Eternal Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 eskiden Proxy olaylarıyla wow da kendimizi US gibi gösterirdik..böle bi olay yer aslında yine çok acmak isteyene =) yemez mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 DynamicK'in yazdığı ve benim okumadığım yazıda; youtube bu tip videoları kaldırdıgını ve kaldıracagını belirtmiş. galiba derdimi tam anlatamadım :) elbetteki alay edenler yada alay edecekler her zaman olacaktır. ama bunun gösterildiği yerin tüm dünyada izlenebilir olmasıdır. düşünsene ben şimdi o yunanlı cocugu bulup agzını burnunu kırayım mı :) yapabileceğim bişi yok bu konuda. o cocugunda görüşünü değiştiremem. ama bunu yayınlayan kuruluşun daha dikkatli olmasını sağlarım, ki sağlamışımda demektir bu o yazıdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 pire icin yorgan yakmak buna denir iste. ilginc insanlar, denyo kararlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Aaaa valla girilmiyo ya. Şerefsizler abarttılar artık. Konuşursun siteyle kaldırtırsın videoyu. Böyle dengesizlik olmaz ya. Sansürcülükte son nokta. Milyon tane site var diasporanın falan Atatürk'e hakaret eden. Hepsini tespit edip kilitleyecekler mi? Fetullah'ın küçük çocuklara kendini astırtan yayınlarına bişey yok, denetlenmesi güç olan ve günde milyonlarca Türk'ün severek ziyaret ettiği siteye uyarı ve talep yok direk kilitleme cezası var. Bi söndüremedik gitti şu ampulü. Ayrıca RTÜK'e de KG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 ben proxy falan yapmadan çok rahat giriyorum..izmit'in ipleri engellemediler mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Ayrıca Atatürk'e i.ne diye fıkraanlatan belediye başkanı duruyor, youtube'e oluyor olanlar. Ampullerin ahlak anlayışına uymayan şeyler var orada tamamen onla alakalı. Yoksa bi sürü site var Atatürk'e hakaret eden. Onları kapatsınlar ama ;Atatürk'ü öven videoların da olduğu youtube'ün kapatılması sansürcülüktür. İran'a 1-2... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Ampulle alakası yok konunun. Mahkeme kararı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 har olaya ampulu sokmayın öyk geldi gözümüz kamaştı neyse burdan girebilirsiniz siteye http://208.65.153.253 türktelekom bizi engelleyemez -,- [ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 14:45 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Video falan açılmıyor IP numarasıyla girerseniz. Tek yol proxy galiba. edit: Aha açıldı, rep rep Soulcube. [ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 14:47 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Mahkeme kararı da alakasız abi. O mahkeme Atatürk'ü o kadar savunuyorsa o belediye başkanını da hapse atsın o zaman. Bariz sansürcülük abi ve başka bir yönetim olsaydı böyle saçma ve demokratik olmayan bir kararı engellerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 yoo açılıyo niye ki en azından benden açılıyo linkin başı yine ip olarak yaz girersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 ıp'den girince video loadingde kalıyor, proxyden girince ise Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Get the latest flash player. bununla karşılaşıyorum :( ama önceki gün gayet güzel izleyebiliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 ya bende açıyo ama ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 bende de direk youtube.com açılıyor o da ilginç hala anlam veremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Ya valla hiç izleyemiyorum üfff :'( internet sansürcülüğü sucks! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 [spo]Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir !... www.youtube.com sitesine erişim İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nin 2007/384 sayı ve 06.03.2007 tarihli kararı gereği engellenmiştir. Access to www.youtube.com site has been suspended in accordance with decision no: 2007/384 dated 06.03.2007 of Istanbul First Criminal Peace Court. [/spo] bende bööle bişeler dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 ipden yada proxy kullanarak girilebiliyor ipden girince az önce izleyebildim bu arada. Ama bazen açıyo bazen açmıyo :( Yine de sansürü yendik, ole! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 İlginç.. Ben hala girebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 izmitte konuştuğum herkes girebiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 ne ballısınız ya. Bi de İstanbul mahkemesi yasaklamış ya, istanbuldan girilememesi gibi bi mallık olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 fazla eleştirmeyin yoksa patiye erişimide engeller bunlar :) [ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 15:22 tarihinde, Shaklaban tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 gerizekalıyız, bizim erişememiz demek, o tip salak videolar olduğu zaman protesto bile edememiz çünkü bilgimizin olmaması demek. bunu düşünemeyen bu kararda katkısı olan insanlara avusturyadan selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Ya bu karara nasıl tepki gösterip sesimizi duyurabiliriz? Sonuçta Türk halkı önemlidir, halk isterse paşa paşa açmaları lazım yasağı. Ayrıca birçok kişinin sevdiği ve kullandığı bir site. Amatör gruplar videolarını koyup tanınıyorlar, kendilerini gösteriyorlar. Genç yönetmenler de öyle. Ayrıca gülüp moralimizi yüksek tutmamızı sağlayan bir site. Bence bu kadar yararlı bir sitenin yasaklanması kararından dönülmeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 ya bu nası bi yöntemdir çözemedim ben, ne faydası olacak anlayan beri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 harbiden yasaklamışlar ya:D:Dşaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar