Numb Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 bilgisayarımda var her seferinde otomatik tanı demiştim ama şimdi şifreyi unuttum **** şeklinde görünüo nasıl okurum varmı bilen..?[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Yalnız dikkat et genelde o programlarda trojan falan oluyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 download comda varmıdır[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 yokmuş[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 download.com da yok çünkü hackinge giriyor. warez yerlerinde ara...[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadistSniper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 benim bildiğim "cain" diye bi program var. oradan öğrenebilirsin **** olan passwordleri falan site de packetstorm.widexs.nl olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 thanx buldum..[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 xpas var bende güvenli bişi okuyor direk gerekirse bene yazabilirim böyle bir prog çöok kolay olur[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 *.pwd uzantılıları aratan bir tür program değil mi? Bu işlerde dikkatli olmak lazım diyorm. Bir ara uğraşırken kendi kendimi yakmıştım :) Uninin ilk sömestr tatiline kadar pcsiz kalmıştım hehe, ders çalışmanın keyfini keşfetmiştim bah bah bah kitap okumaktan bayınca, tv de bayınca, pcde olmayınca, her gece sokağada çıkamayacağına göre illaki çalışıyodun bu neymiş bakim diye ... Öss ye hazırlananlar lgs ye hazırlananlar varsa kaldırsınlar pclerini , kazanırlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar