SadButcher Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 "pati kapalıyken müzik zevkim derinden değişti. tüm 70ler ve 80ler classic & hard rock, glam/hair metal, hard&heavy gruplari diyebilirim" Buradanda anlıyoruzki pati adamı 300 500 yapıyor heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 yok hocam patiyle ilgisi yok yani 2 sene önce falan melodic death falan dinlerken artık dediğim şekilde. hatta dinleyemiyorum bile eskiden dinlediğim grupları gürültülü geliyor çok :) bi whitesnake olsun bi deep purple olsun bi ronnie james dio olsun daha mutlu ediyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 yeni keşiflerinizin yanına klasmanını tarzınıda yazında ona göre bizde cekip nasiplenelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 said: pati kapalıyken müzik zevkim derinden değişti. tüm 70ler ve 80ler classic & hard rock, glam/hair metal, hard&heavy gruplari diyebilirim. Aynen. Bir yerden Mötley Crüe - Kickstart my heart buldum nasıl bulduysam, hayatım değişti. Sonrası torrent vs. sayesinde geldi zaten eheh. [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 16:18 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 çok fena toola sardım oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 ewt ya bende tool dinliyorum acaip.10000 days ve lateralus albümlerini yalayıp yuttum diyebilirim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 ahahaha yahu çok eğlenceli bir grupla karşılaştım şimdi (evet evet şimdi..) Eskabbe macaristanlılarmış.. Macaristan diyince aklıma Brainstorm geldi.. bunlar ise letonyalı ama çok iyiler. Letonya deyince aklıma Slovenyalı Siddharta isimli grup geldi.. My dice diye klipleri vardı hani.. adam kırılıyordu porselen bebek gibi ne güzel klipti yahu.. Porselen gibi kırılmak diyince Damien Rice -9crimes klibi geldi aklıma. Lisa Hannigen'da o klibin sonunda porselen bebek gibi parçalınıyordu. Ha bir de Katie Melua'nın öyle bir klibi vardı, kafasının kırılması ile içinden bir adam çıkıyordu klipte.. ÖEHHH yeter yahu!! [link hedesi düzelmiyor ne yazık ki.. napalm..] [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 21:01 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Telvin, Esbjörn Svensson Trio ve Erkan Oğur & Bülent Ortaçgil ortak projesi... Metal falan hikaye olmaya başladı bende artık. Jazz nefis bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Shadow Gallery diye bir progressive grup keşfettim.Özellikle Ghostship serisi çok güzel (1 2 5) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Pink Floyd tribute'u var Shadow Gallery'nin. Floydian memories adında bi şarkı. 20 küsür dakkalık. Pink Floyd seviyorsanız kaçırmayın, şahane bi şarkıdır, bulup edinin bi yerden mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 guns and roses die grup war onu kesfettm bi gitaristleri war böle kıvır kıvır sacları var hep sapka tako biraz özenti gibiler ama gzl çalıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Nasıl unutmuşum... Yansımalar var birde. Nefis grup. Ney ve gitarın dansı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Less Last Fm'den baya bir şarkısını bulabilirsiniz..Bir de türk L.E.S.S. var..onla karışmasın.. [ Mesaj 09 March 2007, Friday - 10:34 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 the tea partyi keşfettim,çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 One man army and the undead quartet / Death-thrash Raunchy - Metalcore Omnium Gatherum - Melodic Death Municipal Waste - Crossover Thrash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Atreyu, Kan'Nal, Silverchair var aklıma gelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Lunatica diye bi grup buldum neyin nesidir bilmiyorum ama Lacuna Coil'e benziyo, sevdim bayağı Edenbridge var bi de, tarz olarak benziyo ama o kadar iyi değil Dry Cell var o da güzel bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Edenbridge progressive power gibi birşey aslında, birtek Arcana'yı dinledim ama çok güzel şarkı gayet beğendim, solistleride fena değil hani ;D Teknik Death/Grind sevenlere Nile'ı önerebilirim, hem ultra brutal hemde guttural vokal var , 3 kişi grup, sadece konserlerde bass kullanıyorlar kayıtlarda bass yok, ama bir okadarda muhteşem teknik çalan grup... vokalistlerin ikiside lead gitar gibi , çift lead gitar olayı :) http://www.myspace.com/nilecatacombs Not : eklemeyi unutmuşum ama adamlar gore temasından ziyade mısır mitolojisini anlatıyorlar , gerçekten çok enteresan grup :) death metal seviyorsanız dinlemeden geçmeyin :) [ Mesaj 09 March 2007, Friday - 16:42 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Ladytron, Jazztronik, Bloc Party Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 estatic fear ve dargaard dinleyen varsa yani Etheral-Dark Ambient diyelim kısaca kategorize edersek.Bu tip size tavsiye vereceğim diğer gruplar : Autumn Tears Boudoir Current 93 Black Tape For a Blue Girl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Black Tape For a Blue Girl'u dinledim cok az, hosuma gitmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Lamb of god manyağı oldum ben şahsen hehe.Bide hatebreed diye bi grup var gerçi yeni diil ama pek popüler diiller sanırım ben 1 yıldır falan dinliyorum tavsiye ederim çok gaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Baya bi keşfettim ben. Last.fm sağolsun :) -Smashing Pumpkins (biraz geç oldu ama..) -Astor Piazzola (libertango hastasıyım) -Bright Eyes -Bush -Violent Femmes (color me once muhteşem) -Saturnus az dinliyordum iyice öğrendim. (all alone,for your demons) -Elfonia (ispanyolca metal) -Kamelot -Katatonia'yı biraz daha öğrendim -Lacrimosa (alleine zu zweit!) -Orphaned Land bütün albümlerini çektim -Pinhani (Türkçe) -Portishead (farklı bir tarz) - Queens of the stone age (mosquito song tavsiyem) -Remy Zero (Gramarye isimli şaheser mutlaka dinlenmeli) -Rush -Saybia -The Decemberists -To/Die/For -goldfrapp vesaire... [ Mesaj 14 March 2007, Wednesday - 13:59 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 ha bide malt var ya çok harika.bu aralar hep dinliyorum.vokalde cenk ve erdemin cenki,diğer elemanlar da antisilence dan.çok kaliteler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 evet tuor bencede öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar