Bella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 hahaha link vermişsin arka sayfada ona bakıyodum da çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 uyanık kal derdin olsun yatınca derdin olmuyo hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ağlamayın arkadaşlar beni de ağlatacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 o değilde ben bi ara kişiselde patlıcam böyle 3 wotluk topik açıcam o olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 aç abi, aç iyi geliyo hiç tanımadığın insanlara içindeki herşeyi dökmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 benim yatacak yerim yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 hadi lan nereye iyi geliyo. açtığın topiğe bak. zilyon sene dalga geçerler lanahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 irem sen nabtın. anlat bakalaım. hangi yağız delikanlının kalbini yaralı bıraktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 fede said: hadi lan nereye iyi geliyo. açtığın topiğe bak. zilyon sene dalga geçerler lanahahahahahahah asjkldalskjdaldlkasdlkasdkj bana ne geçsinler ya. Ben az da olsa rahatladım mı ? Evet.Gerisi np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Bella said: hahaha link vermişsin arka sayfada ona bakıyodum da çok güldüm. ayıptır.Düşene vurmak dinimizce haramdır ayrıca. asldşkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 oha topik hiçbir sonuca ulaşmadı muallakta kaldı. yıkıldım ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 hangi aşk sonuca ulaştı ki zaten hepsi muallakta kalmadı mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 evet ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 of hahah bi emoluk yapcan illa sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 iki nokta koy daha dramatik. merhaba.. evet.. nasılsın.. ben de seni.. hayır.. lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yüzyüze daha etkiliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 gececi olmak istemiyorum artık, yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ya keşke sabah 7 de falan girmeye başlasa herkes saat 9 gibi maksimum kalabalık olsa falan forum, böylece hepimiz erken kalkmak isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 selam beni hatırladınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ıhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Bugün buraları pek sıkıcıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 benim neden hiç uykum yok ulan ,alışkanlık oldu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 neden unutmaya çalışırken tekrardan yakınlaşır insan veya neden uzaklaşır o zaman. onunla arkadaş olamayacağımı bilmiyor mu, anlayamıyor mı bunu. 2 ay konuşmadı yüzüme dahi bakmadı şimdi noldu da bir yakınlaşma çabası içerisinde, ne değişti. neden tekrar umutlandırıyor beni, ben olmayacağını tamda kabullenmek üzereyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 umutlanma lan yuru git yoluna oynuyor kari senle istediginde gelecen istediginde gidecen oh ne guzel oyuncak olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 noldugunu anlatiyim bak.2 ay boyunca ya başka manita bulamadı.ya da buldu ayrıldı.sora aha dedi benim bi tane keko var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar