fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 hilmi eski postum saolsun taş gibi bi insandır kendisi.yanlız sen karışma hilmiye bu aralar. malum son ilişkisi biteli bayaaa bi oldu. doludur şimdi o. ben bi ara uğrar hallederim. bi arkadaş var o arıyo yoksa benliki bişey yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 hilmi abi gerçekten öyle. daş gibi maaşalah. fırındaki cüretkar sohbetiyle de kendini sevdirmesini bilmişti. dolumu yani hilmi abi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 eh vakıt gelmıs gececıler damlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 selam hala ödev yazmaktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Ben şu an islami çöpçatanlık sitelerinde gececilerin neler konuştuğunu merak ediyorum. Ne ilginç bir deneyim olurdu şimdi onların arasında bulunmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 ohhhhhhhh açtım biramı çerezimi verdim yine muzıgımı arkaya dünya kıçıma don olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Aman araya kaçmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 kaçmaz boxer kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Bol olunca o da kaçabiliyor valla. Hele bir de topluluk içindyesen kıvran Allah kıvran. Sağa sürtersin daha beter sıkışır, sola sürtersin kaşındıracak pozisyonda durur. Velhasıl don Microsoft programı gibidir. İyi olursa sefa sürdürür, kötü olursa çile çektirir. Şair Nedim'in dediği gibi: Bir gevher-i yekpare iki bahr arasında Hurşid-i cihan tab ile tartılsa sezadır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 dabi dabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 aferin size gece gece muabbete bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Öyleyse aklıma takılan bir soruyu sizlere yönelteyim. Umarım cevabı bulmamda yardımcı olabilirsiniz. Şimdi olaylar ilk olarak şöyle gelişti: Vara vara vardım Siverek'in hanına Hancı dedi bu garibandır yatagını serin eyvaaan Ancak bu noktadan itibaren olaylar biraz karıştı ve ben o soruyu kendime sordum: Ordan bir zalim çıktı dedi bu Urfalıdır lelelelelele (Anlayacağınız, bu herif tam bir faşistti) Atın bunu zindana ayeayeaye Ben kime ne diyem? Kafamı çok kurcalıyor, şöyle esaslı bir cevap bulana en kralından viski gönderecem. [ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 01:46 tarihinde, acgur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 bu saatte turkiyenin kalkınma planını tartışmamızı mı beklıyodun bılmıyorumda, dalga geçmek isteyen bi zihin olduktan sonra samanlık sirk olurmuş efeem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Ben artık ne rahat uyurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 ya o değil de real doll falan üzerine bi yazı yazsam çok mu marjinal olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 projeye sokayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Ya şimdi sabahlara kadar C, C# falan kasmak var da, yarınki derslere girmedim 1 aydır falan. Bi yamuk olur diye korkuyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 yarın 7'de kalkcam hala yatmadım. uyusanıza layn1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 proceciler mi şimdi ayakta.. benim organik model yüklemeleri bitti.. deniz yapılar proce devam ediyor (taamm daha başlamadı.. ama ben uyurum birazdan) ______________________ Dali rüzgarı resmeder fakat rüzgar esip gitmiştir bile... [ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 03:16 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 ben geldim ve kimse yok ne küsel ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 selam patiler nasılsınız ayakta kalan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 geceleri geç saate kadar oturan ve ortalama 11 saat uyuyan bir insan olarak sabah 6da nası kalkıcam ben düşünüyorum düşünüyorum bi çözüm bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 11 saat mi uyuyon ? yuha yuha yuha 3 kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 11 saat uyunur mu be. ömrünün yarısı uyuyarak geçiyo o zaman senin. hiç yaşama daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 sanamı sorcam kardşm ne kadar uyucagımı. çok uyuyan bi insanım ben. alla alla bıraksan 15 saat uyurum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar