Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Normal bak şaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 hadi ben yatar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 adi konsolosluklar neden sabahın korune randevu verirlerki? :/ 9 da taksimde olucam diye uyumadım salak gibi 2 saat erken çıkıcam bi de evden neyse f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Xenocide said: hadi ben yatar artık. abi şunu yazdım ya. 06:24'te yazmışım. buçuktada yatmışımdır farzedelim. 9'da anca uyuyabildim ya :S iyice imsömniyak oldum ne irenç bişey bu dön babam dön yatakta oof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Xenocide said: Xenocide said: hadi ben yatar artık. abi şunu yazdım ya. 06:24'te yazmışım. buçuktada yatmışımdır farzedelim. 9'da anca uyuyabildim ya :S iyice imsömniyak oldum ne irenç bişey bu dön babam dön yatakta oof of abi bir an kendi yazdığım bişeyi okuyorum zannettim. aynen bende yatağa 3 te giriyorsam en az 5 te uyuyabiliyorum. delircem hatta bu durum yüzünden uyku hapı falan almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 banada dediler uyku hapı al falan ama buseferde hapa bağlanıp hapsız uyuyamayacak hale gelirsem diye korkuyorum almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doveet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 gece oldu sayılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 gece oldu haydi kızlar bilardoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Oha 62. sayfa olmuş nasıl görmedim lan bu konuyu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doveet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kaçırmışsın pekaziz yapcak bişey yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ohoo bu saatte ben akşam yemeğimi yiyorum ne gecesi. gece dediğin 03.00'dan sonra başlar. kapalıyız yani gidin 3'te gelin dfkjasd :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doveet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 işte ondan sordum ben de neyse bari ben dışarı çıkim o zaman gece gelirim hoççakalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ÇIĞKŞARAI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 auahuaha:)-D bira içmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bak 6. seneden gün alacam iki hafta sonra sevgilim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bira içmem lazım diyipte, bulamayınca kristal kola içen başka bi insan söyleyin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 karpuz emo ol bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 yine acıktım ben evde de yemek yok. bi snickers bi yarım litre su ile kahvaltı+ öğle yemeği. bi küçük sandiviç ile de akşam yemeği yedim. şimdi doğal olarak acıktım. eöö selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 sen niye aşınıyosun ben onu çözemedim hala:( a.sinan olduunu bliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Seleme. Ben de buradayım ama fazla dayanabileceğimi sanmıyorum. Komşu wireless ı kapatır kapatmaz ben uçucam. Zaten çeksin diye iki büklüm duruyorum, kucağıma aldım laptopu. Çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 geçmiş olsun gfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 yemeksepeti can kurtarır^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Saat 01:10 yat uyu bence sabah güzel bi kahvaltı yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Hadi size iyi geceler kaçtım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Domino Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 gececiyim,damladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar