Masteis Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Yarın Open Betaya çıkcak. Closed beta bitti Süper pvpsi var, süper pvm'si kahretsin süper ve süper ötesi. www.2moonsgame.com (ofişıl) www.2moon.gen.tr (türkçe fan site). youtube'dan 2moon diye araştırıp videoları izleyin. class olarak Summonerından tutun hunterına kadar herşeyi var süper zevkli manyak bir memorepege. Felaket karizma vöryır olan azure knight ile 0'dan kasmak çok deli vahşet eğlenceli olcak. kaçırmayın :) Bu arada "free to play" [ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 01:58 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 01:58 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 register oldum şimdi ama hala closed betada sanırım, opena geçince bir daha mı üye olacağım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Bedavaysa oynanır :D not: türkçe fan sitesine ulaşılamıyor [ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 22:07 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 loot yok yine galiba, değil mi? uoyu adam etseler de ona dönsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 DL edilemiyor tüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Acclaim Coins nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 oyun içi ekstra eşya falan almak için anladığım kadarıyla. yani yine parayı basan avantajlı olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 avantajlı olcak diye düşünmeyin, öyle parayı basan über itemlara sahip olcak diye birşey yok. Oyunun bir yerden para kazanması lazım, aylık ücret yerine bunu koyuyorlar. Open Beta için 1-2 hafta varmış(1-2 sorun için bakıyorlar, eğer daha fazla bug vs. göze çarparsa vakti dahada uzayacak). Şuan dl edemezsiniz doğaldır.. Ayrietten oyunda KALE basmak var. Daoc gibi yani, kale savunuosun basıosun vs. vs. www.2moons.gen.tr tekrar link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 bence aylık para olsa daha güzel olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 ya parayla item alma konusu bile belli değil, cb'de yoktu. bakalım ob'de olcak mı. Aylık ücret ile hiç oynayamayacak olanlar var. En azından böylece isteyen oynar isteyen parayı basar. Tabi şimdiden düz konuşmamak lazım daha item mall yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sykronised Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 firmanin baslica para kaynagi oyun icinde ui tabanli bi reklam servisi olacakmis, dolayisiyla bu parayla alinan itemlarin cok abarti olacagini sanmiyorum. bende oynayamadim 2moons u status pending diyor ama onun yerine 9dragons a baktim (open betada). 9dragons ta sistem olarak 2moons la ayniymiş tek fark atmosfer olarak fantasy evreni yerine eski uzakdogu temasi islemesi. 9dragons beni tatmin etti acikcasi. umitliyim bu mmolardan insallah yanilmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 ob açılınca başlicam inşallah güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 http://208.65.153.243/watch?v=NbGgz4bnZ7k şunu izledikten sonra kararınız değişebilir :) Kale savaşına bir örnek [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 20:16 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 biraz fazla cıvıltılı olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 yalnız bişey soyliyim bu oyunda dupe var :) belki daha betada ilerde düzeltirler ama insanı oyundan soğutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 lol fixlenir o. Adamlar onu obye geçerken fixlicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 silkroad a benziyor biraz. lakin o video biraz animasyonvari olmus. yapimci firmaya baktim da accalaim diyor. bu herifler test drive i felan yapanlar degil miydi yahu? free to play olmasi ayri bir dusundurucu. bu tarz oyunlarin ne hale geldigini herkes biliyor zaten. [ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 06:25 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Orijinal oyun dekaron ,acclaimin yaptığı oyunun lisansını alıp ingilizceye tercüme etmek ve bir kaç kozmetik değişiklik muhtemelen ,kaba tabiriyle amerikan pazarı için yerelleştirme Bu arada böyle bir şey bizim burda olsa yapanı taşa tutarlar adamlara ise sanki yeni oyun yapıyormuş muamelesi yapılıyor :) [ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 14:15 tarihinde, jagd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 dekaron kore vatandaşlık nosu istiyor. kssn var fakat üyelik kısmını beceremedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 editlemeden once postumda soyle bi cumle vardi "bilmiyorum pek arastirmadim ama kore cikisli bir mmo a benziyor bu. e malum hepsi ilk baslarda biraz gaz olsada oyuncu & yapimci firma sonrasi fiyasko oluyor" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Eyvah eyvah eyvah , druenler kardeşim niye öyle bir şey yazdınki?Kendimi ukalalık yapmış sana laf atmış gibi hissettim tek amacım az buçuk biraz bilgi vermekti ama eğer ters anlaşılacak bir şey varsa özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 oynamış olan varsa segnale nasıl bir class artı ve eksilerini anlatabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 @jagd yok ya o acidan degil. yani ilk basta tahminim dogruymus ama emin olmadigim icin editlemistim. sende onu dogruladin iste. rep tusu felan olsa +rep derdim de : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Closed beta da oynadım , gercekten az kişiye denk geldi ama , kendi dusuncemi soyliyim yaramaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 bende kore versiyonunda oynadım ama pekte guzel gelmedi bana okadarda etkileyici bir oyun değil BENCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar