Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bana b';eylr oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Zegna da dotadaymış galiba bi trollerim forumu aklınız şaşar! Ama kıyamam lan güzel mekan paticik :) Lakin susun lan düzgün konuşun. Belki anlamıyorum tam olarak ne konuştuğunuzu ama Berk'in ezik olduğunu anladım mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 all the things she said Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 sdfsdfa sensin be ezil zegna son oyunda yoktu fizban vardı ama bilmiyorum ben cıktım fizban da yatıcaktı TROLL TIME!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 mulgear6 said: abi aglamıyoru(m)z göz var nizam var bak 5v5 karambol olur cc ye pek gelmezsin muti gider RPM yaparsın 3v3 pri vardır CC den cıkarır seni muti gider 2v2 de kafasına sçtıgımın surv hunterları restokin droodları hamstring spamlıyan warriorları geliyo o yuzden 2v2 için shs ftw he ama 3v3 oynıyan bi rogue var bizim serverda s2 birincisi merciless gladiator herif ama muti ben zaten muti super demiyorum. ama siz hangi spec arena giricem diye tartısırken ben shaman olarak 5vs5 ten baska iş yapamiyorum düzgün resto değilsem. ya da ciddi iyi takım arkadasların olcak filan. eski shaman gunlerini özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yeni patch'da kaldirilicakmis resto tree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 of ya bazen sigara içtiğimde çok kötü başımı döndürüyor. şu anda o anlardan birini yaşıyorum anaam fenayım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 neyse wow muhabbetini kapatalım. yazıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Xenocide said: of ya bazen sigara içtiğimde çok kötü başımı döndürüyor. şu anda o anlardan birini yaşıyorum anaam fenayım :S sigara sağliya zararlıdır gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 sigara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 sigaradan ne anlıyosunuz ben de onu anlamıyorum gidin djarum için fgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mew Mew Squad said: yeni patch'da kaldirilicakmis resto tree yok genelde shaman değişiklikleri sadece şöle oluyo *stormstrike has a new icon *bilmemne has a new icon gibisinden. başka bişi olmaz :P nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Hayır ya mecburen Berk'e rep veriyorum bu topicte off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 nerf locks QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 o/ oley! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Sir Clexcier said: nerf locks QQ anca git QQ moar sen ahaha lock ne be neyse WOW KONUSU BİTTİ GİDİP YATIYORUM GELDİGİMDE WOW KONUSMUS OLAN BİRİ OLURSA IP NİZİ BİLİYORUM BASARIM EVİNİZİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Basıp öper. Zira daha fazla bişey yapamaz size. 91'li o.. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 mulgear6 said: sigaradan ne anlıyosunuz ben de onu anlamıyorum gidin djarum için fgdf pahalı lan ama kafa bile yapıyo süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yaş basta baş yolda boydur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Ot var djarumda, iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 mulgear6 said: yaş basta baş yolda boydur Ney ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Xenocide said: mulgear6 said: sigaradan ne anlıyosunuz ben de onu anlamıyorum gidin djarum için fgdf pahalı lan ama kafa bile yapıyo süper :D ehehe tabi ya bugun 3 tane tip almıstı tanımadıgım ateş istediler sonra da ikram ettiler nası tatlı geldi o beleş beleş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 mulgear6 said: Sir Clexcier said: nerf locks QQ anca git QQ moar sen ahaha lock ne be neyse WOW KONUSU BİTTİ GİDİP YATIYORUM GELDİGİMDE WOW KONUSMUS OLAN BİRİ OLURSA IP NİZİ BİLİYORUM BASARIM EVİNİZİ! nerf mulgear QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 nileppezdel said: mulgear6 said: yaş basta baş yolda boydur Ney ney? bilmem eheh neyse ben bi dısardayım msn den anlıyabilirsiniz mesaj atarak naaptıgımı dfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar