Kartan Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Ya sonsuz dilek hakki isteyince cin bizi ömrümüzün sonuna kadar rahat birakmazsa? -104628. dilegin olarak ne istersin? -Defolmani -Olmaz ki sonsuz dilek hakki istedin artik çok geç. -!@&ks$.... -Anladim pek ala 104629. dilegin olarak daha ne istersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 mezarda bile yanına gelicek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Sonsuz dilek hakkı istedikten sonra "Son bir dilekte bulunmak istiyorum" dersem Cin geçersiz işlem yürütür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Onu bilemem ama mavi ekran verir,sen de restart atmak zorunda kalirsin herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 eror verir bence ve bi daha o cinden hayir bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 bence direk cin verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 said: Ya sonsuz dilek hakki isteyince cin bizi ömrümüzün sonuna kadar rahat birakmazsa? -104628. dilegin olarak ne istersin? -Defolmani -Olmaz ki sonsuz dilek hakki istedin artik çok geç. -!@&ks$.... -Anladim pek ala 104629. dilegin olarak daha ne istersin? sdlfjfjdfsj sdpofjsdofdsfj said: Sonsuz dilek hakkı istedikten sonra "Son bir dilekte bulunmak istiyorum" dersem Cin geçersiz işlem yürütür mü? Mümkündür. Ama siz de biraz cinlik yapcaksınız. "Üç kere parmağımı şıklatana kadar gelme." yada "3 gün sonra şettircem" falan filan dersin olur biter. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 3 ü 0 a bölersen yanımda kalabilirsin ama bölemezsen defolacan de:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 3 , 0 a bölünür... cevap:sonsuz... ps:senin kuş gittimi harbiden ya yazık :/ [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 15:20 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 3/0 nasıl sonsuz oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 3 ün içinde 0 sonsuz tane var istiyorsan say... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Sayının 0 a bölümü tanımsızdır, limit altında incelerken ve payda 0 a giderken, sonuç sonsuza yaklaşır ama asla sonsuz olmaz. Sen herhangi bir sayının 1/2. kuvvetini alırken o sayıyı 1/2 kez kendisiyle çarpmaya felan çalışırsan, geleceğinin pek parlak olmayacağını garanti edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 asimtot var orda sonsuza yakın sonsuzdur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Değildir. Sonsuza gider sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 bi matematikci çagriyim mi bu sorunu o çözer ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 cine sorsak direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 sonsuz dilek hakkımdan 1 tane daa azalır olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Bir sayının sıfıra bölümü sonsoz değil, tanımsız. Zeytin'in terazisine tıklıyorum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 sayı bölü sonsuz 0 dır...burdan yola çıkarsanız sayı bölü 0 sonsuzdur...en azından matematikte öyle yapıyoruz =) kısaca öyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Limit alırken öyle. Yoksa belirsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 ya ben olayı kaçırdım şimdi bizim kaç dileğimiz var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 3 dilegin var. ama çakallik yapip 1 son dilk hakkinda sonsuz dilek istersen o zaman bi sınırlama yok.... :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 o diilde ıssız adaya düşsem ve yanıma 3 şey alma hakkım olsa helikopter alıp adadan kurtulabilirmiyim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Is al? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 pekiii ben bişey sorsam ? cin, cinmidir lakin cin cinse cini cin yapan nedir ve bunu nasıl anlarız ? tanıdık cin varsa bi gelse şuraya. jölesimi hamurumu yoksa şekerimi ? ben bunların cevaplarını araştırıyorum yeni bir tez yapcamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar