Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2.0.10 patch notları


Rilindorlan

Öne çıkan mesajlar

Warrior en sevdiğim classtır valla , ne kadar hunter oynasamda en zevkle oynadığım warrior olduğundan, bufflanması gerçekten hoşuma gitti :)

"Hourglass of the Unraveller" will now properly increase ranged attack power.

bu arada bu itemda böyle bir bug vardı evet , hunter olduğumdan işe yaramayacaktı artık alabilirim çok şükür :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sanmam ama bellide olmaz

Birde işi tank kısmından yorumlamak lazım threat=rage formülüne göre o adamın rage kazanması lazım.Ayrıca def/armor/dodge/parry/block ne kadar arttıkça kazanılan ragede doğru orantıda düşünce 5 man'lerde tanklık yalan olmaktaydı.Hatırlatmakta fayda gördüm...

[ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 17:14 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben işin dps inden çok tanklık yönüyle ilgileniyorum.Zaten 5 kişilik insler ve 10 kişilik karazhan ile birlikte dps warrior silindi resmen.Ancak 25 kişilik ins lere tam anlamıyla başlandıgında belki dps e katkıda bulunsun diye dps warrior alınabilinir.Şuan oyunu açıp bakın bi tanklık seti giymiş feral druide,15k+ küsür armoru 10 küsür k hp si ile çogu prot warriordan iyi tanklık yapmakta.Onu da bırakın bear modda gayette güzel dps vermekte.Karazhan yapan bir çok guildin mt si veya ot si druid.20k armoru,16k hp si olan(bufflarla vs vs) druidler biliyorum.Zaten patch e baktıgımızda,druidlere nerf,warriorlara buff gelmiş.Ha druidler tanklık yapmasın mı,tabiki yapsın ama bu bir prot warriorunki kadar olmamalı.bilmiyorum yanılıyormuyum?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok da büyük bi nerf gelmedi aslında druidlere , azcık daha fazla dmg yicekler , biraz daha fazla çalışmaları gerekicek aggro için. Bunun 2 katı bir nerf gelseydi bile, yine warriorlardan yararlı olurlardı 5 ve 10 kişilik mekanlarda. Ama iş 25 kişiliklere geldiğinde item farkı yoksa warrior > druid derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet baya baya ayaklandık ama bi işe yaramadı. blizz pala ve priestlere gelen nerflerin bi kısmını kesti tepkileri görünce, ama bizi kimse umursamıyor tabii. oyunda en az oynanan class nerflense nolur?geri kalan %90 mutlu olacaksa...ha bi de kimse "daha gelmedi gömedin nerden biliyorsun bu kadar kötü olduğunu" demesin. PTR serverında oynadım. sonuç= live serverda lvl 1 crittera bear form mangle 2k civarı crit vuruyor.(AMAN TANRIM ÇOK YÜKSEK NERF!1!!) PTRde, aynı gear(pvp gear) aynı specle(1/46/14, en yüksek dmg speci yani)) aynı crittera 1.3k civarı vuruyorum. bu, maul (bear formu alır almaz -yani lvl 10da gelen- spell) ile aynı dmgı veriyor demek. mangleın 41 pointer olduğunu hepinize hatırlatıyor, qq more gibi saçma sapan yorumları tekrar görmeyeceğimi umarak uzaklaşıyorum.

(bu arada, dps gearda bazı bear form statlarını yazayım= armor=10-11k, hp=9.5-10k, crit chance=%28.7, AP= 1250~)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyide mangle demek extra hit demek ve instant demek.Yanlışmıyım?
Birde şöyle düşün warrior 41 puan harcıyor %25 extra rage için
gene instant atak için 31 puan harcıyor ve eline efsane 2h alacakki dmg görsün.
Siz mavi/yeşil itemler donanıp 1500+ ap ye ulaşıp 2k/3k (cat/bear) critler vuruyordunuz vede silahımın dmgi öküzsel olsun gibi ayrıntılara takılmıyordunuz.
Bu yazdıklarım doğrultusunda halen gelen nerfin adaletsiz olduğuna inanıyorsanız yuh diyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o mavi/yeşil itemlat alabileceğimiz en iyi şeyler. daha ötesi yok end-gamede. bi süre sonra warriorlar epixleri gelince uçacaklar, biz yine yerin dibini boylayacağız.ayrıca mangle instant doğrudur, ama 15 rage ve 6 sec cdsi var. diğeri (maul)next attack ve 10 rage istiyor. ikiside aynı dmgi veriyor. ilkini almak için 41 puan vermek gerekiyor.(yani= başka bi ağaçta fazla ilerleme şansı yok)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi sn bi sn warrior ve buff kelimelerini yanyana gördüm? oha resmen miracle :D

şansa bak bende dps warrior um ehe allahtan guildde tank dolu rahatım.

%5 lik rage eer dps iseniz hele dw iseniz pek bişi ifade etmio aslında, tabi çok iyi ama, çünkü zate rage bitmio genelde fazla fazla gelio fury talentlerden, ben kendimden biliyorum rage i harcamak için tuşlara yeteri kadar hızlı basamıyorum öyle yani :).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Leopar

Tier 4/5
Arena sets/wpns
Faction rewards

Imba olman için yeterli sanırım...
Ha illa PVE yaparak kazanmak istiyorum diyorsan arenayı aradan kaldır.
Ayrıca end gamede nelerin düştüğü nasıl şeyler düşmekte tam olarak bilinmiyor şimdiden konuşmak yersiz olur.Ama şu an için Druid için 3 farklı set tipleri var Meele/Cast dps seti ve healing.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

neyse sıkıldım ben artık. günlerdir farklı forumlarda bu olayı tartışmaktan gına geldi. son bişey söyleyip konuyu kapatıyorum= eğer bir karakterin dengesiz olduğunu düşünüyorsanız onu dengesiz olduğu kısmından düzeltirsiniz. druidin dmgı çokmu yüksek? dmgı fixlersiniz. armor-hpsini yüksek? o zaman onu düşürürsünüz. idolleri çok güçlüyse onları düzeltirsiniz. ama hepsini aynı anda yaparsanız o sınıfın azına s?'^?sınız. istediğinizi söyleyin bu nerfin fazla kaçtığı gerçeğini değiştirmeyecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

peki bi sınıfın hem dmg'ı cok yüksek hemde armor/hp si cok yüksekse?

yok yanı yalan değil böle druidler hem tankalrıp hemde 1. 2. sırada dmg verebiliyo 5 manlerde eee ne demek bu?

cok şey demek.

ha bişey daha varki sizinde rage gaininiz arttı bence bide onu hesaba katın

ha diyosanız zaten rageimiz coktu bizim rage'imiz sorun değilde. dah ahala neden bu kadar nerflendik demenize gülerim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yazmayacam yazmayacam diyorum ama yine kendimi bozup yazmak zorunda kalıyorum...rage gaini artsa nolur benim verdiğim dmg %40 nerflenmiş rage barım full olsa ne yazar? kaldıki tanklık yaparken hiç rage sıkıntısı çekmem, rage buffı anlamsız druidler için.hem yüksek dmg hemde hp/armor sıkıntısına gelince, bırakında druidin bi artısı olsun.dmgı nerfle gerisini aynı bırak. druidde formda pot içme yok, shield block yok parry yok last stand yok. napıcam ben crushing blow yiyince?gayet normal bear formda warriordan yüksek armor olması.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne demek bi artısı olsun???

e o zaman madem bizden iyi olucak armorınız hp niz e bizim gibi aggro tutucaksanız biz gidelim darnasusuda dans eder night elfleri izliyelim?

dmg'ınız abartıydı %40 nerf az bile ki o kadar olmadığı matematiksel olarak cok acık pathc notesdan %20 civari bi dmg nerf varki az bile vurmanız gereknın %50-60 fazlası vuruyosunuz bunu druid oynıyan arkadaşlarım sölüyo bana.

şimdi ne diyiceksin biliyorum aynen diyicekisnki "EEE O ZAMAN KALDIRALIM BEAR FORMU FFS FFS" drudiin işi tanklık değildir acık akaptmak ve support etmektir.

warrior'ın kacrdğı mob'u priestin yetişemediği dps partiyi, dmg'ın yetemdiği mob'u; tanklar heallar döver.

birincil tank/healer/dmg dealer değildir.

Cunki ne akdar "AMA ONA +! PUAN VERICNE HEAL ATAMIYORUMKİ BEN!!!111" desende aslıdan heal atabiliyosuna slıdna ranged dmg verebiliyosun veremiyorum deme "boss ustumdeyken cıkıp ebardan ehalmı atıcam kendime" gibi bi savunmayı zaten komik buluyorum sanki warriorlar bandajlıyo kendini.....

snare da nova da cıkıp beardan moonfire wrath spamliyo biliyosun dimi? eve yanı ranged dmg'ında var.

Hybridsin hiç bi klass üzerine uzmanlıkalrı konusnuda avantajın olmamalı zaten bunu neden kabul etmek istemiyosunuz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...