Voys Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 malzemeler -2 adet muz -1 su bardağı un -1 tatlı kaşığı kabartma tozu -1 su bardağı su -2 çorba kaşığı bal -2 çorba kaşığı nişasta -2 su bardağı sıvı yağ yapılışı Un, kabartma tozu ve suyu derin bir kapta karıştırarak sıvı bir hamur yapın Muzları 4-5 parçaya bölerek önce nişastaya sonra da hazırladığınız sıvı hamurla kaplayın Muzları kızgın yağa atıp kızartın. Bir tabağa alıp üzerine bal dökerek yatağa götürün yanında yatın
dory Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 o kalori kalori diye bagiran bişey değil mi? cok agir olur gibi geldi, nasil ki?
Voys Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 kalori feci şekilde evet ama bu harika bişey olduğunu değiştirmiyor :) ağır diil aslındada oturup 3-4 muz yersen heralde yatamazsın gece.
funny_girl Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 ağzımın suyu aktıııııı :))))) ama annem kilo alırsın diyo ehueuhueuheu =))))))))
Apeiron Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 kızarmamış ki hali daha bi guzel görünüo ya :D eheh denemek lazm ama yinede ;)
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 şu an yapmaktayım az sonra size görüşlerimi sunarım:)
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 4 muz yaptım fekat 2den fazlasını yiyemiyorum napçam ya? dehşet bişi bu...
Mirage Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Muzun doğal hali neyinize yetmiyor ya.. canisiniz siz. :O
forgiver Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 arcopal bayılırım o tabaklara, sırf tabakta duruşu için yapcam abur cubur stoğunu bitirebilirsem.
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 kızarmış muz yiyemem ben heralde, selamımı yolluyorum burdan bundan rahatsız olan arkadaşa : )
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 kızaran muz değil ki zaten. etrafındaki nişasta ve kabartma tozu karışımı kızarıyor. zaten muzun kendisi kızartılsa darmadağın ve simsiyah olur. bu arada bala fazla batırılırsa çok çabuk iç bayabiliyor. bal fazla. muz zaten ısınınca yeterince tatlı etkisi yapıyor ki süper bişi benden söylemesi. kızarmışını yiyemem diyen arkadaşlara selamlarımı yolluyorum burdan.
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 selam bab, daha önce yemeyi denedim ben bundan muzun köz olmadığını biliyorum. babam pek sever böyle şeyler yapmayı.. gg [ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 16:08 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ]
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 o zaman o senin tercihin sly. sevmiyorsan illa sev diyecek halim yok yani;)
riglous Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Yahu kizarmis muz mu olurmus... Bunun asil tarifinde plantain denen bi sebze var. kendisi muza asiri benzer.. http://en.wikipedia.org/wiki/Plantain TR'de olmayinca benzerini kullaniyo insanlar ki olmuyo... Degisik bi tad oluyo; bazilari seviyo. Eger gun gelir de elinize gecerse, plantain'le yapin; inanin sevmemek imkansiz.
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Bunu Latin Amerika'da tatlı diye değil de direk yemek diye yiyolar. Magic Life Bodrum'da yemiştim
Öne çıkan mesajlar