunun devamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Efenim süper bölüm geliyor haftaya sakaki god fist ile kapışıyor. Lakin bu yeni grup biraz dandikmi çeviriyor çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Raw çok dandik ya onların veya bilerek image size'ı küçültüyorlar. Utopia'yı beklemek çok daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 utopia aramı verdi ne görmüyorum ben epeydir. sasaki ile akira hala kapışamadı böyle naruto vari olunca rage giriyorum. hadi kırın kafaları artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 sakaki shio aduket çakıyor lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ne zamandır adam gibi bir dövüş animesi yok. yok derken tenshou tengen i falan dövüş animesi olarak saymıyorum. aslında mangası devam ediyor. bu kadar çok tutmuş bir animeyi neden devam ettirmiyorlar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Narutoya bağladılar iyice bir dövüş sahnesi 10 episode sürmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Sakaki dövüşüyorsa 10 bölüm olabilir izin veridim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 heh sadece dövüş olsa sesim çıkmazda ağır flashback giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 14'üne kadar yeni bölüm yok ffs! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Yeni chapter çıktı, bir hafta sonra önemli bir duyuru olacak diyor. Animenin devamı olabilir çünkü heralde yaklaşık 300 chapter civarında ilerideler animenin sonundan. Veya oyuncak falan da olabilir tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 beklicez çarşamba akşamını artık :D benim kesinlikle en fazla zevk aldığım anime/mangaların başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Manga 449 kapakta duyuruldu, OVA yapılacakmış Kenichi'ye. Eski serinin remake'i mi yoksa ondan sonraki archın OVA'sı mı bilmiyorum ama biriken materyalin bolluğuna bakarsak büyük ihitmalle remake olmayacaktır. Detaylar daha sonraki sayılarda açıklanacak diyor. Animeden sonraki arch baya geniş, masterların da ciddi rol aldığı çok iyi bir archtı. Umarım onu yaparlar. OVA olması bir yandan üzücü bir yandan sevindirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Ova takiben yeni sezon başlamazmı yav ? inşallah başlar güzel animeydi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 mangadan biraz kirparak saglam anime cikarabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ova deil sezon2-3 isteriz aslında neyse hiç yoktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 arena kısmı olur ova. her dövüş bir bölüm olarak çıkartabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 kenichi ova özledim vallahi ya. keşke serisi devam etse animede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 manga aldı yürüdü yaw niye OVA'yla geçiştiriyorlar ki. Nabız mı ölçüyorlar acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar