Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ya benim BF 2 cd'm kırıldı. EA'ye mail çeksem yenisini yollarlarmı? şu topaka bi baksanıza HÖHÖ pöf ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 abii ölümüne kaşınıyorum pirelendim mi ne? Uyutmadı yataktan fırladım şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 deli poker attım uykum varla yok arası moralım müthiş bozuk Yarında boktan bi gün olucak bunu bilerek yatağa gitmek çok kötü Zeitgeist i mi izlesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yarın niye boktan? valla pirelenmiş olabilirsin evde hayvan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Yapıcak çok angarya iş var okulla ilgili okulumun uzamasına sebep olan. offf düşündükçe ağlayasım geliyor =) Datça açıklarında bi teknede olmak güzel olurdu.Balık tutup rakı balık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 smash said: yarın niye boktan? valla pirelenmiş olabilirsin evde hayvan var mı? kanarya var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Datça :( Datça'ya gidiyorum her yaz, bu sene çok az gidebildim, yaklaşık on gündür de aah ah keşke datçaya gitsem yüzsem ve bisiklete binsem diye hayıflanıyodum bu lafın üstüne tuz biber oldu :) kolay gelsin yarın kanaryada pire olmaz heralde? dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Ben ayvalıkçıyım orayı çok severim.Datça ya bu sene gittim işte 6gün kaldım harikaydı. kışıda orda geçebilirim yani o derece sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 güsel hazırlanmıs bı lüle(seftali nane ) üstünde meşe kömürü keskin nanelı bı marpuc ıstıyorummm yanında cay olsun lutfennn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ben kışı geçiremem datçada muhtemelen ama şimdi şöyle bi hafta sevgilimle gidebilsem cennet gibi olurdu ya ben de nargile istiyorum niye canımı çektirtiyosun :) ama ben kavunlu nargile ve türk kahvesi istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 tophane çok güzel giderdi şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 efkar bastııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ben yatıyorum artık iyi geceler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 candan ercetinden sonsuz uda dınlemek ıstıyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 SONSUZ sonsuzun benimle bir savaşı var seni gördüğüm o ilk andan beri sonsuzun benimle bir savaşı var görür görmez sevdiğim zamandan beri sonsuz merhamet etmeyecek bana biliyorum sürmeyecek seninle zamanım sonsuza kadar korkma beni yıpratmaz bunu bilmek asla ve sevmek istemek seni sonsuza kadar ben sonsuz aşkın sırrını çözmek için değil aşkı yaşamak için buradayım sonuna kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 alem fm de güzel parçalar çalıyor =) // iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 kaşıntım geçti benimde iyi... iyi... genelde aşırı derecede meyve suyu veya uludağ limonata içince oluyor bu olay ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 gecmıs olsun dıyelım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 alerjin mi var ki banada bazen oluyor olduğu zamanda aşırı derecede kaşınıyorum.Bi de yakarca diye bi böcek var.Konduğu zaman yakıyor resmen. Güney de akdeniz tarafında çok var. uyutmuyordu şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ya bilmiyorum alerji geyiğinide annemler 3 hafta evde yoktu. Ölümüne dimes mevye suyun aabanmıştım. Deliler gibi kaşınıyordum. Dedim sorna ulan galiba meyvesuyu yapıyor. Kesince oda düzeldi. Şu aralarda uludağ limonatayı hayvan gibi trollüyorum (löl) ondan oldu herhalde bakalım göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yuh lan uyudunuz işte !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 artık yavas yavas gündüzcülere yeri bırakma zamanıdır arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 GEd said: 10 Sep 2008, 05:54 Yıkılmadım ayaktayım ! 8 saattir aralıksız ders çalışıyorum!4 saat daha hedef koydum üstüne. Bir şey de anlamamam cabası çalıştığımdan. dün bulunduğum noktayla aynı yerdeyim. bold kısmı atıyorum sadece, azimle yapan betonu deler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 kanka azimle beynini yemede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 beyni yakalı çok oldu :) alt taraflarda sıra ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar