matama Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Sirket icin ilan veriyorum, Iyi derecede flash bilen photoshop vs kullanabilen, html kodlayabilen eleman. Yani web designer. Hurriyete ilan verdim. maasta piyasaya gore iyi sayilir(800-1000$ + sigorta ym vs vs ) 4 gunluk ilan sonucunda 14 kisi aradi. aralarindan 4 u gercekten flash veya photosop kullanmis. Bir tanesi kursta ogrenmis photoshopu ama flash tan bi haber. geriye kalanlar guzel websiteleri yapmis ama flashta baslangic seviyesinde. Her acan ogreniriz abi diyor. Geriye kalan 10 kisiden 3 tanesi nin annesi babasi kocasi ariyor. Hatta bir tanesi orasi kizim icin iyi is yerimidir diyor. Yok biz tecavuz edecez gelsin diyecektim. 7 tanesini hic saymiyorum bile. Ya ne universite mezunu istedim ne alayli ne okullu. Isini bilen adam istedim. Bu kadar mi kotu durumumuz ya bu kadar mi vasfisiz her isi yaparim abi . Gelecek hafta ofis boy ilani vericektim vazgectim bu boyleyse aglatirlar beni. Not Hala adam ariyorum web designer varsa tanidiginiz allah rizasi icin yollayin. Bakin rengarenk guzel temiz bir ofis, deniz manzarali, kapali havuzlu, basket/tenis sahali, isini yaptigi surecte mutlu olacagi bir yer. [ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 13:17 tarihinde, matama tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 13:18 tarihinde, matama tarafından güncellenmiştir ]
elaidi Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ofisin havuzu tenis sahasi mi var yoksa sitenin içinde misiniz merakımdan soruyorum. Bi de iş ne?
elaidi Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Bide internete falan bak ayrıca, ordan da ilan verirsen daha niyetli insanlar gelir. böyle vasıfsızlar çok bakmaz oraya diye düşünüyorum. İnsanlar iş olsa da yapiym dio ofis boy için de zaten bir vasfa gerek yok. yani varsa da bile 1 ayda alışır onun içn rahat rahat ilan verebilirsin her iş ilanında umutsuz insanlar kapıyı bir kere çalar en azından
forgiver Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 2007 eylül de biri lazım olursa haber ver yine :)
Apache Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ofis boy olmak için ofistemi doğmak gerekli.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Kariyer.net iyi ya oraya ver bence. bende öğrenci işi arıyorum ehehe.Bi yere başvurmuştum çağırdılar beni gittim adam dedi kendinden bahset dedim öğrenciyim eee dedi yazın napıcaksın dedim gidicem ben yazın istanbula aaa biz uzun vadede eleman arıyoruz dedi dedim ben kısa vadeliyim görüşürüz=)
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Sen kısa vadeliyim dedikten sonra görüşürüzü o mu dedi sen mi =)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ben dedim =) tam bi görüşürüz olmadı "neyse siz uzun vadeli eleman arıyormuşsunuz iyi günler görüşürüz" dedim o da başka işler oluyor senin için uygun kısa işler onlara çağrırım seni oturur konuşuruz dedi
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Admin Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Matama haklısın aslında ama biraz farklı detaylarda söz konusu. Şimdi verilen iş ilanının profesyonel gözükmesi ve çeşitli yerlerde duyurulması neticesinde daha iyi başvurular elde edebilirsin. Yenibiris gibi sitelerden de bizzat kendin profillere bakıp begendiklerine telefon açıp görüşebilirsin. Bunun yanında ülkemizde her yeni mezun ve iş arayan genç tam bir konu hakkında bilgi sahibi değiller.İşe başladıktan sonra öğrenip zamanla kendilerini geliştiriyorlar. Pek çok sektörde bunlar yine kabul edilebilir de simdi flash, photoshop gibi konularda işe girip öğrenirim demek gayet saçma ve kabul edilemez birşey. Zaten bu sektörde calısacaklarda bunun farkında ama pişkin pişkin birde teklif etmeleri daha bir komik :)
matama Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 elaidi sitenin icinde var ama kullanabiliyoruz. Kucuk bir site havuzumuz(yari olimpik) vs miz hep bos. Uluslarasi internet reklamcilgi (internet advertising) ama ise alicagimiz adam/lar surekli tasarim yapicaklar isteneni yapicaklar isin diger bolumuyle alakalari yok.
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Türkiye'de işsizlik var ama vasıflı eleman olmamasından dolayı hep. adam vasıfsız sonra Türkiye'de işsizlik var. tabi var.
matama Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 dynamick komik bir olay oldu bugun birde :) bir telefon aldim adam aradi beyefendi dedi biz ebi mi ne iletisimden ariyoruz sizin altinizda bizde web designer istedik duzgun hicbir basvuru olmadi; sizindemi oyle merak ettik soruyoruz :) ne diyim yani :)
nedanko Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Evet piyasada iyi adam eksikligi cok bu aralar. Bizde cok sIkInti yasiyoruz o konuda. Gerci bizim sIkIntimiz coder konusunda ama bunun hemen hemen her alanda oldugunu biliyorum. Biz adam akilli coder bulamadik diye rusya'dan ve amerikadan adam tutuyoruz. Gerci bizim kriterlerimize uymuyordu, iyi coder yok demiyorum, fakat eskiden bu konuda cok sIkInti cekmezdik. Piyasa buyudu, ama bunu karsilayacak insanimiz yok. Iyileri herkes kapiyor, ortaya bu sonuc cikiyor.
matama Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 valla haftaya designer bitsin coder ariyacam.
Villians Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 yeni yetişenlere yardımcı olun vardır muhakakk
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Öyle deme Dyna :P Ben şuan bulunduğum işe girerken aynen şöyle gerçekleşti olay. -Oracle kullanıyoruz ? biliyormusunuz ? -Hayatımda görme şansım olmadı ne yazık ki , Ms-SQL bilirim. -TeraData kullanıyoruz , bu dbyi duydunuz mu ? -Hayır duymadım - .Net2005 ve C# ile program geliştiriyoruz ? - .Net2003 ve Vb bilirim , ama okulda zamanında Cde göstermişlerdi. C# ve 2005 daha önce hiç kullanmadım -Web Service yazabillirmisiniz XML kullandınız mı ? -Daha önce hiç web service yazmadım , XML de basit olarak kullandım. Lol evet komik ama gerçek :P Şuanda cici cici çalışıyorum ve bu bahsedilen şeyleri yapıyorum o yapmamış olduklarımı ;=p
Öne çıkan mesajlar