MrLevie Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 aslında çok zor bişey değil ama:) ben anlatayım yinede bilmeyenler vardır:) arkadaşlar ihtiyaçlarımız malum; Bir kalıp Hellim Peyniri (Reha marka iyidir güzeldir)(çoğu markette var)(kıbrısta üretilen, sıkı, aşırı tuzlu peynir) Bir somun ekmek (daha az isteyen kessin kardeşim:D) Yağ (tereyağ, becel, omega3 marka falan) evet arkadaşlar başlarken yukarıdaki gibi peynirimizi dilimliyoruz. dilimlenmiş penyirlerimizi tavaya dizdikten sonra üzerine istendiği türden bir yağ koyuyoruz peynirlerin çok çabuk kızarmaması için bol bol çeviriyoruz. yavaş yavaş kızarıyor peynirlerimiz fazla kaçırmamak lazım. mesela ortadaki peynir çok kızarmış durumda. üzerine çatalla vurduğumuzda tık tık etmemesi lazım. ama kızarmış olmalı. sağdaki peynirimiz uygun durumda mesela. ekmeğimizi yardık (hayvanım evet:)) peynirleri üzerine dizdik öküz gibi ısırdık yedik. fotoğraflar için tamere teşekkürler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 böğk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Peynirleri kızartmadan önce neden sodomize etmişsin onu anlamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 böğk dedin ya taş olacaksın fistan. ellerine sağlık süper olmuş. bayılırım ben ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 benim karnım şu an feci tok euhe. pardon. ama peynirleri tavada üstünde de bi lop yağ görünce midem bulandı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 haha süfer lan. o peyniri de ilk defa duydum bulursam bi yerde alirim dsfsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 sodomize etmek??? o ne demek ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Hellimi başka şekilde yemek zaten kepaze etmektir güzelim peyniri velakin sen de yağı fazla kaçırmışsın. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 :O hellim peyniri zaten aşırı yağlıdır yahu kendi yağında da kızarır :) seninkinin tadı güzel olur olmasına da ekstra ultra hiper saglıksız olması ayrı bir etkisi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 uyh midem. peynirin her cesidine her şekil sunumuna asigim, bundan yememistim ama, denemeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 valla benim yediğim marka hellimde vıcık vıcık yağ olduğu söylenemez. daha çok suyu var... hoş kendi suyunda da pişebilir isteğe göre doğrudur da. böylesi daha güzel hehe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 teyzem anlatmıştı ilk evlendiklerinde amcama bi domates çorbası yapmış nasıl olmuş diye sorduğunda amcam "bukadar yağı postalıma koysan o da lezzetli olur demiş" hehe :) bu da ona benzedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 o yağın arka kısmı yok bi kere! ufak o yağ ufacık yok hatta theres no yağ! theres no spoon theres fork! iğrencim böğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 bayılırım hellim peynirine ya.çok yararlı olmus bu alıp denicem en kısa zamanda (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Oyyyyy şöyle iyice kızarcak, etrafı kahverengi olcak... Aman allahııım!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 yağ koymak gereksiz..hele tereyağda kızartmak damarı tıkamak için elinden geleni yapmak demek..1-2 tatlı kaşığı zeytinyağ konabilir..zaten helli çok yağlıdır. ayrıca mangalda yapmayı pek tavsiye ediyorum anında sıvı peynir gibi bişi olup kömürlerin üzerine düşüo=P gerçi sonra magalın üstüne tava koyup yapmış tım fena olmamıştı ama=) bu arada eline sağlık levie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 hellim süperdir. yağ biraz fazla kaçmış. hiç yağ koymadan da kızartılabilir. bir de ekmek arası güzel olmaz o. tavaya ekmeğini bandırarak yiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 tam da acıkmıştım gidip içeriye bir yengen falan hazırliyim bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 hellim yönetir! kızartması göz yumurtaya acayip yakışır ama bence yumurtaya tereyağı abanıp, hellime hiç yağ koymamak daha iyi bi çözüm :P bi de ben haşlarım hellimi, süper olur. yani haşlamak derken, suda kaynatmak değil de, kaynamış suyu üstüne döküp, bir 3-4 dakika bekletmek şeklinde. yarım santimlik dilimler hem yumuşacık oluyor, hem de o fazla tuzunu az da olsa atıyor. bi de soğumaya yüz tutunca gıcırdar bu, eğlencelidir de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Ama gıcırdasın diye fazla beklettin mi de taş gibi oluyo, kütür kütür ses çıkıyo yerken. Bi de dağılıyo falan ama tadı hep güzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 O değilde Rumlar hellimi kendilerine tescil ettirmeyi hükümet politikası olarak belirlemişler. Uyumayın peynirinize sahip çıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Hellim yağda kızartılır mı sen ne yaptın ya? Kolestrolden yatacaksınız oğluuum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 örgü peyniri şahane haşlanır esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Sabah kahvaltısı yapmamış birinin (ben) şu foruma bakması bu durumda hiç iyi değil ben normal peyniri yeme fırsatı bulursam şükür : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 burdan bütün yagda kizartilir mi diye soranlara selamlarimi gonderiyorum cunku az once yagsiz yedim ve yagli versiyonu kesinlikle çok daha iyi. bu yasta kolesterol neymis hem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar