Voys Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 malzemeler -2 adet muz -1 su bardağı un -1 tatlı kaşığı kabartma tozu -1 su bardağı su -2 çorba kaşığı bal -2 çorba kaşığı nişasta -2 su bardağı sıvı yağ yapılışı Un, kabartma tozu ve suyu derin bir kapta karıştırarak sıvı bir hamur yapın Muzları 4-5 parçaya bölerek önce nişastaya sonra da hazırladığınız sıvı hamurla kaplayın Muzları kızgın yağa atıp kızartın. Bir tabağa alıp üzerine bal dökerek yatağa götürün yanında yatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 şirin bitirişinle benı benden aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 resimmmm!1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 o kalori kalori diye bagiran bişey değil mi? cok agir olur gibi geldi, nasil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 kalori feci şekilde evet ama bu harika bişey olduğunu değiştirmiyor :) ağır diil aslındada oturup 3-4 muz yersen heralde yatamazsın gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Evde muz var. Yapıyorum. rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 ağzımın suyu aktıııııı :))))) ama annem kilo alırsın diyo ehueuhueuheu =)))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 kızarmamış ki hali daha bi guzel görünüo ya :D eheh denemek lazm ama yinede ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 akşam yapıyorum beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 şu an yapmaktayım az sonra size görüşlerimi sunarım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 4 muz yaptım fekat 2den fazlasını yiyemiyorum napçam ya? dehşet bişi bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 yataga gotur? fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 beğendin mi levie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Muzun doğal hali neyinize yetmiyor ya.. canisiniz siz. :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 arcopal bayılırım o tabaklara, sırf tabakta duruşu için yapcam abur cubur stoğunu bitirebilirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 kızarmış muz yiyemem ben heralde, selamımı yolluyorum burdan bundan rahatsız olan arkadaşa : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 kızaran muz değil ki zaten. etrafındaki nişasta ve kabartma tozu karışımı kızarıyor. zaten muzun kendisi kızartılsa darmadağın ve simsiyah olur. bu arada bala fazla batırılırsa çok çabuk iç bayabiliyor. bal fazla. muz zaten ısınınca yeterince tatlı etkisi yapıyor ki süper bişi benden söylemesi. kızarmışını yiyemem diyen arkadaşlara selamlarımı yolluyorum burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 selam bab, daha önce yemeyi denedim ben bundan muzun köz olmadığını biliyorum. babam pek sever böyle şeyler yapmayı.. gg [ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 16:08 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 o zaman o senin tercihin sly. sevmiyorsan illa sev diyecek halim yok yani;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Yahu kizarmis muz mu olurmus... Bunun asil tarifinde plantain denen bi sebze var. kendisi muza asiri benzer.. http://en.wikipedia.org/wiki/Plantain TR'de olmayinca benzerini kullaniyo insanlar ki olmuyo... Degisik bi tad oluyo; bazilari seviyo. Eger gun gelir de elinize gecerse, plantain'le yapin; inanin sevmemek imkansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Bunu Latin Amerika'da tatlı diye değil de direk yemek diye yiyolar. Magic Life Bodrum'da yemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar