paparnoz Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 windows xp ethernet girişini tanımıyor ve ethernet onboard 2 kez format attım ama yine tanımadı bir çözümü varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 anakart cd sinde setup ı var onboard ethernetlerin.onu kur duzelir.Hiç olmazsa aygıt yoneticisinden bul ethernet kartını surucuyu guncelleştir de hedef olarak cd yi goster yukler oyle.Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ethernet portunun ışığı yanıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 bios tan açık mı onboard ethernet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 cintonik o olayı zaten yaptım ama kabul etmiyor ilginç bir şekilde kabul etmiyor onun dışında port ışığı yanıyor ve biosdanda auto olarak ayarlı (enabled yok sadece disabled ve auto var) bir türlü yapamadım yani olduramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 yeni donanım ekle dediğinde ethernet kartını görüyormu ? görüyor ise anakart driver cd ile tanıtmaya çalış. eğer yeni donanım ekle dediğinde görmüyorsa, biostan ethernet kartına bak. eğer yeni donanım görüyor fakat ! işareti ile biçimlendiriyorsa data kablonu değiştir. aklıma gelenler bunlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar