Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Dungeon Runners Birkaç kişiyi oyuna davet edebilirim. Email'ınızı vermeniz yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 oyun güzel, sen güzelsin, davetiye dahada güzel olcak. anladın sen onu ^^ [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 gönderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Client 403 MB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 saol, e yarın hem cuma. takılalım biraz yahu. sen onu msn'ede ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 cok basarisiz buldum ben bunu. kontrol sacma, kamera basarisiz. diablo bile o eski haliyle daha guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 yalnız bi sorun var. oyunda kendimi göremiyorum. sadece elimde ki club'ı görüyorum. NPCleri göremiyorum sadece kafalarında ki soru işareti ve ünlemleri görüyorum. Yaratıkları göremiyorum. Anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 patch falan varsa oyunun onu çekmemişsindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 patchler yapılı... otomatik yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 banada banada :D [email protected] :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Gönderdim @Masteis : Hiç bi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 @Gerge Saol ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 abi birşey göremiyorum şansıma edeyim ya sorunu hala çözemedim. acaba member değilim diye mi? çünkü paralı üyelikte vr bunda [ Mesaj 09 March 2007, Friday - 18:46 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 benle aynı sorunu yaşıyanlar buyrun Try this: 1. Click Start 2. Click My Computer 3. Double-click Local Disk C: 4. Double-click Program Files 5. Double-click NCsoft 6. Double-click Dungeon Runners 7. Double-click config 8. Double-click User.cfg. Open the file using Notepad. You should see a heading that says [Display]. Directly under that heading, paste in the line: Pipeline = VFPF Close the file and save the changes. Restart the game and see how it works! This is a known issue with Geforce 3 cards and some ATI 9x00 cards. This bug is being worked on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 banada yollarmısın. Warhammeronline in çıkmasını beklerken wow'dan da bıkmış biri olarak oyulanacak bir oyuna ihtiyacım var. [email protected] [ Mesaj 09 March 2007, Friday - 20:30 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Bu arada bug oldu accouuntta, paralı üyelikmişim gibi şuan. İlk başta rare item ve stock potlar kullanamıyordum ve "Become a member" şıkkı yanardı hep. Fakat şimdi kalktı ve uniq rare mare her türlü herşeyi kullanabiliyorum garip. oyun dungeon siege'e benziyor. oyunda shotgun var! ranger ile oynamanızı tercih ederim çok zevkli. Skill Trainler çok pahalı olmuş(mahşallah ohannas). Ben class açıklamalarını yapayım: Mage, diğer anlamıyla über öküz. direk imba. Ardarda büyü atabiliyorsunuz cooldownları çok düşük ve süper fazla damage veriyorsunuz. Ana statlarınız : Endurance ve intelligence. Her levelde 5 statpoint veriyor tavsiyem 4 int 1 endurance verin her levelde. Warrior, beğenmedim şahsen(fighter idi pardon). fakat ileriki levellerde yuhannas moduna girip sağı solu deşiyor. stat dağılımı çok önemli çünkü 3 ana statınız var. Str, End, Agi(dex yada). ranger, yorum yok. pek oynamadım. Kötü yanı 1 karakter açabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 gönderdim Masticore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 sagol gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 diablo kopyası olmuş beğenmedim... çok yalnızsınız single player gibi. pvm resmen gw'den özenilmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 ikiside NC'nin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 2side nc 'nin derken? oyunu yapanların nc 'nin oldugunu snaıyorsan yanılıyorsun. nc sadece dağıtıcı firma :D gw'i yapan arenanet firması [ Mesaj 10 March 2007, Saturday - 17:45 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 selamlar... elinde dungeon runners davetiyesi olan biri bana bi davetiye gönderebilirmi? [email protected] Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 gönderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 çok sağolasın:) Bakalım bakalım nasılmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshua Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 bende istiyorum ne olur :(? [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar