ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Ortalama bir gün.. Kötü olaylar açığa çıktı ve düzeldi.. Fransadaki kuzenim istanbula geldi.. gece oldu ve sigaram var(son günlerde hiçbi gece sigaram kalmıyo) ve bayadır konuşmadığım biriyle konuşuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ooo engellemişiz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 [delete]'e basıp ondan sonra da engelleye tik koydum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 zevk aldın mı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 hem de nasıl (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ohh bütün arkadaşlarımı sıradan geçirmenin şerefine nice çuvallara .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Ne guzel ayar veriyordum konu kapandi. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Birileri(!) şikayet etmiştir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 kim o barnak kaldırsın ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Ne güzel küfür ediyordum topic silindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Spidee seni kimse engelleyemez burada devam et :=@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Özel mesaj diye bir şey var, haberdar mısın. Ben gecenin bir vakti saçmalık okumak zorunda değilim, garbage gibi bir bölüme girmişsem de bu kadar rezilini okumak zorunda değilim. Sizin özel hayatınız beni zerre kadar ilgilendirmiyor, özetlemek gerekirse. Tek avuntum burayı kirletiyor oluşun, en azından. Lexius'a lafım, araya mesajlar gelmiş. [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 02:52 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 iyi sağol biliyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Biliyorsan özel mesajdan konuş, alakalı alakasız saçmalama burada. Küfür etme. Bu da açık di mi? Topic silindi az önce farkındaysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Tamam tamam sakin (: [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 02:57 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ...neyse [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 03:00 tarihinde, Lexius tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Ben orda baya baya küfür bi kelime gördüm de 2dk sonra geldiğimde topic mopic kalmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ha anladım snrm sora dan bende silmeye çalıştım onu da farkettim ne kadar büyük bi sinirle yazdıımı farkettim.. kusura bakmayın tepem atmış durumda iice bide bu kızı gördükçe aklıma yaptıkları geldikçe tutamıyorum kendimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Bana ne abi sizin ilişkinizden, sevgi gösterisi yapıyor millet "Kişisel"de, ona da laf etmiyoruz ama saçma sapan küfürlerinizi görmek istemiyorum burada arkadaş. Bana mı dert kendini tutup tutamaman? Özel mesaj at, mail at, bir şey yap. Sinirini afişe et diye mi var Paticik? [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 03:04 tarihinde, Spidee tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Oha o yazı ciddi miydi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Hayat kadınının küfür olarak karşılığını da yazdın oraya, sanırım hatırlayamadın. Neyse, anlaşıldığı kadarıyla zaten havaya konuşuyorum. Edit: Biraz hızlı bu konu. [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 03:03 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Bir sinirle yazip, editleme cabasina girismis yazdigi gibi.. Uzatmayalim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 hatıraladım bi üste baksanız....yazıcağımı yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 o yazı silinmedi. baska kısmı editlendi. o... lafı oradaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Bir şey demiyorum..görmedim de ne yazdığını.. lexi bu konular fazla uzuyor.. alakayı kestik .. forumlarda devam etmesi gerekmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar