Baluu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Ben de zerre uyku yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 aynen bende de yok. bak şimdi durum şu. yazıyı seçme olayı var ya hani. böle mavi mavi oluo. hah işte chromeda şöle bişi var. imzası olan kişilerin postlarını seçerken blok halinde seçebiliyorum. ama diğerlerininki kayıyor blok yapmaya çalışınca. olmuyor yani. bir de herkeste olan şey var. bu hani postların üstünde bi çizgi varya. özel mesajdan, alıntıdan filan ayırıo postu. hah işte onla mesaj arasında kalan ince bi boşluk var. orayı seçebiliosun herkeste. mesajın ilk harfinden önce basılı tutup hafif yukarı çekiosun mouseu. ben de diyorum ki, imzası olmayanlarda da orayı seçiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Tamam, kavradım olayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 O üst kısmını seçme olayı doğru olmuş da mesajı blok halinde seçme olayı aslında buydu Alttan da Dance of Death dinliyorum selam ederim havası verir gibi olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 fazla blok göz çıkarmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 /resurrect_topic:Gececiler Damlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 hatta .xattr 08000 mi yapsak buna sticky manasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Özledim burdaki muhabbeti, saat de 3 olmuş. vay be. Yarın yurda dönücem ne güzel oley :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Of kesin sabancı yurdu gibi iyi bişeydir. Bende yarın yurda yerleşicem gg! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Evet aynen Sabancı yurdu B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 PhysX said: evet ben de böyle en ince mavi şeridi yapmaya kasıyorum post okurken. sanırım beynim çift çekirdekli, aynı anda bi iş daha yapmazsam kafaydsfiğog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 var mı kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kekocan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 SLM OLGUN MACERA ARAYAN GÜZEL VE AZGIN BAYANLAR ARASIN. TEL : 0900 852 74 11 MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 deli gibi yönetici online , çok barınmazsın bence sen , balonın içindeki hava genleşir, genleşen hava yükselir, yükseldikçe yörüngeye yaklaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kekocan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Slm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Kuntekin Abi.: cuomd neydi lan Conaern: cok uzun okumadım Conaern: asdf Kuntekin Abi.: hayir anlami ne be cuomdun Kuntekin Abi.: ha Kuntekin Abi.: HOF Kuntekin Abi.: OF Conaern: !!!!!!!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kekocan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 SLMSSSSSSS!!! TIKLAYIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 boş ve gereksiz post atan insan sana soruyorum; iş bul kendine bulamıyorsan intihar et üye alımı kapatılsın referans gösterilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 okuldaki hocalarinda ya da calistiklari yerden 3 referans mektubu getirsin uye olmak istiyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 akıl hocası lazım buna anlamıyorum program kullanıp bilgisayarlara girip ben hackerim diyenlere foruma üye olup aktive olasında bekleyip hürürü mesaj atmak isteyenlere ne denirki_ cok sinirlendim yahu boş gezenin boş kalfalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Sly-One said: Kuntekin Abi.: cuomd neydi lan Conaern: cok uzun okumadım Conaern: asdf Kuntekin Abi.: hayir anlami ne be cuomdun Kuntekin Abi.: ha Kuntekin Abi.: HOF Kuntekin Abi.: OF Conaern: !!!!!!!!!11 abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Kekocan said: SLMSSSSSSS!!! TIKLAYIN! ahahah güldürdü lan bu beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar