Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2Moons

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Yarın Open Betaya çıkcak. Closed beta bitti
Süper pvpsi var, süper pvm'si kahretsin süper ve süper ötesi.

www.2moonsgame.com (ofişıl)

www.2moon.gen.tr (türkçe fan site).

youtube'dan 2moon diye araştırıp videoları izleyin.

class olarak Summonerından tutun hunterına kadar herşeyi var süper zevkli manyak bir memorepege.

Felaket karizma vöryır olan azure knight ile 0'dan kasmak çok deli vahşet eğlenceli olcak.

kaçırmayın :)

Bu arada "free to play"

[ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 01:58 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 01:58 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

avantajlı olcak diye düşünmeyin, öyle parayı basan über itemlara sahip olcak diye birşey yok.

Oyunun bir yerden para kazanması lazım, aylık ücret yerine bunu koyuyorlar.

Open Beta için 1-2 hafta varmış(1-2 sorun için bakıyorlar, eğer daha fazla bug vs. göze çarparsa vakti dahada uzayacak).

Şuan dl edemezsiniz doğaldır..

Ayrietten oyunda KALE basmak var. Daoc gibi yani, kale savunuosun basıosun vs. vs.

www.2moons.gen.tr tekrar link
Sosyal ağlarda paylaş

firmanin baslica para kaynagi oyun icinde ui tabanli bi reklam servisi olacakmis, dolayisiyla bu parayla alinan itemlarin cok abarti olacagini sanmiyorum. bende oynayamadim 2moons u status pending diyor ama onun yerine 9dragons a baktim (open betada). 9dragons ta sistem olarak 2moons la ayniymiş tek fark atmosfer olarak fantasy evreni yerine eski uzakdogu temasi islemesi. 9dragons beni tatmin etti acikcasi.

umitliyim bu mmolardan insallah yanilmam :)
Sosyal ağlarda paylaş

silkroad a benziyor biraz. lakin o video biraz animasyonvari olmus. yapimci firmaya baktim da accalaim diyor. bu herifler test drive i felan yapanlar degil miydi yahu? free to play olmasi ayri bir dusundurucu. bu tarz oyunlarin ne hale geldigini herkes biliyor zaten.

[ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 06:25 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Orijinal oyun dekaron ,acclaimin yaptığı oyunun lisansını alıp ingilizceye tercüme etmek ve bir kaç kozmetik değişiklik muhtemelen ,kaba tabiriyle amerikan pazarı için yerelleştirme

Bu arada böyle bir şey bizim burda olsa yapanı taşa tutarlar adamlara ise sanki yeni oyun yapıyormuş muamelesi yapılıyor :)

[ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 14:15 tarihinde, jagd tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...