Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CHP'de Üzücü Olay!

-Nae

Öne çıkan mesajlar

"ingiltere'de böyle birşey yasak diyen arkadaşa sesleniyorum. hadi şu hayattan zerre kadar bir şey öğrenememişsin, hiç mi maç izlemedin ingiltere civarlarında oynanan. kör cahil yorumlar yapmayın."

@mumu
ingilterede sokakda icmenin yasak oldugunu bilmem icin mac izlememe gerek yok :). bulundugum sehirin kurallarini bilmem yeterli.. Simdi hangimiz kor cahiliz yada hayattan bisey ogrenmemisiz lol. ayni sekilde bu yasak amerikada da gecerli en azindan florida eyaletinde.

bu yukardaki yazdiklarimdan cikarman gereken ders "bilmiyorsak biseyi sallamayalim uste cikmak icin, dinleyip ogrenelim bilenlerden.... "

[ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 19:32 tarihinde, Fable tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır elaidi, şeriat isteyenler ve cumhuriyete sahip çıktığını zannedip bıdı bıdı konuşanlar gitsin ortalık normale dönsün.

Zira beni gerçek hayatta ne gördün, ne işittin ama bakıyorum 2 dk da şeriat getirmek istediğimi anladın, tebrik ederim.

Harbi gidin; şeriatçısı da, cumhuriyeti ben kurtaracam gerisi dallama lan bunların diyenler de gidin. Gidinde 2 dk kafamızı dinleyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bu yukardaki yazdiklarimdan cikarman gereken ders "bilmiyorsak biseyi sallamayalim uste cikmak icin, dinleyip ogrenelim bilenlerden.... "

fable..

son 2 yıldır olduğu gibi bu yaz aylarının bir bölümünü de londra'da geçirdim. ingiltere sokaklarında içki içmek, ya da en azından sarhoş gezmek yasak değil. ingiltere'de yaya sarhoşluğu diye bir kanun yok. sokakta sarhoş diye kimse ceza alamıyor. kimsenin de salladığı yok birşeyi. amerika'da da sarhoş gezip ceza alabilen bir insan görülmemiştir herhalde.

atıp tutmak parayla değil ya hani.. biraz daha sallayayim dedim.

ha bu arada aragorn nickli arkadaş. haklısın, akp karşıtıyım diye cehenneme gideceğim. konuyla uzaktan yakından alakası olmayan ve nedendir bilemediğim bir şekilde akp karşıtlarına dinsiz imansız muamelesi yapıyorsun yobazca.
herkesin dini kendine arkadaşım zaten. ister beğen ister beğenme.

demek laikler fransa'ya gitsin. tamam. siz beynini örümcek ağı kaplamış, bir konuda hiç bir fikri olmadığı halde ebeveyn baskısıyla kendini dine adadığını zanneden vatandaşlarımız da var malesef ve sizleri arabistan'dan başka bir yerde de rahat ederken göremeyiz bu tutuculukla.

[ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 01:04 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler Türkiyede de sokakta içki içmek yasak değil. Kanunen kamuya açık yerde alkollü içecek içemezsin diye birşey yok ama dünyanın her ülkesinde polis ya da adı her neyse asayişi korumakla görevli adam yanına yaklaşıp" birader burda içilmez" diyebilir. Sen de "lan kanunda öyle birşey yok" diyip adama dikilemezsin.

Öğrencilik yıllarım Bursa-Görükle'de geçti,bilen bilir burası Ankara-Bilkent'le yarışır bir ortamdı. Saat 12 yi geçtimi topyekün bir kasabanın kafayı yediğini düşünün, böyle bir yerdi ve sonra bir jandarma astsubay geldi ve adam saat 12 den sonra bırakın dışarda içmeyi, alkol satan yerlerin açık kalmasını bile yasakladı.

Ben şahsım adına alkol ve medeniyet arasında bir alaka göremiyorum. Alkolü alan adam ilerleyen saatlerde sapıtmaya meyillidir. 2x2=4 bitti.

Dünyanın hiç bir yerinde- İran hariç olabilir orda sokakta içmedim hiç :P - sokakta alkol aldın diye seni mahkemeye çıkarmazlar ama alkolü alıp yolda gelene geçene sırnaştığın zaman seni içeri alıp sabaha kadar ıslatırlar.

Lan mumu ne beni ne annemi ne babamı tanırsın. Bişeler geveliyorsun da ne geveliyorsun onu anlamadım birader. Gidim mi ben bu ülkeden bunu mu istiyorsun? O zaman; sen kimsin, bu ülkenin tapusunu ne zaman almışsın bi ispat et.

DELİ ETMEYİN HÜÜÜLEEYN ADAMI. İŞTE ALKOL BÖYLE KÖTÜ BİŞE

[ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 01:31 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence olaya yanlış acıdan bakıyorsunuz.Laikde olsanız seriatcıda olsanız önceliğinizin ülke bütünlüğü ve ülkenin geleceği olmalı.Yoksa manda altında laikde olsak şeriatçıda olsak bir işe yaramaz.
Telekomun hibesi
çiftçinin katledilmesi
askerımızın onurunun cıgnenmesıne seyırcı kalınması
nekadar genel mudurluk varsa vekaleten imam hatıplılerce kotu yonetılmesi
İnsanları kin ve nefret doldurarak bırbırıne dusurme (bu konuda hıcbır ıtraz gecerlı değildir cunku yargı kararı vardır)
Sürekli bir fetih edebiyatı sürdürmek
Dış borcu katlamak
ALi dibolar ile hepımızın parasını somurmek
butun bunların savunulucak neresı vardır.bozulan asayısten falan bahsetmıyorum bıle.İdeolojiler ile kullanılmayın.Laik insan dine karsı değildir.Aksıne butun dınlerın yasayabılecegı bır ortam yaratma fıkrındedır.
ancak her rejım kendını korur.ıranda unıversıtelere bası acık gırmek yasaktır.Turkıyeyı bugun bu kutuplaşma noktasına getırenler bızı yalnızca kullandılar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Beyler Türkiyede de sokakta içki içmek yasak değil. Kanunen kamuya açık yerde alkollü içecek içemezsin diye birşey yok ama dünyanın her ülkesinde polis ya da adı her neyse asayişi korumakla görevli adam yanına yaklaşıp" birader burda içilmez" diyebilir. Sen de "lan kanunda öyle birşey yok" diyip adama dikilemezsin.

türkiye'de yaya sarhoşluğu diye bir kanun var. aynen bilmediğim için ben de polis arkadaşlara atıp tutarken adam açıp gösterdiğinde şok olmuştum. cezası 65ytl idi hatta en son. bu olay bu yaz başında yaşandı.

bahsettiğim şey bu. eskiden böyle bir kanun yoktu.

alkol alan sapıtır diye kanun yok asıl. alkol almayı bilen var bilmeyen var. kurunun yanında yaş da yanmıyor kusura bakmayın. ben alkolü savunmuyorum savunduğum şey çok farklı yani maddeye indirgemek çok mantıksız bu verdiğim örneği.

@huun

ben kimseden ülkeyi tekretmesini istemedim. ülkeyi terketmesini isteyeceğim çok daha başka insanlar var senden önce ne yazık ki. seninle aynı ülke sınırları içerisinde yaşıyor olmak istememem ülkenin tapusuna sahip olmamı gerektirmiyor. aynen senin laikliği savunanları dinsiz imansız ilan edip fransaya göndermen gibi. kendi ettiğin lafın farkına var sonra gelip cümlelerimden seçmeler yap.

konu kapansın burada. 3-5 yobaza laf anlatmaya çalışıyoruz oturduk. hayır laf anlıyor olsalar zaten yobaz olmazlardı bu zamanda bile. en azından ben kendi açımdan kapattım. paticik tam gaz devam ediyor.

[ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 02:18 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

rofl yobazlara laf anlatmıyorsun ürkme gel şöyle bi'.

laikler de fransaya gitsin kafamızı dinyelelim niye demişim bunu anlamıyorsan sana bir Türkçe dersi lazım ama...

Kimse bir yere gitmesin biraderler, ne diyorsan de. De ama RTE işin içine anneyi kattı diye, anne-baba vs konuşup durmayın. Ne dediysem ben dedim, annem-babam bişe demedi bari onlar kalsın memlekette. 60 dan sonra göndermeyin onları gurbet ellere. Tamam ben giderim. Nereye gidiyorduk? İran mı? Afganistan'da da dinci anlayış kuvvetliymiş hala bugün Kabil'den gelen arkadaşım Cengiz'le konuştuk o öyle dedi. Kabil'e gidebilir miyim pls
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...