nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Masteis said: bLackcha0s said: feci alkol alımı sonrası uyku tutmuyor yok böyle birşey. dur tahmin edeyim, yatıyorsun. bi sağa dönüyorsun bi sola dönüyorsun. sonra kalkıp bilgisayar başına geçiyorsun Of çok pis bişey bu ya başıma geliyo iğrenç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 nileppezdel said: Masteis said: bLackcha0s said: feci alkol alımı sonrası uyku tutmuyor yok böyle birşey. dur tahmin edeyim, yatıyorsun. bi sağa dönüyorsun bi sola dönüyorsun. sonra kalkıp bilgisayar başına geçiyorsun Of çok pis bişey bu ya başıma geliyo iğrenç :( aynen ya cok can sıkıcı bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 sıcakta özellikle olmuyo hacı sağa sola dönüyorsun heryerin kaşınıyor ahh ahha karı kız uğruna evimi terkettim arkadaşta kalıyorum serinletmeye dair hiçbirşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Ilık 1 dus al bı bardak su ıc yat uyu dostum Ne ısın war bılgısayar basında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bide o karı kız uğruna olayları fail verince dahada bi kötü oluyor. bu sefer kıçın rahat olsada uyuyamıyorsun. tavsiye edebileceğim şey, gene yak bi sigara aptal aptal sitelerde vakit kaybet. uykun gelir elbet ki zaten onu yapıyorsun şuan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 :Fazla yanmısım zaten soyuluyorum can sıkıcı bı durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Thebestfb said: ahhaha raınfall guzel gunlerdı bak devır nası degıstı sımdı kızlar bızı takıp edıo bılkent 4ever :)hay sızın bılkentsınıze sızı bılkent bozmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 abi şu yanma muhabbetini nasıl beceriyorsunuz bu kadar? bi güneş kremi, 40 45 dakkalık bi(saat 2-3 güneşi) güneşlenme. cillop gibi kızarırsın. şuan gayet seksi bi renge sahibim XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yanan deri soyulur olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 senı gıdı atılım canavarı senı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Sabancı ownz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Masteis said: abi şu yanma muhabbetini nasıl beceriyorsunuz bu kadar? bi güneş kremi, 40 45 dakkalık bi(saat 2-3 güneşi) güneşlenme. cillop gibi kızarırsın. şuan gayet seksi bi renge sahibim XD Gece saat 3te bartına 1gunluge denıze gıtmeye karar verıyosun Sonra gıdıyosun gunesten kacarım salla kremı dıyosun sonrada amele style yanıyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 allah akıl fıkır versın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 allah akıl fıkır dagıtırken nerdeydın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ıt s not ur busıness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Thebestfb said: ıt s not ur busınesslol anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Bugün çok sıkıcı buralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya olm eskiden baya eğlenirdinz galiba napardınız şimdide yapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Yok be sizin berkin doğduu gece çok eğlenceliydi mesela. Böyle kalabalık olcak. berk olcak Deniz olcak sen ben sonra bikaç kişi daha bulduk mu tamam işte. Ama yapıcak geyik de lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 rainfall said: Thebestfb said: ıt s not ur busınesslol anladım Kahve koselerıne gıdecegıne ıngılızce derslerıne gıtseydın belkı anlardın be kankı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Thebestfb said: rainfall said: Thebestfb said: ıt s not ur busınesslol anladım Kahve koselerıne gıdecegıne ıngılızce derslerıne gıtseydın belkı anlardın be kankı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ok o zaman sımdı ara dayını sor bakalım ne demekmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 nileppezdel said: Yok be sizin berkin doğduu gece çok eğlenceliydi mesela. Böyle kalabalık olcak. berk olcak Deniz olcak sen ben sonra bikaç kişi daha bulduk mu tamam işte. Ama yapıcak geyik de lazım :D ahdsgdg berk olsa .D nerde o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hadı raınfall yuru yawrum sen gıt dayın gelsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Tartışmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar