Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 @Aragorn, 3 maç yapmışız sizinle 1-3 , 0-1 , 1-3 yenmişiz. 3 te 3 :)
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Fistan bot oyuncular nasıl gönderiliyor ya. Onların kontratı fesh edilemiyor, ayrıca yeni oyuncu alınca da kaybolmuyorlar. Atmanın bir yolu yok sanırım onları. Anca Türkiyeden yeni kullanıcılar kaydoldukça, kendiliğinden gidicekler galiba.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 bilmiyorum ki :) takım yönetenler bilir onu, onlara sor. kulupten kov gibi bişi yok mu :P
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Trasty, kondisyon bas 2 gün 6 antreman. ne o öyle %42 :(((
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Yok galiba, bulamadım ben. Ayrıca son transferlerle, önümüzdeki maçta bu sefer yenecez sizi. MR ile DL gelirse yeriz sizi, buna yürekten inanıyorum sdfgsd
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ehue hadi bakalim :) bu arada 50k gelmis bizede. yalniz bizim stad bitti, 10k dan 18k ya cikti kapasite, bakalim kendi evimizdeki maclardan kac para gelcek
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Kime hava atıyon len bizimde 20K oldu ^-^
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bu kanat oyuncuları (orta saha),tam geli$medikleri için mi her maç fix 5 ile oynuyor? maç içindeki ki$isel tercihleri falanda deği$tiriyorum hani bir etkisi olur mu maçta falan diye ama yok yani.$ansa bir asist falan yaparsam 6 oluyor sadece puan.
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 su antreman isteklerinizi bi yazin da fikir olusturayim.
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Top Sürme Güç Orta Yer Tutma Top Sürme Güç Orta Yer Tutma Top Sürme Güç Orta Yer Tutma Cuma Cumartesi Pazar Teknik Top Tutma (GK) Kısa Paslar Teknik Top Tutma (GK) Kısa Paslar Teknik Top Tutma (GK) Kısa Paslar iyimidir? Takimla ayni antreman koyunca +2 kondisyon gidiyor yani, pazartesi ben top surme vericem mesela, sali ilk 2 antreman guc disinda baska birsey verecegim ve son antremani kondisyon verdigim kondisyon tekrar 100 olacak. HERKES bu sekilde yaparsa, yani 1 er gun arayla ayni antreman, aradaki gunde 2 farkli antreman + kondisyon koyarsa 90 in altina dusmez kimsenin kondisyonu. LUTFEN BUNA DIKKAT EDELİM. :) [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 17:09 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ]
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 5 güne kadar çok sağlam bir MR geliyor. Bir de düzgün bir kaleci aldık mıydı, bu sezon 1. yiz biz, kimse tutamaz :P
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 siz, bir bizi yeninde sonra 1. olun =)
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Cuma'yıda Güç Güç Güç şeklinde ayarlarsan iyi olur Zegna. Öbür hafta 2 gün teknik teknik teknik veririz.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 obaa transfer teklifleri gelmeye başlamış bana 2 gün bakmadım oyuncum değerlenmiş :P hmm hadi kabul ettim severim sizi iyi çocuklarsınız :) Sinan Eser İD: 28836 bot takımımdan çıkabilir miyim birde nasıl teklif yapıcam bulamadım şimdi yarına yine bi araştırırım.
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 blakc takimdan cikinca hbr ver teklif yolliyayim.
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 yeni yıldızınız olarak tüm özelliklerim hala 0 :P bu hızla çok yakında takımın yıldız top toplaycısı olabilirim herhalde azimliyim :P bu kutsal görevi blacke kaptırmıcam
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ya şu antreman mevzusunu birisi anlatsın cidden hiçbirşey anlamadım ben. oyuncumu tam bir sol kanat gibi yetiştiriyorum öyle program hazırladım. Ama Dünya starlarına bakıyorum golcülük 20 geri kalan 0-1-2 ayıp Fistanın dandik adamının golcüğü 11 mı ne adam el üstünde tutuluyor takımda.Nası bir iş bu ! 1 hafta oldu hala herşey 0. koca bir hiçim şu futbol aleminde. [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 11:53 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 0'dan 1'e zor artıyor normaldir. 1 olduktan sonra daha hızlı skill alırsınız.
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Top toplayıcı ben olucam black hiç heveslenme :P hemen bişilerini 1 yap
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Consi zegna bize onun için maaş ödüyor :P uyandırma herkesi , yoksa futbolculukla alakamız yok. "EN BÜYÜK BAŞKAN BİZİM BAŞKAN" Alkışşşşş :P
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Esenler i kurucaz Emaleth Terlikfırlatan Arena da Karakedi tribünündeyiz
Öne çıkan mesajlar