Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planetarium Football Star (Footstar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
18 benim. 23/ m / antalya
Paticikten önceki takımda 1k gol ücretim vardı, 6-7 atıyordum hazırlık maçlarında, maç kazanma primleri vs.
ama baya oldu yani, bekle seninde olur.

[ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 14:58 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hile değil abi adam iyi antrenör alabilmemiz için kulüp kaynaklarını sonuna kadar kullandı amacı 2 seneye takımın içindekilerle süper bir kadro oluşturmaktı ama maç motorunun dengesizlikleri yüzünden adam haklı olarak para yatırmayı kesti oyuna. hali hazırda takımın ortasahası oyunun en sağlam ortasahalarındandır..
Mesaj tarihi:
zeg premium bitene kadar kalim istersen bilmiyorum sakatlanma diye bi durum warmı warsa yedek forvetin yok diye biliyorum ama futbolcu transfer edeceksen iş değişir o zaman uygun bir kulüp bulmaya çalışırım
Mesaj tarihi:
suan 3 5 2 veya 3 4 3 oynuyoruz.

oynaman zor ama dedigim gibi isteyen kalabilir ben sadece sizin icin dedim, fazla bi mebla tutmuyo zaten 3 aylik denersiniz bi takim alip.

oynamayinca antrenor alamiyosunuz ve yas ilerledikce gelisimde yavasliyo o yuzden oynamak onemli bi takimda.
Mesaj tarihi:
o zaman ben ayrıliim takımdan

bi süre oynamaya devam ediyim. ama şöyle bişey var bot takımlara gittiğimizde zaten maç başına para almıyoruz ki? şu hlaimle de beni almak isteyecek bi takım yoktur herhalde
  • Yeni Oluştur...