Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Varmı yen gruplar keşfeden?

SadButcher

Öne çıkan mesajlar

yok hocam patiyle ilgisi yok

yani 2 sene önce falan melodic death falan dinlerken artık dediğim şekilde.

hatta dinleyemiyorum bile eskiden dinlediğim grupları gürültülü geliyor çok :)

bi whitesnake olsun bi deep purple olsun bi ronnie james dio olsun daha mutlu ediyo :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pati kapalıyken müzik zevkim derinden değişti.

tüm 70ler ve 80ler classic & hard rock, glam/hair metal, hard&heavy gruplari diyebilirim.

Aynen.
Bir yerden Mötley Crüe - Kickstart my heart buldum nasıl bulduysam, hayatım değişti.
Sonrası torrent vs. sayesinde geldi zaten eheh.

[ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 16:18 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha yahu çok eğlenceli bir grupla karşılaştım şimdi (evet evet şimdi..)
Eskabbe macaristanlılarmış..
Macaristan diyince aklıma Brainstorm geldi.. bunlar ise letonyalı ama çok iyiler.
Letonya deyince aklıma Slovenyalı Siddharta isimli grup geldi.. My dice diye klipleri vardı hani.. adam kırılıyordu porselen bebek gibi ne güzel klipti yahu..
Porselen gibi kırılmak diyince Damien Rice -9crimes klibi geldi aklıma. Lisa Hannigen'da o klibin sonunda porselen bebek gibi parçalınıyordu. Ha bir de Katie Melua'nın öyle bir klibi vardı, kafasının kırılması ile içinden bir adam çıkıyordu klipte.. ÖEHHH yeter yahu!!
[link hedesi düzelmiyor ne yazık ki.. napalm..]

[ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 21:01 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Edenbridge progressive power gibi birşey aslında, birtek Arcana'yı dinledim ama çok güzel şarkı gayet beğendim, solistleride fena değil hani ;D

Teknik Death/Grind sevenlere Nile'ı önerebilirim, hem ultra brutal hemde guttural vokal var , 3 kişi grup, sadece konserlerde bass kullanıyorlar kayıtlarda bass yok, ama bir okadarda muhteşem teknik çalan grup... vokalistlerin ikiside lead gitar gibi , çift lead gitar olayı :)

http://www.myspace.com/nilecatacombs

Not : eklemeyi unutmuşum ama adamlar gore temasından ziyade mısır mitolojisini anlatıyorlar , gerçekten çok enteresan grup :) death metal seviyorsanız dinlemeden geçmeyin :)

[ Mesaj 09 March 2007, Friday - 16:42 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Baya bi keşfettim ben. Last.fm sağolsun :)

-Smashing Pumpkins (biraz geç oldu ama..)
-Astor Piazzola (libertango hastasıyım)
-Bright Eyes
-Bush
-Violent Femmes (color me once muhteşem)
-Saturnus az dinliyordum iyice öğrendim. (all alone,for your demons)
-Elfonia (ispanyolca metal)
-Kamelot
-Katatonia'yı biraz daha öğrendim
-Lacrimosa (alleine zu zweit!)
-Orphaned Land bütün albümlerini çektim
-Pinhani (Türkçe)
-Portishead (farklı bir tarz)
- Queens of the stone age (mosquito song tavsiyem)
-Remy Zero (Gramarye isimli şaheser mutlaka dinlenmeli)
-Rush
-Saybia
-The Decemberists
-To/Die/For
-goldfrapp
vesaire...

[ Mesaj 14 March 2007, Wednesday - 13:59 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...