bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Sinemalarda görmüşsünüzdür reklamları vardı harika sesli bi kız boğazda "İnleyen Nağmeler" i söylüyordu. şurdan izleyebiliyoruz...http://www.youtube.com/watch?v=EYtROn11NAc ve Yeni Rakı biz fasılcılar için harika bi albüm hazırlatmış. İçinde çok güzel şarkılar var... Ebru Yazıcı - İnleneyen Nağmeler Müjdat Gezen - Ömrüm Seni Sevmekle Nihayet Bulacaktır Sezen Aksu - Kınalı Kuzum Fatih Erkoç - Bu Akşam Bütün Meyhanelerini Dolaştım İstanbulun Deniz Seki - At Kadehi Elinden Kenan Doğulu - Aşkım Aşkım Umut Akyürek - Dinmiyor Hiç Bu Akşam İlhan Şeşen - Bir Demet Yasemen Ufuk Yildirim - Sensizlik Haram Bana Çelik - Benzemez Kimse Sana Reha - Al Sazını Nev - Kimseye Etmem Şikayet Ercan Saatçi - Şarkılar Seni Söyler Reha Falay - İnleyen Nağmeler enstrumantel Fasıl seviyorsanız bu albümü alın =) rakının yanında harika gidiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Of of istiyorum. Reklam bir harikaydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 kenan dogulu-askim askim nedir ya o listede, cikarin onu ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Ömrüm seni sevmekle nihayet son bulacak inleyen nağmeler ve at kadehi elinden en sevdiklerim aşkım aşkım da klarnetle söylenmiş çok güzel bence.Bi tek kınalı kuzum iyi değil bence. Onu zaten sezen oğluna yazmıştı güzel olmamış o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Abi süper felan bir şey olmus. Boyle içesim geldi valla.. Ama avrupa'da yasamak kotu bir olay, album için link verebilecek var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Şarkıları bilmem de yeni rakı bozdu iyice bugünlerde. Tekirdağ iyi, adamlar resmen rakıyı tekila gibi yaptı. İçiyorsun bi' büyük sabah gayet temiz kalkılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Tekirdağ abi benim vazgecilmezimdir. Ama hani album'u yeni raki cikarinca, yapacak pek bişi yok bu konuda : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 topici rakıya döndürmeyelim abi yoksa susmam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Yarin Systembolaget'e gider rakimi da kaparim, bi Turk gecesi yapmak lazimdi zaten bayadir : ) Supersin blackchaos hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 gerçi albüm çok oldu çıkalı pati kapalıyken çıkmıştı.Bana rakının içinde çıktı. Abartmıyorum bu albümü dinlemek için rakı masası kuruyordum öyle bi albüm ehehe çok içmeyin! :p penth gurbet ellerde rakı koymazmı be abi adama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Yok canim Turkler her yerde birbirini buluyo, Turk Turk'e icicez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Penth sana hakveriyorum abi, burada bir cok erasmus ogrencisi ile tuvalet kuyrugunda taniştim. İngilizce konusuyorlar ama direk mevzu ya muslumanlik, ya kari ya kiz, ya da hangi ulkedensin olayi olunca, direk buluyorsun birbirini : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 yine yeni rakının hazırladıgı 4 album vardı fasıl için böyle o albümlerde güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 aboo harika ya:) bu arada blackchaos topici rakıya çevirmeyin demiş.. o halde hemen bitane favori rakınız diye topic açsın biri:D rakıları tartışalım efem! 100yılın en önemli konusu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 "Bu Akşam Bütün Meyhanelerini Dolaştım İstanbulun" süper şarkı, fatih erkoç da süper söylüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 çok güzel bi reklamdı ben sımdı açıcaktım önce arama yapayım dedım sen açmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Bu yeni rakı işi biliyor vakka.Reklam rakı içmeyene zorla içirecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar