kertenqele Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 arkadaşlar duyduğum bi habere göre ko kapanıyomuş herkese hayırlı uğurlu olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 nerden duydun?kaynak varmı?ayrıca o kapanıyo deil kapanıyor olcak biraz ciddiyet ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 gm bir arkadaşım söyledi mahkemeyi kaybetmişler pazartesi kapanıyor oyun herkese hayırlı olsun tekrar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 tekrar rica etsem biraz daha açabilirmisin? mahkeme derken ne mahkemesi? ben bilmiyorumda k2 ye karşı davamı açılmıştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ya oyuna kredi kartı hackleri dadanmış ve oyun üzerinden bi kaç kişinin kredi kartından para trnsferi yapmışlar... o kişilerde kredi kartı dolandırıcılığı şuçlamasıyla dava açmışlar ve davayı ko kaybetmiş. bunun sonucunda ko ya yüklü bi tazminat ödeyecek yada yarın tamamen kapanıyo açılmamak üzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ... and the oscar goes to ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 tazminatı ödeyemeyecek olduğuna inanmıyorum ama zaten oyun gitti gidiyor kapatsınlar daha iyi :) *ticari zeka* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 +3 uniq seti olmayan var mı hala pm bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 olmayanlara vereceksen neden olmasın? ben bıraktım bir süredir oynamıyorum ama zaten bitmişti oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 PassivE_KesH charımı satalı 7 ay oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ya işte wow a falan başlıyacaktım bende ama vazgeçtim üni. ye gidince wow a başlarım heralde ko kapanmasın ama kapanırsa wow a geçebilir ko ahalisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 kim uyduruyor yav bunları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 kertenqele uydurdu banane ben oynamıyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Son zamanlarda Knight Online ve K2 Network uzerine cikarilan dedikodular gittikce artmis bulunuyor. Bu tarz iftiralari atan kisilerin amaclarinin bize ve siz degerli oyuncularimiza kasitli sekilde zarar vermek oldugunu tekrar hatirlatmak isteriz. K2 Network olarak Knight Online isimli oyunumuzu bundan sonra da sizlere en iyi sekilde sunabilmek icin elimizden geleni yapmaya devam edecegiz. Lutfen resmi websitemizde veya forumlarimizda benden duymadiginiz surece hicbir habere inanmayiniz. KO resmi web sitesindeki forumlardan yetkili kişinin dün itibariyle yazdığı mesaj budur. [ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 21:36 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 KO okullarda seçmeli ders olarak gösterilecekmi$ bknz: fısıltı gazetesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Son zamanlarda çıkmakta olan 1001 türlü asılsız haber yayılmaktadır. - Knight Online Kapanıyor! - Server Sunucularına Saldırılar var! - Türkiye'ye serverlarını kapatmaya çalışıyorlar! - ETC ETC.... Herkes bişeyler sallıyor bakıyorum son zamanlarda bekleyelim ve hep birlikte görelim ne olacağını.. Asılsız haberlere inanmayın...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 benim be gm ağam vardı ko yu kapatcaz yerine eşşek çiftligi kurcaz dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Kapanmasin ya sonra ordaki veletler bebeler baska oyunlara saldirmasin.Allahtan wow paralide böyle seyler olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 bazı çakallar ko kapanıyo dedikodusu yatatıp milletin charına ucuza çökmeyi düşünüyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Dark_Soul aklımdan geçeni okudun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 ben kimseyi zorla inandıramam.adamlar mal mı ki siteye yazsın öyle bi haberi son son para kazanıyo adamlar siz devam edin cash ve pre almaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Bekleyelim ve görelim istersen ne dersin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 evt bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 adamlar paypalı hackleyecek ve bunun suçlusu k2network kabul edilecek. çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Merak ediyorum böyle hurafeleri kimler üretiyor diye hep merak etmişimdir. Ya Saldırı vardır, Ya Hackerlar dır, Ya Satılıyordur, Ya kakılıyordur, Ya kapanıyordur, Ya yasaklanıyordur.... nedir bu milli hurafe merkezimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar