KaReeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Arkadaşlar aranızdan kesinlikle GameShow seven, okuyan, hatta GameShow fanatikleri vardır. (biliyorum düüşük oldu cümle) Eski tadı olmasa da vereceğim linkten ulaşabileceğiniz MavraBoard sayesinde Mawra ihtiyacınızı giderebilirsiniz; Buyrun burdan yakın; www.kamernet.com/forum[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir...
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 nedense eski uotr forumunu hatırladım buraya girince..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 ahhhhhhh, gameshow ahhhh,tr'nin en iyi pc dergisiydi 30 dakka okurdum,25 dakkasında gülerdim,kahkaha atardım[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
sLog Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 eskidende açıktı bura bi ara gitmişti geri gelmiş holey...[hline]Raphael: Şuna bak! Bi salamander asla 10 metre boyunda olmazki!! Donatello: Söleyene bak, konuşan bi kaplumbağa!!
smerten Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 evet vardı.. hatta mert diye bi yazarı vardı komik aplası vardı, ben hiç almazdım satın... ilk age of katakulle taktiğimi ordan ogrenmıstım.. ılk kapanıs sayısı bır efsaneydı (sıyah kapak, sessız gemı, commandos..) sonra yenıden cıktı seven arkadaslarım gene aldı ben gene almadım.. ıkıncı cıkısında baya kalıtesız bır dergı oldugunu dusundum.. (sevenler kızmasın benım dusuncem red factıon yazısını okuyupta katılmayacak olan var mıdır oıda ayrı?) delı gıbı komıktı bıde[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father!
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Oyun dergisiyle mizah dergisi arası birşeydi. Ben halen daha PC GAMER, GAME WORLD gibi ciddi oyun dergilerinin ihtiyacı içerisindeyim. Oyun tanıtımlarında "save komutu ile oyunu kaydedip ileride kaldığımız yerden devam edebiliyoruz" gibi bir sürü BOŞ laf ve güzel espriler iç içe geçmişti. Ben sürekli aldım. Şimdi olsa almaya da devam ederim. Hatta izmir fuarında stand açtıklarında eksik sayılarımı da tamamlamıştım. Ama "KALİTELİ" bir oyun dergisi değildi. Eğlenceliydi, oyalıyıcıydı.
KaReeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Mükemmel dergiydi... Hayatımın bir dönemine imzasını atmış, bariz benim ruh halimi yansıtan bir dergiydi. Ama olmadı, amatör ruh ile çıkan bir profesyonel dergi olmanın cezasını ağır ödedi. ...ve öldü ...dirildi ve yine öldü... bir daha dirilmemek üzere...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir...
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 valla gameshow'a kötü diyonuz ama pcgamertr'nin 80 sayfasının 17-18'i reklam,yarısıda us pcgamer'ın çevirimydi"bu işi yapmak bir dilim kek" "nükleer silahlar,robotlar,adını siz koyun,elinizde var" vb abuk çevirmeler vardı uyuz oluyodum,gameshow oyun dergisi olarakda kaliteliydi,insanı çokda güldürebiliyordudua overdoseeeeeee overdoseeeeee[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 19 September 2003 22:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 PC GAMER Türkçe ciddi bir dergiydi o kadar. Başka bir şey yok. E-mail yollamıştım dalga geçmişlerdi, oyun tanıtımları klasik oyun tanıtımı, oyuna ilgimi çekebilecek birşeyler söylemezler. Sırf köşe yazarları için alıp okurdum. Ayrıca kazıkçı bir dergiydi. 6 dolara pc oyun dergisi satılır mı len? GameShow'a boş laf ediyor demişsin sostizm. Eskiden bizim pc oyun dergilerimiz hep öyle tanıtırdı oyunları. Mesela aç bak PC Oyun'da adamlar neredeyse sadece anamenü'yü anlatıp bitirecek tarzında anlatımlar yapardı. GameShow'u çok severdim. Oyunu alabilmem için ilginç yönlerini anlatırlardı. Oyunun kötü yönlerini de söylerlerdi aldığımda hayal kırıklığına uğramıyım. PCGAMER'dan kat kat iyi oyun tanıtımları vardı ayrıca. Üstüne mavra serpiştirerek sıkılmamı da önlerdi. Aileden biri gibiydi Gameshow. Kalite tabii kişiden kişiye değişir. TSE kalite onayı aldı mı bilmiyorum, Ama PCgamer'ın da almadığından eminim. Level güzel dergi. Ama gameshow ile pcgamer arasında sıkışmış kendini daha tam bulamamış gibi geliyor. Mesela GS gibi mavra kutucukları ekliyorlar. Ama kendi aralarındaki espriler olduğundan (mesela bana ne koca kafa burakdan) hiç gülesim gelmiyor. Ya da ciddi yazıyor Ama PCGAMER kadar ciddi olamıyorlar. Her ay yenilik yaparak çıkıyorlar bu güzel birşey. Umarım en uygunu neyse o biçime dönerler (tabii bu daha uygunsa böyle kalsınlar, yeter ki kapanmasınlar)[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm.
KaReeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 GS'yi bu kadar seven herkesi ayrıca OFFICIAL GS forumları olan Mavraboard'a bekliyoruz... yine vereyim linki: www.kamernet.com/forum[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir...
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Hmmm sanırım yukarda yanlış anlaşıldım. adını verdiğim dergiler türkçe çevirileri değil orijinalleri kastedilerek verilmiştir.. Hatta Türkçe'lerini görmedim sanırm.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 e gülüm nasıl bilmiyosun pcgamertr'yi???gameshow'un olduğu zamanlarda hep vardı,kapandığı zamanlardada vardı,dediğin gibi o dergileri seviyosan ciddi ciddi nasıl gözden kaçırırsın pcgamertr'yi?[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Ya şei wardı dergide bakın ben halen saklıyorum açıp bakıyorum Bütün eski sayıları war bende Hem Cd oyunun Level'ın vede gameshowun Frp&Magic güzeldi yaw ona ne oldu. Dergideki bölümler aynen şöyle: Haziran 1997 Sayı:27 250,000TL(kDV DAhil) incelenen oyunlar Theme Hospital Star General Toonstruck Shivers 2 Outlaws Rama M.D.K Need For Speed 2 XVT'te Kapak Bölümler: News Tanıtım Not Enough Memory Macbeth Cheats Engin Abla Frp Ar@rım Amiga Dostu Yolun Sonu(bi anda Gameshowun kapanmasından önceki dramatik yayınlanan 4 sayı bir aradaları falan geldi ağlıycam walla ühühühühühüühhüühühühühü
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 frpmagic gameshowla beraber uçtu diye hatırlıyorum bu arada kamerin bi mekanı vardı int cafe gibi beşiktaşda hala duruyomu?[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Kamer duruyor abi pasaj zaten orası cafede duruyor ama elemanlar oradamı onu bilemiyicem
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Sinan Paşa değil mi?Ben kaç yıldır giderim daha göremedim Kamer'i ,bir tarif edebilir misin?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 sinanpaşa değil ya.. köyiçi caddesinde değil miydi onların yeri? hatta hacıoğlu lahmacun'un karşısı olsa gerek :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 bir ara şöle bişi wardı kamerde tabi isimleri yanlış hatırlamıyor isem. Age of Empires'ta Burçağı yenene kafeyi veriyoruz diye.
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Game Show Benim en cok sevdigim dergiydi., Levelde guzeldi lakin Gameshow un icerigi Kavgalari Geyikleri Herseyi cok guzeldi Ozellikle yanlis hatirlamiyosam Uzman diye bir bolum vardida orda Broken sword istmesiti listesinde(hani koca bir liste verirdi bu oyunlari bana yolluyin yerim sizi diye) Benbde yollamistimlakin hic ulasmamisti Hem bir klasik hemde postaya yazik olmustu veya aldilarda cebe attilar lol.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 ilk istanbula gittiğimde GameShow'a gitçem diye Beşiktaşın altını üstüne getirmiştik annemlerle. İşin garibi halamlarla birlikte dolaşmıştık :-). Ayıp oldu onlara. Ihlamurdere caddesi'ni bulabilmek için kıçımızı yırtmıştık. Hah. Düşününce çok saçma geliyor. Hem oraya gitsem nolcak ki? 13-14 görünen ezik bir bebe geliyor arkasında bir alay moruk. Ordaki adamların en kıllısının yanına gidiyor: "Selam beyler, size diet kola getirdim affiyet olsun". Gitsem ne olcaktı. Orda bir masa, üstünde kağıtlar oyunlar felan. En fazla adamlardan birinin oyun oynayışını izlerdim. Ha, çok sık gidersin, sanki Gameshow kadrosundan olursun, adamların ara sıra yaptığı ilginç geyiklere ortak olursun, ertesi ay dergide o geyiği okuyunca ayrı bir değişik gülersin felan.. Ama tabii Ankara'da durum kısıtlı. FRP oynuycak adam bile bulmak o kadar kolay değil..
Öne çıkan mesajlar