Bleeding Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Eski pvp hakkinda ve yeni arenalar hakkinda ne dusunuyosunuz ? Rutbeler nedir nasildir , hangi battlegroupdasiniz vs bunlari tartismak icin bi topik gonderiyim dedim. 5man arenalar bana biraz zor geldi cunku dengeli grup kurmak zor herkesin online olmasi zor vs vs. Ve acikcasi cok kotu gidiyorum 5man de ama 3 ve 2 de iddialiyim. Siz ne alemdesiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Arena ile işim olmaz. Bildik yoldan şaşmadan normal BGlerdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 tt ile olmaz ztn 40-100ms ile oynuyorlar :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 ne kadar dengesiz olursa olsun arenayla işim olur ciddi ciddi bi takım arakdaşıyla oynandımı bg lerden kat kat zevkli bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Kat kat zevkli haklısın , bende sardım Arena'ya ama özellikle biz 300 400 pingle oynarken , karşınıza sizden daha iyi party de çıkarsa gerçekten kaybetmeye mahkum gibi oluyorsunuz. 2v2 örnek vereyim , 10 maç üst üste kazandık 15 dakka içinde falan , bayağı iyi oyuncular da sayılırlardı , ama karşımıza 1 disc/holy priest 1 de combat mace rogue gelince cidden tokatlandık. Hunter+Shaman olarak girdik 2v2 arenaya , pek de iyi bir kombinasyon oldu mu bilmiyorum ama adamlara yaklaşık 4-5 kere üst üste kaybettik. Adamlar aşmış oyuncu olduğundanda olabilir bilmiyorum ama rogue beni stunlocktan çıkarmadı , shaman arkadaş zaten resto/enh ama o da heal basmaya çalışsa priest silence ediyor e ben prieste silence shot da atamıyorum stunlocktayken , scatter + trap yaparsak priest rogue u dispelliyor , priesti trap edersek rogue stealthten çıkmıyor trapin geçmesini bekliyor , e diminishing returns falan var yani çok zorlandık biz... birde arenalar çok dar ve engebeli olduğundan yok şuraya buraya takılıyorsun adamı kitelayamıyorsun , hunter için pek iyi olmuyor şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 3vs3 arena takımı kurduk; shaman, pala ve ben warrior olarak. sadece karşı takımda warrior veya 3dk magelerden varken kazandık. warriorlar için en güzeli bgler, arena çok iç açıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mage ve Shaman olarak giriyoruz, caster'a o dalıyor(ki direk aglatır kendileri earthshock'la) ben digeriyle bogusuyorum. Yani iki kişi birden tek tek almaya çalışmıyoruz. O bence çok sık yapılan bir hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Öyle en doğrusu zaten, ama arkadaş raidler sebebiyle resto/enh olduğundan zor oluyor... Belki buildi değiştirmesini söyleyebilirim... 2v2 arenada wyvern sting nasıl olur ve dispel edilebiliyormu bu arada arkadaşlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 @madboy. disc/holy pri silence atamaz demekki priest shadow build yani mana pool ve mana conserve i çok kötüdür viper at prieste stunlocka girmeden. ps: bu arada amacım sana tawsie vermek ukalalık yapmak deil yanlış anlaşılmasın:D shadow priest uzun süre oynadım ve itemlarım iyidi viper atan hunterlardan çok çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Shadow priestle manan olduğu sürece dövüp, bittiği gibide ölümün tadını çıkarıyorsun zaten. Ki son zamanlarda manan varkende bazen dövemeyebiliyorsun bazı classları... Tabi oynayanına bakar orasıda bi gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 shadow priestler pvpde tek bulaşmadığım adamlardır. lock bile shadow priestin yanında hiçbir şey bana göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 ben death wish'e sığınıp giriyorum arkadaşlara şanslıycam daha doğruru cok şsnlıysam ölüyolar ama zor oluyo yanı pek işirn anlar yaşanmıyo benım icin. bide genelde öldürsem bile sonra ben ölüyorum dottan edit: ha diciplin prienstler benı daha cok zorluyo shadow'dan daha belalar pvpde [ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 23:58 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 bliz cloak of shadows'la will of forsaken'a zeval vermesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Wotf'e artık nerf gelmezde Clos dan şüpheliyim içimden bir ses ya %90 resist mevzusuna nerf gelecek diyor yada CD olayına (bknz : Betadaki Evasion ile şuanki Evasion'a) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Evasion, özellikle warriorları çok üzüyordu ama; bi' açıyorsun dodge, dodge, dodge, dodge, dodge, dodge :P Evasion açıp, "tanklayamıyorum ama ühü" diye ağlamak da var işin içinde ama biz delikanlı rogue'uz yapmayız öyle hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Yok demek istediğim betada evasion r2 %50 meele dodge %50 ranged miss chance veriodu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 arenalar benim de cok hosuma gitmedi eskisi gibi bg veya gang bang rulz.. ayrica nerflendiim icin de bugun indiremedim bi warrioru kil oldum [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 05:53 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 gangbang mi rulaz? hani genk menk desen anlarım da gang bang apayrı bi katagori onu başka yerde tartışmak lazım ha rulaz konusuna katılıyorum rulaz tabi gangbang ama ayrı kategoride -,- mesela milfhunter da rulz rocco falan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 evasion i warrior a acarsan o warriordan cok seni uzer gibi geliyo overpowerla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 bu yaklaşık bir yıl önce roguelar warrirolara evasion acamasın diye warriorlar tarafından uydurulmuş bi yalandır. bende sölüyorum bu raladoğru olamdığını bile bile hatta baya rogue forumlarına gdip diyoduk falan... inaıyoalrdı o zaman roguelar artık yemıyo acıyoalr her bişi dodge... hamstringsisz rendsiz nereye dövüyosan rogue'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Warriordan bilimum special yiyene kadar 2 tane dodge sonrası OP yemek bence daha iyi yani warrior olsun hunter olsun kim olursa olsun evasion iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 evasion açan rogue gördün mü, intercept'i yapıştırıcan kafasına ya da fearlıycan ondan sonra istediğin gibi döv :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Olay zaten rogueu göremiyor olmanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 evasion'ı acmış rogue'u intercetlemek kolay olmuyo acmıyolr mesafeyı, intimidateing shout'ında duration'ı 5sn kendisi 3dakka cd, neyse yanı acmak daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 oha edit sil [ Mesaj 09 March 2007, Friday - 15:36 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar