Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pvp insanlari ve battlegrouplar


Bleeding

Öne çıkan mesajlar

Eski pvp hakkinda ve yeni arenalar hakkinda ne dusunuyosunuz ? Rutbeler nedir nasildir , hangi battlegroupdasiniz vs bunlari tartismak icin bi topik gonderiyim dedim.

5man arenalar bana biraz zor geldi cunku dengeli grup kurmak zor herkesin online olmasi zor vs vs. Ve acikcasi cok kotu gidiyorum 5man de ama 3 ve 2 de iddialiyim.
Siz ne alemdesiniz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kat kat zevkli haklısın , bende sardım Arena'ya ama özellikle biz 300 400 pingle oynarken , karşınıza sizden daha iyi party de çıkarsa gerçekten kaybetmeye mahkum gibi oluyorsunuz. 2v2 örnek vereyim , 10 maç üst üste kazandık 15 dakka içinde falan , bayağı iyi oyuncular da sayılırlardı , ama karşımıza 1 disc/holy priest 1 de combat mace rogue gelince cidden tokatlandık. Hunter+Shaman olarak girdik 2v2 arenaya , pek de iyi bir kombinasyon oldu mu bilmiyorum ama adamlara yaklaşık 4-5 kere üst üste kaybettik. Adamlar aşmış oyuncu olduğundanda olabilir bilmiyorum ama rogue beni stunlocktan çıkarmadı , shaman arkadaş zaten resto/enh ama o da heal basmaya çalışsa priest silence ediyor e ben prieste silence shot da atamıyorum stunlocktayken , scatter + trap yaparsak priest rogue u dispelliyor , priesti trap edersek rogue stealthten çıkmıyor trapin geçmesini bekliyor , e diminishing returns falan var yani çok zorlandık biz... birde arenalar çok dar ve engebeli olduğundan yok şuraya buraya takılıyorsun adamı kitelayamıyorsun , hunter için pek iyi olmuyor şahsen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@madboy. disc/holy pri silence atamaz demekki priest shadow build yani mana pool ve mana conserve i çok kötüdür viper at prieste stunlocka girmeden.

ps: bu arada amacım sana tawsie vermek ukalalık yapmak deil yanlış anlaşılmasın:D shadow priest uzun süre oynadım ve itemlarım iyidi viper atan hunterlardan çok çektim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben death wish'e sığınıp giriyorum arkadaşlara şanslıycam daha doğruru cok şsnlıysam ölüyolar ama zor oluyo yanı pek işirn anlar yaşanmıyo benım icin.

bide genelde öldürsem bile sonra ben ölüyorum dottan

edit: ha diciplin prienstler benı daha cok zorluyo shadow'dan daha belalar pvpde

[ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 23:58 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu yaklaşık bir yıl önce roguelar warrirolara evasion acamasın diye warriorlar tarafından uydurulmuş bi yalandır.

bende sölüyorum bu raladoğru olamdığını bile bile hatta baya rogue forumlarına gdip diyoduk falan...

inaıyoalrdı o zaman roguelar artık yemıyo acıyoalr her bişi dodge...

hamstringsisz rendsiz nereye dövüyosan rogue'u
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...