SenariouS Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Evet hemen yorumlarımıza başlıyoruz... BEST ROMANCE/LOVE STORY ANIME 2006 Hachimitsu no Clover II - Honey and Clover II %28 Kesinlikle doğru bir karar tebrik ediyorum ama Suzumiya haruhi no Yuutsu'nun %19 ile 2. olması biraz garip millet ne bulduysa haruhiye vermiş gibi BEST QUICK WATCH ANIME 2006 Rec izlemediğimden pek bir şey yapamayacağım BEST DRAMA ANIME 2006 Hachimitsu no Clover II - Honey and Clover II Eee kesinlikle doğru bir karar bence zaten honey and clover senenin en kaliteli yapımıydı. 2cisi birincisini açık ara geçmişti kesinlikle BEST COMEDY ANIME 2006 Suzumiya Haruhi no Yuutsu %2 lik bir farkla Ouranı geçmeyi başarmış haruhi... Gerçektende çok komik bir animeydi ama biraz gönlüm Ourandan yanaydı BEST MALE CHARACTER 2006 Kyon - Suzumiya Haruhi no Yuutsu Olup olmadığı yerdeki sakin esprileri ile yaran. Dünya üstü şeyleri bezginliği ile karşılayan. At kuyruğu saçı hastası kyon en yakınına %22 fark atarak ödülü kapmış bulunmakta... Tamaki'nin olmaması ekmeğine bal sürmüş gibi... BEST FEMALE CHARACTER 2006 Suzumiya Haruhi (Suzumiya Haruhi no Yuuutsu) ... ne diyem ben buna. Kesinlikle doğru bir karar... BEST ADVENTURE/FANTASY ANIME 2006 Mushishi "2006'nın insanların dikkatini çekememiş en iyi animesi" sıfatına sahip bu anime ödülü kapmış gibi gözüküyor neymiş efenim izlememeiz lazımmış BEST SCIENCE-FICTION/MECHA ANIME 2006 Eureka 7 40 bölümünde bırakmıştım. Çizileri gayet başarılı ve güzeldi ama bu tür animeleri genelde eva ile karşılaştırdığımdan konunun biraz boş kaldığını düşündüm hep ha kendini izletti (hemde ekranın tepesindeki kocaman saate karşı( o ayrı BEST HORROR/THRILLER/MYSTERY ANIME 2006 Higurashi no Naku Koro ni Bir kısmını izledim çizimleri her ne kadar yetersiz gib gözüksede her arcta aynı karakterlerle farklı hikayesinin olması gayet güzeldi. İzlerken beni germeyi başardı kesinlikle tavsiyedir BEST STORY 2006 Mushishi eee izlemedim yorum yapamiyacağım kulaktan dolma bilgilerle BEST OPENING/ENDING 2006 Shakugan no Shana Güzel bir anime ama şarkıları o kadar dikkatimi çekmemişti. İndirip bir daha dinlemek lazım BEST SOUNDTRACK 2006 Eureka 7 Bones kesinlikle müziklere parayı kıymış demiştim. Öyleydi ve bu ödülü sonuna kadar haketti BEST ANIMATION/VISUAL EFFECTS 2006 Suzumiya Haruhi no Yuutsu açılış ve kapanıştaki o danslar. Japonyayı yerinden salladı millet o dansı yapabilmek için kurslara başladı. Amerikada bile insanlar bu dansı yapıyorlardı. Bunun dışında kyon ve haruhinin el hareketleri yüz mimikleri kesinlikle mükemmel oturtulmuştu (mesela haruhinin gremlin face olayı) BEST ACTION/MARTIAL ARTS ANIME 2006 Black Lagoon Evil Lara Croft tipli Revy kızımızın animesinde tekem yumruk ve silahlar havalarda uçuşuyordu. konusunun keskinliği ile birleşen bu action bolluğu bu kategoride farkla 1. olmasını sağladı... BEST VILLAIN 2006 Sonozaki Shion (Higurashi no Naku Koro ni) hepsi bir kere evil oldu zaten... BEST CHARACTER DEVELOPMENT 2006 Eureka 7 nedense evamsı animeler (mecha-velet-dünyayı kurtarciz) besr character ödülünü alır... Klasiktir. Bence NHK ni youkoso alabilirdi... vee en son tabii ki BEST ANIME OVERALL 2006 SUZUMİYA HARUHİ NO YUUTSU Kaç ödül aldı bu kız ya... neyse topladı gitti hepsini... İzlemeyenlerlere fikir olur umarım :P Not: bir iki not ile daha birlikte 2 saat sonra başka post atacağım. Best newcomer daha açıklanmadı (1 küsür saati var bitrmesine oylamanın) ama herhalde ya code geass yada death note gidecek ama death note kesin gibi... Yorumlarınızı alalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Best New Comer Death Note oldu bu arada, yazmamış SenariouS =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Ödüller hep belli bi kesime gitmiş. Hatta Suzumiya alayını toplamış. Şanslı mıyım neyim, az önce tamamı indi Suzumiya'nın, bu başlığı görmeden önce dizin ismini falan değiştiriyodum. Şimdi noldu bi bakim. Mai Hime'nin 10 bölümü kaldı, ondan sonra Ikkitousen, sonra Fate/Stay Night, sonra da Suzumiya. Yok kardeş, bu adamlar milletin okulu var okulu asıyolar anime yüzünden diye hiç düşünmüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Best comedy ye suzumiya olmamış.Ouran daha iyiydi bence.Onun dışında hachimitsu to clover 2 kesinlikle haketti ödüllerini.En iyi erkeğe de kyon iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Merak ettim Mushishi'i geliyor torrent'ten şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mushishi'yi ben de övüyorum baya iyi olmuş iki ödül alması sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 death note rulezzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Newcomer'ı Code Geass Almalıydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 iyi de code geass 2007 daha çok.. 2006 değil ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Detaylaaar...Detaylar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar