forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 yolculuk biraz daha uzun olsaydı da dede biraz daha gözükseydi keşke, çok bomba bir karakter olmuş 40 year old virgindeki sap, şimdi de gay olmuş, normal bir rol gelse adama(gerçi farklı bir karakter olmuş), ahmedinejad a benzemiş direk zor farkettim frank'ın gerçekte kim oldğunu ergen biraz klasik olsa da sıkmadı izlerken güzle ve farklı winner bir film olmuş edit: yazmayı unutmuşum; dondurma sahnesi de müthiş olmuş gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 dünyanın en tatlı filmlerinden biri valla..şeker gibi şeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 irin said: ergen gencin tepkileri mukkemmeldi.ama sakatlıklar yok deil nasıl bir insan evladı 18 yasına kdr renk körü oldugunu farketmez.bu cocuk hiç mi karsıdan karsıya gecmedi onca yıl? aaa anne ikisi de aynı renk demedi? filmi şimdi izledim de, irin, aynı renk dememeli teknik olarak sdf. yanlış da olabilirim, bilmiyorum, filmin üstümde bıraktığı etkinin kölesiyim şu an ahah. harikaydı, gecikmeli izlemiş olsam da, ben böyle sevimli film bir juno gördüm işte. göbeğini seveyim ben o ufaklığın. ayrıca bütün o güzellik yarışması çöplüklerinden ne kadar tiksindiğimi tekrar anladım, hepsine kafam girsin, bu da dipnot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 renk körleri renk körü olduklarını farketmezler. nitekim içine kapanık bi çocuk normal farkedilmemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 mükemmel bir filmmiş bu nasıl kaçırmışım bugüne kadar. karnım ağırdı gülmekten, inanılmaz eğlendim. harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ya ben şimdi izledim bu film mi ki büyük kayıpmış final beni benden aldı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 bunca yıldan sonra ilk defa tivibu'nun sinema kanallarında denk geldim. şansa en başıydı oturdum izledim. harika bir filmmiş bu ya, halen izlemeyen varsa kesinlikle kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar