Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Gazetede bi haber var ne derece doðru bilemiyorum ama buyrun bakin 2 arkadasimiz cs tarzi bi oyunla karsimizda olacaklar yakinda sanirim... Hurriyet den alinma haber icin tikla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 eğer o 30k $ ı reddetme olayı uydurma değilse gerçekten takdir edilecek birşey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forestman Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Sitelerinin adreslerininde verelim tam olsun : Pusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 E kadro 2 kisi :-) Cem UZUNLAR Hakan YÜKSEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 ehee Çöp yaziyo ya Resim : tikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forestman Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 said: 2001-07-31 04:18 tarihinde, Darksun yazmış: Gazetede bi haber var ne derece doðru bilemiyorum ama buyrun bakin 2 arkadasimiz cs tarzi bi oyunla karsimizda olacaklar yakinda sanirim... Hurriyet den alinma haber icin tikla bana Daha yeni mi duydunuz. :-) :-) PCMagazine'in oyun sayfalarında bile röportaj vardı. Güzel oyun olcak inşallah. Grafikte veya oyunda saçmalamazlarsa, şimdiye kadar yapılmış en iyi Türk oyunu olur. İnşallah. Bekleyip görüceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Sitelerinde bir demo sürümü yayınlıyorlar sanırım. Ben daha indiremedim ama acaba indirip denyen var mı ve ilk izlenimleri nasıl? :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 evet hatta o 2 kisi ntv radyosuna cıkmıslardı onuda dinlemistim cok iyi is yapıyorlar bence su anda sponsor arıyorlarmıs ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miroglu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Harbidende 30bin yeşil i geri çevirmişse adamlar helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BELDAR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 oyunu çalıştırabilen varmı? kafayı yicem... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BELDAR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 sen oyunun demosunu alıp denedin mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 tebrikler diyorum bu arkadaşlara demosunu indirmeye çalışıyorum şimdide dial up sağolsun süründürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BELDAR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 dial up süründürmesini bırak.. çalıştırmak için 2 saattir sürünüyorum ben :-) tam girecekken windows a dönüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anakha_Kalisto Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Pusu gercekten guzel bir oyundu. Adamlarla roportaj yapmistim hatta bi ara sayfalarini da yapacaktik o kaldi ole. Dejavu ise sanirsam iptal edileli baya oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
breakwater Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Acaba oyunu ındırebılecegimiz site hangisi söyleye bilirmisiniz :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anakha_Kalisto Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 3TE ise sanirim sa na ne nin oyun demolari kismindan indirebilirsin. [ Bu mesaj Anakha_Kalisto tarafından on 2001-07-31 14:03 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 şimdi düşündüm de tebrik falan etmiyorum be.ne gerek var anlamadım böyle anlamsız bir milliyetçiliğe..neyse kedi gene highwayı gösterecek bana yazmadım böle bişi salla ehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Ehehe aylik 700 dolarmis masrafi bence turkiyede para kazanamaz bunlar hala salakca calisiyorlar korsancilar somurur bunlari yazik korsan sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Bencede sponsor cikmaz veya korsancilar sponsor cikar :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erling Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 oyunun engine ı gayet iyi hazırlanmıs su an piyasada bulunan bircok engine a kafa tutabilecek duzeyde gforce ddr da 4x antialiasing acık bi sekilde oynamayı denedigimde en buyuk bi frame atlaması yada bi sorun yasamadım 4x AA da bile ortalama 70 en dusuk 40 fps alarak gayet iyi perfomans sergiledi bende ama ilerde dinamik objelerde konulunca fps dususleri kacınılmaz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miroglu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 said: 2001-07-31 15:02 tarihinde, dark-dr yazmış: şimdi düşündüm de tebrik falan etmiyorum be.ne gerek var anlamadım böyle anlamsız bir milliyetçiliğe.. Öyle deme ya bence adamlar türkiyeyi daha iyi tanıtmak için yapmıştır Zaten oyun nerdeyse bitme aşamasında burdan sonra başka bi firma alırsa oyunu o firma sadece kendi başına yapmış gibi lanse edilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Bence oyunu free yapsinlar zaten para kazanamazlar Turkiyede korsancilik oldugu icin oyun yapmak icin kimse kasmiyor neden cunku korsan gelecek korsanliyacak ve onun sirtindan gecinecek kimse oyun yapmaz bu nedenden dolayi.Zaten korsancilik olmasaydi fifa red alirt felan turkce olurdu.Ben cok kisi taniyorum heveslenipte bu gercegi gorunce soguyanlar var :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2001 Neden herkes türkiye'den bahsediyor ki zaten bir oyun yaparken adamlar düşünüyoor dünya çapına pazarlama işi var sonuçta oyunu ingilizceye çevirip pekala birçok ülkeye pazarlayabilirler tabi böyle büyük bir girişimden önce oyunun gerçekten aynı tür oyunlari le boy ölçüşmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miroglu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2001 Türkiyede oyun sektörünün gelişmesini istiyosan türkiyeyi düşünmek zorundasın tabiki Tabi hala kopya oyunların kaynadığını göz önünde bulundurursak biraz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar