_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 meraba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 adamınbiri said: şimdi yedim valla dondurma altınada püsküvü koymuştum dondurma eriyince onları yedim böyle mükemmel oldu üstünede çikolata sosu döktüm hahaha afiyet olsun çok hevesle anlatmışsın canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 çok güzeldi ama bitti:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ben de son dondurmamı hasta diye abime verdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 abin hastaysa niye dondurma veriyosun manyakmısın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 aklıma nuhun gemsi geldi ya ne acaip şeymş arkadaş o kargaşada falan aşure çkmş ortaya harbi mubark adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 haha çünkü istedi! bana iyi geliyo dedi bana da iyi geliyo bazen galiba soğuk sayesinde boğazındaki şişlik iniyodur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 arada ben bişeler yazdım ama dikkat ettiysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 tellos said: arada ben bişeler yazdım ama dikkat ettiysen pardon yenileye basmıştım yenilenmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 arada 12 dk var kandırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Gece damlayamıyorum yurtta pc yok henüz :( Haftasonu eve geldim gündüz damlayayım dedim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Cok mutlusundur bence ewe geldigin zaman yurttan garip bi sevinç kaplıyo insanın içini! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Yoo. Yurtta çok eğleniyodum ben Sabancı Tatil Köyü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Oha! Tamam ben gelıyorum!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 olm siz gecenizi gündüzünüzüde şaşırdınız. öğlen akşam mahşallah her an msj geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Zaten dolmuşta bile geliyolar üstüme bide sen yapma nolur:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 nileppezdel said: Yoo. Yurtta çok eğleniyodum ben Sabancı Tatil Köyü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Abi adam okul açılmadan yurda yerleşmiş çok eğlenceli diye sadfjkasdfkansdkfjnskdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 yurt hayatı başlarda güzeldir de okullar açılsın sen sabaha kadar süren geyikler muhabbetler gezmeler tozmalar yüzünden derslerini aksatmaya başla, derslerden kalmaya da başla, özel okulda ders bırakmanın verdiği acıyı bir anla, görürüm ben seni eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ben de bi de wow katsayısı vardı, daha da bok etti işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ahah ben lisede yatılı okudum pek eglenceli degildi bence ama sabancının yurdu eğlencelidir belki ben bilmem. Odalar 12 kişiydi ama 20 25e çıktığı oluyodu hoş değil. Ama çok eğlendiğim zamanlar da olmuştur(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Syn said: yurt hayatı başlarda güzeldir de okullar açılsın sen sabaha kadar süren geyikler muhabbetler gezmeler tozmalar yüzünden derslerini aksatmaya başla, derslerden kalmaya da başla, özel okulda ders bırakmanın verdiği acıyı bir anla, görürüm ben seni eheh ahah kesinlikle. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Eee gece oldu garbıç niye sakin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 buralar böyle bostandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Of kişiselde platonik aşk vakası war ilginç biraz asfasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar