mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 şaka yapmıştım siz almanlar da hiç anlamıyor şakadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 sen degil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ha iyi ben devam ediyim o zaman bişey sorucam ya bu hs fh filan iyi midir? yani ne biliyim ilerde almanyada bi işe başvursam diplomam kabul görür mü? yoksa kusura bakma hacı seni anca tekniker olarak alırız mı derler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 come up to meet you tell you i'm sorry you don't know how lovely you are i had to find you tell you i need you tell you i'll set you apart tell me your secrets and ask me your questions oh let's go back to the start running in circles coming in tails heads are a science apart nobody said it was easy it's such a shame for us to part nobody said it was easy no one ever said it would be this hard oh take me back to the start i was just guessing at numbers and figures pulling the puzzles apart questions of science science and progress could not speak as loud as my heart tell me you love me come back and haunt me oh when i rush to the start running in circles chasing tails coming back as we are nobody said it was easy oh it's such a shame for us to part nobody said it was easy no one ever said it would be so hard i'm going back to the start. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 fede said: come up to meet you tell you i'm sorry you don't know how lovely you are i had to find you tell you i need you tell you i'll set you apart tell me your secrets and ask me your questions oh let's go back to the start running in circles coming in tails heads are a science apart nobody said it was easy it's such a shame for us to part nobody said it was easy no one ever said it would be this hard oh take me back to the start i was just guessing at numbers and figures pulling the puzzles apart questions of science science and progress could not speak as loud as my heart tell me you love me come back and haunt me oh when i rush to the start running in circles chasing tails coming back as we are nobody said it was easy oh it's such a shame for us to part nobody said it was easy no one ever said it would be so hard i'm going back to the start. özet geç ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 mulgear6 said: ha iyi ben devam ediyim o zaman bişey sorucam ya bu hs fh filan iyi midir? yani ne biliyim ilerde almanyada bi işe başvursam diplomam kabul görür mü? yoksa kusura bakma hacı seni anca tekniker olarak alırız mı derler? görür niye görmesin orda da bachelor diplomasi aliyosun sonucta. ama almanyada genelde fh hs falan fachabi yapanlar tarafindan tercih ediliyo. üni daha testisli her zaan, bilmiyorum yine de ben. hs icin ''praxisbezogen'' diyolar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 yani? 1 sömestr fazladan okuyoruz biz ya bi farkımız olsun (okumuyoruz gerçi fazladan amele gibin çalışılıyomus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 bilmiyom yea. rankinglere bak iste. elektroteknikte hangi sirada sizin üni falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 selam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 nayt nayt all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 nile laf yok ulen :bendebiefesdahaalayımbenibeklebebek: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 öff uykum yok, dizi izlemeye devam etmek istiyore, ama sabah erken kalkacam üff poff püfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 dolores eline sağlık +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 afiyet ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Interview with the vampire ı izledim de şimdi, sonunda çalan şarkı filmden keyi aldığımı hissettirdi.Kötü bir parça çalsaydı filmi beğenmeyecektim sanırım. Var mı hala gececi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ohooo ne ettin yeeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Vaay selam.Naptın yetiştirdin mi proceyi ? Senaryo falan diyordun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 evet bitirdiğim senaryoyu beğenmedim alakasız bişeye başladım ama ossun o da bitti "of wolf and man" başlık. fareler ve insanlara az gönderme. bundan önceki direk ırkçılığı ele alıyodu ama yok içim bayıldı yapamiiciim dedim. boş vaktimde belki hallederim onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Eee ne zaman izleriz :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 bu dönemin sonunda. tamamen bitmiş halde finale teslim . bühüh. ben tek yapacam diyen kafama .ıçayım. nası bitirebilcem bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 combofix süper bişi tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 yok. abarttığın kadar süper değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 yok yok, abarttığımdan daha bile süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar