Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planetarium Football Star (Footstar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fistan bot oyuncular nasıl gönderiliyor ya. Onların kontratı fesh edilemiyor, ayrıca yeni oyuncu alınca da kaybolmuyorlar. Atmanın bir yolu yok sanırım onları. Anca Türkiyeden yeni kullanıcılar kaydoldukça, kendiliğinden gidicekler galiba.
Mesaj tarihi:
ehue hadi bakalim :) bu arada 50k gelmis bizede.

yalniz bizim stad bitti, 10k dan 18k ya cikti kapasite, bakalim kendi evimizdeki maclardan kac para gelcek
Mesaj tarihi:
bu kanat oyuncuları (orta saha),tam geli$medikleri için mi her maç fix 5 ile oynuyor? maç içindeki ki$isel tercihleri falanda deği$tiriyorum hani bir etkisi olur mu maçta falan diye ama yok yani.$ansa bir asist falan yaparsam 6 oluyor sadece puan.
Mesaj tarihi:
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe
Top Sürme Güç Orta Yer Tutma

Cuma Cumartesi Pazar
Teknik Top Tutma (GK) Kısa Paslar

iyimidir?

Takimla ayni antreman koyunca +2 kondisyon gidiyor yani,
pazartesi ben top surme vericem mesela, sali ilk 2 antreman guc disinda baska birsey verecegim ve son antremani kondisyon verdigim kondisyon tekrar 100 olacak.

HERKES bu sekilde yaparsa, yani 1 er gun arayla ayni antreman, aradaki gunde 2 farkli antreman + kondisyon koyarsa 90 in altina dusmez kimsenin kondisyonu.

LUTFEN BUNA DIKKAT EDELİM. :)

[ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 17:09 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
obaa transfer teklifleri gelmeye başlamış bana 2 gün bakmadım oyuncum değerlenmiş :P

hmm

hadi kabul ettim severim sizi iyi çocuklarsınız :)

Sinan Eser
İD: 28836

bot takımımdan çıkabilir miyim birde nasıl teklif yapıcam bulamadım şimdi yarına yine bi araştırırım.
Mesaj tarihi:
yeni yıldızınız olarak tüm özelliklerim hala 0 :P
bu hızla çok yakında takımın yıldız top toplaycısı olabilirim herhalde azimliyim :P

bu kutsal görevi blacke kaptırmıcam
Mesaj tarihi:
ya şu antreman mevzusunu birisi anlatsın cidden hiçbirşey anlamadım ben.
oyuncumu tam bir sol kanat gibi yetiştiriyorum öyle program hazırladım.

Ama Dünya starlarına bakıyorum golcülük 20 geri kalan 0-1-2

ayıp Fistanın dandik adamının golcüğü 11 mı ne adam el üstünde tutuluyor takımda.Nası bir iş bu !

1 hafta oldu hala herşey 0. koca bir hiçim şu futbol aleminde.

[ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 11:53 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...