HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 benden önce,çok uzun bir süredir ilişkisi yoktu yoktu değildi de başka birşey vardı yani o durumları karışık baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ya rakı iç sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 sabah oldu dağılın sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ulan saat kaç oldu bi oyun oynayamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 son gece finale çalışayım ortamı kurmak, elektriklerin gitmesi. işte hayata dair her şey o an anlamını kaybediyo abi. mesela şimdi elektrikler geldi, ama ben o eski eter olamayacağım hiç bi zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Yeni uyandım tekrar yatsan bir dert yatmasan ayrı dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yarın sabah sınav var. sonra sinemaya gidicem afm rezervasyon yapmadı sinir etti. bilet alırım. sonra pttye gitmek lazım, taksit var posta çeki falan. sonra ziraate uğramam lazım, devlet baba para yatırdı hala gidip almadım. bu arada saat kaç oldu daha uyuyamadım. hep çay biterdi odada, ilk kez şeker bitti. küp şeker haliyle. kutunun dibindeki tozların yarısıya şimdiki çayımı içiyorum, kalan yarısıyla da bi tane daha içerim. sabah olur zaten. matematikten de kaldım yalnız, şit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 an itibariyle işten çıkıyorum by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 oha. ne işi ya o? asdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Eternalus said: yarın sabah sınav var. sonra sinemaya gidicem afm rezervasyon yapmadı sinir etti. bilet alırım. sonra pttye gitmek lazım, taksit var posta çeki falan. sonra ziraate uğramam lazım, devlet baba para yatırdı hala gidip almadım. bu arada saat kaç oldu daha uyuyamadım. hep çay biterdi odada, ilk kez şeker bitti. küp şeker haliyle. kutunun dibindeki tozların yarısıya şimdiki çayımı içiyorum, kalan yarısıyla da bi tane daha içerim. sabah olur zaten. matematikten de kaldım yalnız, şit. hertürlü eğitim öğretim sezonu kapattı sanıyodum, wah wahh. pes de become a legend oynuyorum, tr vs. netherlands maçı war, hoca ikinci yarı sokuyo oyuna, bekliyorum sıramın gelmesini :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 final tatilidir beni bitiren. saat 10da yatmaya alışıp 12ye kadar durunca bayılan çocuk gibi oldum.bilerek yaptığım bişey değil, hep dişlerimi fırçalarken gördüm ki saat 4 olmuş son 1 haftadır. şimdi de saat 4e kadar gözler sonuna kadar açık oluyo, 4ü geçince irtifa kaybetmeye başlıyorum. bakınız sınav saati çakılıcam mesela. cuma günü de sınav var, gelip uyurum biraz. eşya toplarım. cumartesiye bilet almak lazım yalnız, mal mal duruyorum hala gidip bilet almadım. ankaraya gidiyim force unleashed sith edition edinip oynıycam, şu 15 günlük tatilden en büyük beklentim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Açtığım topic'e dönüp bakıyorum da, yıllardır gececiyim lan allah kahretsin beni. Bu saate kadar uyumadım, uyumam da herhalde akşama kadar. Meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ayaktakiler yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ALABALIK GİBİYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 sen bir tarıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 uyumam lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?7,4617531,4622973,page=21#msg-4622973 dasaa olayı bitirmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 00 da yattım su an uyandım nebiçim iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ben dün gece 3te yatıp 12de kalktım gündüz gayet yeterli uyumuşum sanırım, o kadar yorgunluğun üzerine hala uyuyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bende 01 gibi en son içiyodum masanın üstnde uyandım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 yine uyku dengem bozulacak uyumam lazım ama önce bi hon atmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 şu hon u ben de mi öğrensem naapsam :S çok zor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 acıkmışım ben yemeksepetini karıştırayım bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar