SenariouS Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 türkçe konuş ultraslan... Maçtan sonra böyle oldu bunlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 dinlenip dinlenip döveceksin. keşke hayatta sadece bir kez bile olsa resurrection şansım olsaydı. çok ihtiyacımız var bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 her sekilde bu yasanan olay büyük saygisizliktir, terbiyesizliktir. birisi yazmis arkadas arasinda istersen küfür et diye, bu da terbiyesizliktir. bu ülkeye emegi katkisi olmus herhangi bir kisiye kurula her ne kosulda olursa olsun küfür etmek, dalga gecmek, alay etmek ayiptir ne büyük derecede görüs farkliligi olsa dahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 . [ Mesaj 05 March 2007, Monday - 03:25 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 ben öyle belediye başkanının annesinin kulaklarını çınlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Ben bi nokta koyuyum. Siz noktanın öncesini doldurun zaten aynı şeyleri düşünüyoruz. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 pati zaman dilimine göre 1-2 hafta önce bu forumda bir fıkra yayınlanmıştı, rte'nin bir ağaç türü mü ne olduğunu ima ediyordu, bu fıkrayı çok beğenenlerin, rahatsızlık duymayanların bu topicte ettiği küfürlerin samimiyetine pek güvnmiyorum içtenlik açısından deil tek taraflı gösterilen ikiyüzlülük açısından sonra hepimiz cansuyuz hepimiz ibneyiz diyenlere ne oldu, homoseksüellik ne zamn bir aşağılanma anlamanına gelmeye başladı, adamın amacı belli bunla alakası yok ama aklma geldi yazayım dedim başkanın fıkrası ki; bunun neresi fıkra diyesim geliyor, hele araya giren ha ha ha sesleri ayrı bir komedi, neyine gülünüyor anlamadım, ima etmenin yanında çok abartmayın amacını da içeriyor; burası tespit Atatürkü koruma kanunu var, suç unsuru içeriyorsa türkiye de yaşam sürmesi zor. ama yargı açısından pek ümidim yok; mesela rte kellesi 12 tane hayvanın üstüne c/p edilip altına tayyip alemi yazınca bir hakaret taşımıyorsa ki üst mahkeme buna karar verdi; bu olay için fazla ümide kapılmayın derim ben. çifte standartların zararı diyorum aryıca yazıyı okumayı kesip veya hiç okumadan mesajımı görüp; bu olayın hoşuma gitiğini düşünenlere de ayrıca slm ederim. [ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 10:54 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 aynı kefeye koyduğun adama bak tebrik ettim seni ben. ps: o başbakanımız bik bik bik yapma çok rica edicem böle bi konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Forgiver? Fıkrada Sözü gecen Mustafa Kemal Atatürk... RTE kim? Nasıl aynı kefeye koyabilirsin ki? Atatürk'ü koruma kanunu var diye bizde mi gülelim? yada eleştirmeyelim? Bu kadar rahat nasıl olabilirsin ki?(Kanun var bize ne gibisinden...) Bu konuda (baskan denen kişinin anlattigi fikra) kimse susmamali bence. Bir özürle kurtulamamasi gerekir.Ama medya da unutuldu. Digerlerine de emsal oldu.Artik istediklerini derler. aaa RTE de demişti; "10 kasim'da sap gibi durmaya gerek yok!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 hukuk önünde her birey eşit haklarla yargılanır ister senin sevdiğin, ister sevmediğin olsun kurallar insandan insana değişiklik göstermez birine yapılan haksızlığı diğerine reva görüyorsanız, bu fıkraları daha çok dinleriz, x veya y kişisine göre değerlendirmeyin olayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Evet, herkesin esit yargilanmasi konusunda dedigine katiliyorum. Ama Tayyip'in karikaturleri ile bu fikrayi bir tutamazsin ki? Ilkini dusunce ozgurlugune sokabilirsin, ama fikrada acik sekilde bir hakaret var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Başlarım hukuka Atatürk ten bahsediyoruz burda tayyip le Atatürk bir mi? İşinize gelince hukuka mı sarılıyosunuz? Konu Atatürke hakaret olunca hemen aman hukuk da billmemne de diye ötüyosunuz? Sana bi şiirle yanıt vereyim daha fazla uzatırsam tatsızlaşcak bu yazı. İşgaldeki hali sakin umutma Atatürk e dil uzatma sebebsiz Sen anandan yine cikardin amma Baban kimdi bilemezdin serefsiz Neyzen tevfik e saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Forgiver, insanlar Atatürk ü sevebilir,Sevmeyebilir,Onun düşünceleri ona bugüne dek "türk" sıfatini korumuş olsa bile, düşüncelerini benimsemeyebilir. Fakat, O fıkrada geçen hakareti yapamaz. RTE ye yapabilir,Ona yapabilir,Buna yapabilir. fakat Atatürk'e bence bir türk bunu diyemez. Biraz saygisi varsa bunu yapamaz. Benim anlamadigim, Bu başkan'a Mustafa Kemal Atatürk nasıl bir zarar da bulunmusta bunu söylebildi? [ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 21:18 tarihinde, ShadowFax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 maksat gaza gelmeyelim.gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Atatürk bunlara ne yaptı biliyomusun? Halifeliği kaldırdı saltanatı kaldırdı köy enstitülerini kurdu örümcek kafaları temizledi ülkenin yüzünü batıya döndürdü "ANALARININ BACILARININ NAMUSUNU" kurtardı ama bu şerefsizler hala Atatürke küfür edebiliyolar eşşek hoşaftan ne anlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 üslubumdan dolayı özür dilerim arkadaşlar yönelttiğim kişi ve kişiler hariç.Ama anlayacakları dilden konuşmak zorundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Atatürk büyük bir adam.Türkiyeyi 300 yıl ileri taşımış.Yaptıklarını ettiklerini bir kenara koyarsak.Adam mezarında bile Cumhuriyet düşmanlarını yusuflatıyor.Bu bile büyüklüğünü kanıtlıyor.Hakkında söylicek söz bulamayanlar fıkralarla, iftiralarla saldırır olmuşlar. Türkiye garip bir ülke demokrasiden rahatsız olanlar. Demokrasiyi amaç değil araç görürken.Şeriyat hukukuna özlem duyanlar modern hukuka sarılmış.Tıpkı pkk teröristlerinin fikirlerini benimseyenler, koruyup kollayanlar Türkiyedeki insan hakları örgütünün başında olmaları gibi. Son sözüm Atatürk, bu ülkenin kurtarıcısı, kurucusu, en büyük lideri idi. Ama o parti yöneticisi adama , onun şakşakçılarına , bu tip insanlara fazla bir adam.Kusura bakma beni ingilizin, yunanın kölesi olmaktan kurtaran adama hakaret etmen batar. RTE , Atatürkle kıyaslanacak adam deil.Gitsin amerikayı kurtarsın o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 gaza gelmek degil de, insan yediremiyor. Birileri açıkça Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ediyor,Medya susuyor,Savcilardan ses cıkmıyor.(belki bişiler yapmişlardir,fakat ben duymadim -yanlıs olmasin- ) Konu sadece forumlarda konusuluyor. Ve biz bunu konusurken birileri Hukuktan bahsediyor,fikir özgürlügü diyor. Evvel zamanda hacı hocanin dizi dibinde oturan şahislarla ayni kefeye koyuyor. Bunu yediremiyorum.Gaza da gelmedim yani [ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 21:23 tarihinde, ShadowFax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 fikir özgürlüğü değil zaten bu.hayvanlık gayet,şerefsizliğin önde gideni.insanların değer yargılarıyla bu şekilde dalga geçilemez.Atatürk'ü sevmiyorum hayır diyebilirsiniz bu fikir özgürlüğüdür ama dalga geçmeniz durumunda bu şerefsizliğin alasıdır. Hz. Muhammed karikatürleri çizildiğinde neredeydi fikir özgürlüğü?tüm akp ayağa kalktı.pff nese ben dedim ben gaza geldim anasını satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Gaza gelinmeyecek gibi değil ki.Diyecek söz bulamıyorum şimdi cevap veremiyo işte herzamnki gibi @forgiver ananı da al git tayyip kurtarsın sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Forgiver zamanında bu tarz şeyler rte'yede yapılmıştı hukuk var tarzı şeyler dersen , o zaman zamanında danimarkada muhammed için çizilen karikatürlerede hoşgörüyle yaklaşıp hukuk var normaldir demen lazımdı.Nedense öyle demediğini düşünüyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 hukukun cezalandırması gereken şeyler zaten onlar, ben normal de karşılamıyorum eleştirdiğim de zaten cezalandırmaması, rte için çizilene bir yaptırım uygulanmadıysa bağlantılı olarak, bu fıkra da hava da kalır diyorum. ps: ha bir de bazılarının post attığını sanıp da, şikayet etmek için uğraşmadığım msjlarıda forumda kalmassa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 da birleşik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Faramir_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 arkadaşlar bazıları çok ilginç şeyler soylemiş. örneğin Ataturk le RTE nin karşılaştırılmasını kınayanlar olmuş. Nasıl bi mantık bu ben onu cok anlamadım. Beyaz türkler edebiyatımı yapacaksınız burada ?? ulema sınıfını kaldıran kimdi Ataturk diilmi ? sonra ikisinin ne farkı var insan diillermi. sahip oldukları haklar aynı değilmi. ikisine de aynı sayğıyı gösteremezmiyiz. niye iilla birini farklı farklı hayvanlar şeklinde cizmek özgürlük olurken diğerinin yanlışlarını soylemek suç olsun. burada bi eşitsizlik soz konusu diilmi ?? sonra bazıları hala villanın icinde ki tuvaletin o villayı kirletmiyecegini anlamış değiller. tuvaletin pisliğinden dolayı guzelim villaya pis demek at gözlüğü ile bakmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 soru eki mi ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar