A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Sensible Violent femmes süperdir,şukeladır..Görünce vay be bile dedim:)yazdığın şarkısı the crow filminin soundtrackinde de bulunur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 sensible ın yazdıgı gruplar güzel evet, imza attım ben^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Arada kaynayacak büyük ihtimal ama, alın bi sürü grup daha _____________________________________________ Billy Talent -Billy Talent II: ilk albümleri daha güzeldi ama Fallen Leaves şukela gerçekten.. olmamış diyor 3* yıldız veriyorum. Git daha iyi çalış gel Me'shell Ndenge Ocello: Yahu şimdi yargılamak bana mı düşer? Cazdan funka, bluesdan R&B'ye soula kadar söyler de söyler. O söyledikçe cennet köşeler gördüğümüzü sanırız.. Comfort Woman, Peace Beyond Passion etc. bi sürü albümü var alınız ailecek hasta olunuz. Şaheser şaheser.. ne diyim daha. Jill Scott: Jaz hiphop soul karması bi bayan. Çok hoş bir ses rengi var.. Colloboration albümünde Mos Def'ten Sergio Mendes'e, Will Smith'ten Lupe Fiasco'ya bir sürü müzisyenle şarklıcıyla çalışmış. Başarılı bir albüm. Erykah Badu: garip bir kadın bu! acaip bi şi! Normal değil.. Adı Erica iken atalarının köklerinin Afrikalı Müslümanlar olduğuna dair inancı sebebiyle -bir nevi köklere dönüş olayı (Roots caiması zaten)- adını Erykah'a çevirtmiş, Afrikalı ismi yapmış ve soyadını da Arapçadan seçmiş... Neo Soul'un en muhteşemlerinden, You got me şarkısı sarsar bünyeyi, zati tüm şarkıları silah niyetine kullanılabilir. Paper cut tadında sızlayan kesikler bırakır ruhunuza.. Kabarık saçlarını seveyim senin! Jaguar Wright:Yine zenci bayan vokal.. Zati okplayer grubuna kafayı takmış durumdayım.. Mos Def'ten işte Rjd2'ya ve bunlara kadar ne var ne yok dinliyorum mütemadi. The What if'S şarkısını duymuşsunuzdur zati, büyük ihtimalle. Denials, Delusions and Decisions albümü pek bir güzel. Divorcing Neo 2 marry Soul (yani neo soulu bırakıp soul a gçtiğini deklare ettiği albüm gibi bi şi) süper bir albüm bir de bu iki albüm arası yaptığı And Your Ponit is? isimli bir adet şahane albümü daha var.. _____________________________________________ daha derli toplu ve ayrıntılı yazıcaktım ama gotta go! (agnostic front'dan gelsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Cheap Trick Elvis Costello Saturnus Shape Of Despair November's Doom Orphaned Land . . ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 belkide ben yeni keşvettim ama Soil Dope P.o.d özellikle soil imbah ötelerinde müzik yapıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 type o negative sonata artica swallow of sun van hertzen brothers the five corners quintet tarot bleak [ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 19:25 tarihinde, Villians tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Öyle pek grup aramadım, genelde karşıma çıkan şeyler. Aslında çoğu o uzun süre zarfında müzik zevkimin biraz oynamış olmasından kaynaklanıyor. Bazıları önceden bildiğim gruplar ama onları farklı şekilde keşfettim: Jane's Addiction - Strays albümü bir numaraymış, hastası oldum. Dağıldıklarını bilmiyordum tam sevmeye başladık adamlar işi bırakmış. Strapping Young Lad - Fear Factory iş yapamayınca Devlin amca ilaç gibi geldi AFI - tür benle kel alaka ama sing the sorrow güzel albüm Machine Head - thrash ağırlıklı eskilerini yeniden yaşadım Trivium - Crusade albümü beni benden aldı Fort Minor - hayatımda hiphop dinlemedim ama Rising Tied albümü en sevdiğim albümler arasında yerini aldı. Mike Shinoda umarım linkin park dan çıkar da solo devam eder hehe Team Sleep - Deftones solistinin bir dj ile yaptığı yan projesi. Hastasıyım. Bu kadar geç keşfettiğime çok kızdım. The Killers - Jane's Addiction'dan buna geçtim. Sam's Town albümü o kadar iyi ki her şarkısı bir hit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Ya Villians gecenlerde bu tarot dedigin grubun bi klibine denk geldim..Bass-vokal olan eleman nightwish'in bass-vokaline benziyodu cok feci.Nedir bu grubun olayi bi aydinlatsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 doğru şöyle diyim nightwishten mikko da tarot grubunda çalıyor..yeni albümlerini çıkardılar geçenlerde tamperede konsereleri vardı hatta bu arada nightwishin yeni solisti finlandiyadan değil [ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 21:23 tarihinde, Villians tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Dinlenir bu grup diyorsun yani?Cok sagol bi arastirayim sunlarin sarkilarini ;) [ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 21:28 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 bide miko nun kardeşi de tarot grubunda çalıyor dinlenesi bir grup fazlasıyla özllikle ilk tides dinle derim [ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 21:34 tarihinde, Villians tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 bloodbath keşfettim, safkan death metal. crossfire keşfettim bizim topraklardan, sağlam thrash. wolfmother keşfettim uzak diyarlardan, "black sabbath+led zeppelin" vari bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Bloodbath süperdir , bildiğin pure death... Furnace Funeral şu an favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Trivium - Crusade albümü beni benden aldı Demiş biri abi, Crusade'e genel olarak Trivium mıçmış falan diyorlar 1-2 şarkı dinledim fena değildi aslında , ama son 2 albümün tadını verememişti... Benim favori albümüm Ember to Inferno idi şahsen. Ascendancy de fena değildi sağlamdı, ama Crusade hakkında pek olumlu şeyler söyleyemem açıkçası... [ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 11:00 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Bloodbath tam yıldızlar karmasıymış ehhehe akerfeldt yaw akerfeldt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Eehe zaten has Trivium dinleyicisi değilim, öncesindeki albümler öyle pek bana hitap etmemişti. Crusade'deki şarkı konseptlerini çok beğendim. Bloodbath'de kadro baya bir oynadı, alt proje olmaktan çıktı. Akerfeldt'in yerine gelen eleman ile Nightmares Made Flesh diye muhteşem bir albüm çıkardılar. Sonra o eleman da ayrıldı en son baktığımda solist arıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 yeah yeah yeahs hastası oldum ben, karen o bizi diskoya götürsün istiyorum. konser versinler gelip, negzel olar. bi kuple tadına bakmak için denemelik mp3ler: rich maps gold lion deadbolt zaten azar azar dinliyodum, bütün albümleri edindim bi şekilde. kendi aramızda kamyoncu müziği diyoruz, baya monoton ve country'ye fazlasıyla benzeyen bi şey yapıyolar ama garip bi büyüsü var herhalde, pek bayılıyorum. bi kuple tadına bakmak için denemelik mp3ler: creepy world crime scene hobo babylon the rapture seviyorum bi de. gerçi son albüme bayılmadım ama olsun, güzel insanlar... bi kuple tadına bakmak için denemelik mp3ler: olio (hastasıyım!) sister saviour bi de myspace'ten invasion diye bi grup bulduk, yeah yeah yeah'den bigıdım daha sert, pek bağrış çağrış bi müzik yapıyolar. daha albümleri bile yok ama çokzel birkaç parçaları var. http://www.myspace.com/weareinvasion [ Mesaj 23 March 2007, Friday - 20:21 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 atheist keşfettim, jazz-death metal denebilir sanırsam elements albümü müthiş. elvenking var, powermetal ve şarkıların %90 ı elflerle ilgili. elf hastası olduğum için atladım hemen ismi görünce şarkılarda baya güzel dinleyip ben elf olcam diye gaza gelmek hoş. chimaira, death metal, 2005 çıkışlı chimaira albümü müthiş ilk şarkıdan bitiriyo olayı, yeni albümü resurrectionu daha tam dinleyemedim ama tüm şarkılar ilk şarkı gibiyse o da müthiş. finntroll, folk metal bunu patiden önce de biliyor muydum bilmiyor muydum emin olamadım ama her daim gaza getiren şarkılarıyla her zaman en sevdiğim gruplardan biri olacak. trollhammaren, vargtimmen, försvinn du som lyser, aldhissia şahsi favori şarkılarım ancak dinlenmeyecek tek şarkısı yok. ancak en son çıkan ur jordens bilmemne albümünü pek beyenemedim onun dışındaki tüm albümlerini tavsiye ederim. haggard, söyleyecek pek fazla şeyim yok çünkü pek fazla dinlemedim ancak awaking the centuries isimli şarkısı mükemmel. yer yer klasik müzik yer yer gaz brutal vokaller. forgotten woods, black metal, pek bilinmeyen bir grup sanırım, dinlediğim ilk black metal grubu ve her daim hastasıyım. benim black metalden anladığım budur. bu türü sevenler varsa napsın etsin bulsun bunu özellikle the curse of mankind albümü mükkemmel. manegarm, folk metal finntroll gibi bu elimde vredens tid isimli 2005 çıkışlı bir albümleri var bu albümdeki şarkıların istisnasız müthişliği dışında diyecek başka bir şeyim yok edinin bence. moonsorrow, bu da folk metal galba pek bilgim yok elimde bir albümleri var pakanajuhla isimli şarkı dışında pek ısınamadım ama finntroll falan seviyorsanız bu şarkıyı kesin bulun çok güzel old mans child, death metal denir sanırım buna da, cidden kaliteli. elimde the pagan prosperity isimli albümü var ve şu ana kadar saydığım gruplara bakarak müzik zevkimizin yakın olduğunu düşünüyorsanız bu albümü mutlaka indirin çok güzel.. onslaught, bu da çok gaz süper bişi bunu yeni indirdim killing peace isimli albümü var, pain, destroyer of the worlds, killing peace isimli şarkıları dinleyipte yerinde durabilmek zor. samael, bunu da çok severim sevdiğim şarkılarının çoğu passage albümünde shining kingdom, jupiterian vibe, moon skin, born under saturn, a man in your head ve bu albüm dışında exodus, supra karma, us, together sevdiğim şarkılar arasında bir deneyin derim. Summoning, tolkienin orta dünyası temalı black metal grubu. beni ilk büyüleyen şarkıları "the passing of the grey company" ekşisözlükte bu grup hakkında şöle bişi yazıyordu aynen aktarmak istiyorum: "bu kadar kulak tırmalayıcı seslerle bu kadar dinlendirici bir müzik yapılabilir". koyun bunların herhangi bir albümünü hayallere dalıp gidin.. (ühüh ben yatıcaktım ya niye açıldı bu paticik kaç olmuş saat gidemicem yarın dershaneye.) [ Mesaj 24 March 2007, Saturday - 00:29 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Morphine buldum.çok güzel kendileri.lowrock,jazz diye geçiyor.Cure For Pain ambümleri özellikle çok güzel. [ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 00:06 tarihinde, Razu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 sunrise avenue.. acaip iyi bi şi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Çok çok özgün müzik yapmasalar da herkese önerebileceğim bir grup Ulytau. Kazakistanlı 3 müzisyenden oluşuyor ve klasik müzikten hardrocka, deneysel çalışmalardan etnik müziğe kayan geniş bir yelpazeleri var. Sitelerinden 3 tane şarkıları indirilebilir. 5 dakikanızı ayırıp bu kaliteli arkadaşlara bir şans verin derim.http://www.ulytau.ru/eng_index.mhtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 herkse göre deil muhtemelen de ben pek bi sardım bunlara :http://www.myspace.com/rockcitynosebleed[ Mesaj 26 March 2007, Monday - 12:22 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 12:23 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 the tea party motley crue nancy sinatra - gerçi bu grup deil ama =p düz mantık cemiyette pişiyorum kooks kasabian seether steel dragon (biraz geç oldu ama ) pain after forever chevelle manic street preachers lifehouse tiamat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Bi tanede benden dinlememiş olan mutlaka edinsin üstelik yeni albümleride çıktı. Power Thrash arası feci melodik bi o kadar gaz bi grup "Rebellion" Soniki albümleri konsept "The Sagas of Iceland: History of Vikings Volume I" "Miklagard - The History of the Vikings Volume II" pişman olan gelsin parasını vericem geri :P ha buda official siteleri http://www.rebellion.st [ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 07:29 tarihinde, SadButcher tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Morrissey Cocorosie The Notwist Denali (yıllardır mp3leri durur yeni dinledim iyi ki dinledim) The Postal Service hepsi süperdir deneyin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar