dory Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 1-2 haftadir bu duygu icimde, zaman cok hizli ve bos akiyormus gibi hissediyorum. derslerime gidiyorum, sinavlarima hazirlaniyorum, projeler vs vs, hersey tam olmasi gerektigi gibi ama kotu olan bisey var: gece oldugu zaman, icime bi karamsarlik cokuyor,bir sucluluk hissi. bi turlu yataga yatmak gelmiyor icimden, bişeyler yapayim istiyorum. uyumak istemiyorum. gecenin bi vakti kalkip kitap okudugum oldu, kalkip sebepsiz, sinavsiz ders çaliştigim oldu. dersim 9daysa saati 7ye falan kuruyorum, kalkip 2-3 bişey ogreneyim diye. uykusuzluktan ölücem. bölümüm matematik-bilgisayar, matematik agirlikli tabiki. acaba bunun etkisi mi bilmiyorum. surekli derste yeni teoremler yeni ispat yontemleri ogreniyoruz, ben cogundan bi haber bakiyorum tahtaya, herseyi bileyim istiyorum. ben coziyim ben biliyim kafayi yemek uzereyim, zaman bi dur lan diye bagirasim var. =(( [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 01:34 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 gençlik ateşinden dolayı galiba. bana da oluyo arada bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 bana olmuyo, losers. bwahah. şaka maka bir beklentin olduğundan böyle oluo bence. derslerinle ilgisi olduunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Ehuh edit süper oldu... Ahem.. ciddi olalım neyse, bir laf vardır "Üniversite'de öğrenmeye değil, geçmeye bak" diye. Kaba hatlarıyla işine yarayacakları öğrenip, sadece geçecek kadar çalışırsan, ne suçluluk duygusu ne de uykusuzluk kalır gibime geliyor. Ha ama tabii burs olayı falan da var işin içinde, o dengeyi ayarlayabilmek biraz zor. Ama şu da var ki, 4 sene boyunca kitaplarını kelimesi kelimesine ezberledikten sonra mezun olduğunda bu bilginin %3'ünü kullanacağını görmek, "O 4 seneyi nasıl harcadım ben" diye kafayı duvarlara vurdurabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 nası saldım bu aralar var ya.. son dönem, uluslarası bir projenin parçasıyım işlerin yetişmesi lazım.. yahu zerre şeyimde değil. o kadar yani! ööle takılıyorum bilgisayarda falan.. stres transfer cihazı yaparsanız dory'nin stresi biraz bana yüklersiniz ve ben de yeniden işe yarar biri olurum.. 1aydır öyle salmışım işte.. kendime gelmem lazım en kısa sürede be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 ben de fazla stres yaptigimin farkindayim ama engel olamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 alkol öneriyorum sana.yatmadan önce 2 bira çak suçluluk duygusu falan kalmaz.ben bilkentte okuyorum hoca tahtaya soruyu yazarken çözüyor adam.ben napayım peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 gel beraber atlayalim fds. cidden cok kotu durumdayim, boyle oturdugum yer batiyor. vodka alsam her gun içsem ayyaş olur muyum pekim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 olursun tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Hergün vodka? Manyak mısın dorü? Rus musun sen? Alkolik mi olmak istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 rus olsam direk? rus hatun ohş. bilmiyorum ben nolcam ama cok yasamayacagim kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 vodka değil.bira.rakı da olur gerçi.her gün meze hazırlamak da zor.bak haftada bi gün rakı diğer günler bira.nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 alkolizm ogrenci bunyeyi sarsiyor, deneme bence. ama yapicaksan vodka yerine cin kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 vodkayla ayyas olan insanın ayyaslıgı samimi degildir.dimitrakopulo kırmızı saraplarıynan basla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 alkol kismi geyik biraz aslinda, ama gercekten napacagimi sasirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 yok ben ciddi dediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 işe yarar mi? alip icicem, alkolizme kurban gitmeyelim sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Bu buraya cuk oturur. Ticking away the moments that make up a dull day You fritter and waste the hours in an offhand way. Kicking around on a piece of ground in your home town Waiting for someone or something to show you the way. Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain. You are young and life is long and there is time to kill today. And then one day you find ten years have got behind you. No one told you when to run, you missed the starting gun. So you run and you run to catch up with the sun but it's sinking Racing around to come up behind you again. The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death. Every year is getting shorter never seem to find the time. Plans that either come to naught or half a page of scribbled lines Hanging on in quiet desperation is the English way The time is gone, the song is over, Thought I'd something more to say. Home, home again I like to be here when I can And when I come home cold and tired Its good to warm my bones beside the fire Far away across the field The tolling of the iron bells Calls the faithful to their knees To hear the softly spoken magic spells Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 live to win dinle her sabah 3 defa bence aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 ee alışıcan tabi "anlamamak" denen olguya öss matematiği gibi kolay değil artık nede olsa hoş öss matematiği bile bi yerde zordu ya bu durumda ne oluyor ? çan eğrisi ftw, onun dışında zamanın hızlı akması veya sana böyle gelmesi monoton yaşıyor olman olabilir. [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 07:39 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 @apache daha leş bi şarap yok :) 3.50 Ytl ve direk mide gg oluyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Geçsin zaman ben hızlı geçmesinden memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 baska sehir filan ondandir belkide? bide geciyo tabi ne kasiyosun ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 spor salonuna yazılıyosun gunde 1,5 saat calısıyorsun. akşam böyle düşüncelerin uykudan kısma çabaların olsa bile yoruldugun için mışıl mışıl uyuyorsun geçiyor. tabi bunun ileri evreleri var saçları sarıya boyar ve solarium dan cıkmaz ek olarak da her hafta fön çektirirsen zaten hiç derdin kalmaz zengin koca bulma hevesi ile düşünmezsin günlerin boşa geçtiğini :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Öğrenci evi insanı içten fethediyor vallahi farketmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar