Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2006 Anidb-Animereactor Anime Sonuçları

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

Evet hemen yorumlarımıza başlıyoruz...

BEST ROMANCE/LOVE STORY ANIME 2006
Hachimitsu no Clover II - Honey and Clover II %28

Kesinlikle doğru bir karar tebrik ediyorum ama Suzumiya haruhi no Yuutsu'nun %19 ile 2. olması biraz garip millet ne bulduysa haruhiye vermiş gibi

BEST QUICK WATCH ANIME 2006
Rec

izlemediğimden pek bir şey yapamayacağım

BEST DRAMA ANIME 2006
Hachimitsu no Clover II - Honey and Clover II

Eee kesinlikle doğru bir karar bence zaten honey and clover senenin en kaliteli yapımıydı. 2cisi birincisini açık ara geçmişti kesinlikle

BEST COMEDY ANIME 2006
Suzumiya Haruhi no Yuutsu

%2 lik bir farkla Ouranı geçmeyi başarmış haruhi... Gerçektende çok komik bir animeydi ama biraz gönlüm Ourandan yanaydı

BEST MALE CHARACTER 2006
Kyon - Suzumiya Haruhi no Yuutsu

Olup olmadığı yerdeki sakin esprileri ile yaran. Dünya üstü şeyleri bezginliği ile karşılayan. At kuyruğu saçı hastası kyon en yakınına %22 fark atarak ödülü kapmış bulunmakta... Tamaki'nin olmaması ekmeğine bal sürmüş gibi...

BEST FEMALE CHARACTER 2006
Suzumiya Haruhi (Suzumiya Haruhi no Yuuutsu)

... ne diyem ben buna. Kesinlikle doğru bir karar...

BEST ADVENTURE/FANTASY ANIME 2006
Mushishi

"2006'nın insanların dikkatini çekememiş en iyi animesi" sıfatına sahip bu anime ödülü kapmış gibi gözüküyor neymiş efenim izlememeiz lazımmış

BEST SCIENCE-FICTION/MECHA ANIME 2006
Eureka 7

40 bölümünde bırakmıştım. Çizileri gayet başarılı ve güzeldi ama bu tür animeleri genelde eva ile karşılaştırdığımdan konunun biraz boş kaldığını düşündüm hep ha kendini izletti (hemde ekranın tepesindeki kocaman saate karşı( o ayrı

BEST HORROR/THRILLER/MYSTERY ANIME 2006
Higurashi no Naku Koro ni

Bir kısmını izledim çizimleri her ne kadar yetersiz gib gözüksede her arcta aynı karakterlerle farklı hikayesinin olması gayet güzeldi. İzlerken beni germeyi başardı kesinlikle tavsiyedir

BEST STORY 2006
Mushishi

eee izlemedim yorum yapamiyacağım kulaktan dolma bilgilerle

BEST OPENING/ENDING 2006
Shakugan no Shana

Güzel bir anime ama şarkıları o kadar dikkatimi çekmemişti. İndirip bir daha dinlemek lazım

BEST SOUNDTRACK 2006
Eureka 7

Bones kesinlikle müziklere parayı kıymış demiştim. Öyleydi ve bu ödülü sonuna kadar haketti

BEST ANIMATION/VISUAL EFFECTS 2006
Suzumiya Haruhi no Yuutsu

açılış ve kapanıştaki o danslar. Japonyayı yerinden salladı millet o dansı yapabilmek için kurslara başladı. Amerikada bile insanlar bu dansı yapıyorlardı. Bunun dışında kyon ve haruhinin el hareketleri yüz mimikleri kesinlikle mükemmel oturtulmuştu (mesela haruhinin gremlin face olayı)

BEST ACTION/MARTIAL ARTS ANIME 2006
Black Lagoon

Evil Lara Croft tipli Revy kızımızın animesinde tekem yumruk ve silahlar havalarda uçuşuyordu. konusunun keskinliği ile birleşen bu action bolluğu bu kategoride farkla 1. olmasını sağladı...

BEST VILLAIN 2006
Sonozaki Shion (Higurashi no Naku Koro ni)

hepsi bir kere evil oldu zaten...

BEST CHARACTER DEVELOPMENT 2006
Eureka 7

nedense evamsı animeler (mecha-velet-dünyayı kurtarciz) besr character ödülünü alır... Klasiktir. Bence NHK ni youkoso alabilirdi...

vee en son tabii ki

BEST ANIME OVERALL 2006
SUZUMİYA HARUHİ NO YUUTSU

Kaç ödül aldı bu kız ya... neyse topladı gitti hepsini... İzlemeyenlerlere fikir olur umarım :P

Not: bir iki not ile daha birlikte 2 saat sonra başka post atacağım. Best newcomer daha açıklanmadı (1 küsür saati var bitrmesine oylamanın) ama herhalde ya code geass yada death note gidecek ama death note kesin gibi... Yorumlarınızı alalım...
Sosyal ağlarda paylaş

Ödüller hep belli bi kesime gitmiş. Hatta Suzumiya alayını toplamış.
Şanslı mıyım neyim, az önce tamamı indi Suzumiya'nın, bu başlığı görmeden önce dizin ismini falan değiştiriyodum.
Şimdi noldu bi bakim. Mai Hime'nin 10 bölümü kaldı, ondan sonra Ikkitousen, sonra Fate/Stay Night, sonra da Suzumiya.
Yok kardeş, bu adamlar milletin okulu var okulu asıyolar anime yüzünden diye hiç düşünmüyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...