MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 arkadaşlar çöktü çökecek halde bir XP'm var. format atacağım ama. HDD'ı ikiye ayırdım. Vista'ya geçerken bu iki partitionı birleştirip benim dosyalarımı yok eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 etmez.ben kurdum etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Partisyonlari niye birlestirsin canim durduk yerde. Kurarken harddiskteki partisyonlarini taniyor zaten. Nereye kurmak istedigini soruyor. Kuracagin yere format atip kuruyor. Istersen zevkine göre kurmadan önce diger partisyonlari bölebiliyorsun yada formatlayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rodrane Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 kurarken partitionları görüyor eski windowsunun olduğu yere kurabilirsin temiz bi formatı tavsiye ederim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 sorunla alakasız ama partition magic programanı kullanarak, dosyalarına zarar gelmeden birleştirme yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 vista partition magic'i tanımıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Vistanın hoşuma giden TEK yanı kurulum arayüzü. İstediğin partitionu formatlayarak kurmakla beraber, format atmadan XPyi Vista'ya güncelleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Benim bildiğim nerdeyse şu ana kadar çıkan her windows'da eski windows üstüne güncelleme özelliği vardı. Ama her site, her dergi, hatta cikletlerden çıkan yazılar bile bunu yapmak yerine formatlayıp temiz kurmanın 2323 kat iyi olduğundan bahsederdi. Bana da çok mantıklı geldiği için hiç formatlamadan kurmayı denemedim, denemeyi de düşünmüyorum. :) Ha şöyle olur, XP için lisansınız vardır. Ama Vista lisansınız sadece XP üzerine güncelleme yapmak içindir. O zaman format atarsınız, temiz XP kurup üstüne Vista kurarsınız. Tadından yenmez. Ama yine de temiz temiz kurmak aklıma daha bir yatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar