fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 http://img831.imageshack.us/img831/9361/59450xnull.jpg al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 amerikalı bi iş adamı meksika'da bir körfeze gitmiş. bakmış herkes balık tutuyor ama bir balıkçı hepsinden daha fazla ve hızlı tutup sahile getiriyor, satıyor, parasını alıp eve gidiyormuş. adam demiş ki sen aracıyla değil de direk fabrikaya sat bunları. balıkçı neden demiş. adam demiş ki daha fazla para kazanırsın, ilerde belki o fabrikanın sahibi olursun. balıkçı neden demiş. adam demiş ki yatırım yaparsın, amerika'ya gelirsin, holding sahibi olursun demiş. balıkçı neden demiş. adam demiş ki çocukların iyi okullarda okur, lüks bir hayatın olur, yaşlanınca da buraya gelir keyif için balık tutarsın demiş. BALIKÇI DEMİŞ Kİ BEN ZATEN KEYİF İÇİN BALIK TUTUYORUM. hadi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 neden işe girdin o zaman hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 hooop reyiz geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bir adam varmış ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 tiesto çok güzel çaldı şerefsiz. uçurdu ama içkiler çok pahalıydı kahvaltı param bile kalmadı aaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 gereksiz yere kasmayın abi. hangi eve direk barajdan su çekildiği görülmüş. düz geçen bi boru var hepsine tek tek gelio işte aha: http://imgur.com/G48ob.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 adam yaptı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 seninki baştan savma olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 forum çok ölü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bi fede var heryeri spamlıyo. fede naber ? bi zamanlar da böyle ardarda comboya girdikten kısa süre banlandıydı. sebebi hala bilinmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 gegegegege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 sipeyskeyk said: evet 20.10.2010 dan ziyade 10.10.2010 daha bir dikkat çekici sanki? Eralp? bence 20.10.2010 daha iyi sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 sakin bir gece,yapıcak bişi yok. böhühühühmü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vernon_sullivan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 http://img215.imageshack.us/img215/1913/adszjfo.png sliptayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 şıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 FLAP FLAP FLAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=iluJFxQEjww benden gelsin epiciginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 yarın çok zor bir gün olacak, gram uykum yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 uyumak istemiyorum o yüzden house izliyorum hem saat daha 4.15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 berk ne iyi bi adamsın lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 hadi ya biliyorum süferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 geujeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 gece çogzel bişey. umarım ayakta adam varsa benim kadar sarhojdur.. hayat böyle dahagüzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 aşk sarhoşuyum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar