Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planetarium Football Star (Footstar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en son anasayfadan bir açıklama yapmışlardı, çift hesap için über araçlarımız var, denemeyin hepsini sileriz, asla taviz vermeyiz diye bağırıyorlardı.. mağdurlardan biri sen olabilirsin..
Mesaj tarihi:
ya sonucta ben ogrenci evinde kaliyorum
arkadasimda hesap acmis olsa nolcak?

bu gibi oyunlarda bunun icin secenek var bide hic mail falan gelmedi pat die login olamiyorum 3 gundur.
Mesaj tarihi:
pazartesi yeni ozellikler geliyor, ev, seyahat,aile kiz arkadas filan.
kari kiza takılmayın fazla performansınız duser ssdf.

said:
SEYAHAT: artik oyuncunuz seyahat edebilecek. oyuncunuzun yaptigi seyahatler antrenman suresinde gerceklesecek, yani seyahat ederken antrenman yapamayacaksiniz. bir ayarlama yapmadan once buna dikkat edin. ayrica daha fazla bilgiyi yardim kisminda bulabilirsiniz(eklemeler yapildigi zaman).

KIZ ARKADAS: artik oyuncunuzun bir kiz arkadasi olabilecek ve hatta ilerde onunla evlenebileceksiniz. Kizlarla tanismak icin eglence antrenmani secenekleri arasina yeni bir secenek eklenecek, onu secip eglence antrenmani verirseniz kizlarla tanisabilirsiniz. Bununla alakali bilgiyi yine yardim kisminda bulabileceksiniz.

AILE: artik oyuncunuzun bir ailesi olacak, onlarla iletisim kurabileceksiniz vs. onlarin oturdugu bir sehirden baska bir sehirde top kosturuyorsaniz onlari gormek icin seyahat etmeniz gerekecek.

ILISKI SISTEMI: artik iletisim puani sistemi geliyor. hergun 150 iletisim puani alacaksiniz ve bunu dikkatli harcamak zorundasiniz. cunku her iliski bir miktar iletisim puanina mal olacak. bu sayede herkesle herzaman iletisim kuramayacaksiniz. onun icin bu puanlari aileniz icin mi? takim arkadaslariniz icin mi? yoksa kizarkadasiniz icin mi? harcayacaginizi dikkatli secmek durumundasiniz.

EV: Hamilelik 3 aya dusecek :P, herkes ev sahibi olacak. ilk kismi makarasina yazdim ama ikinci kisim dogru. evet bundan sonra herkesin evi olacak. bunun size bir maliyeti olmayacak ve satamayacaksiniz da. herkesin ilk sectigi sehirde bir evi olacak, bu sehir disinda bir yerde oynuyorsaniz bir miktar para vermeniz gerekecek kaldiginiz yere (20£). bunu karsilayacak paraniz yoksa oyuncunuzun morali bozulacak. bu degisiklik onumuzdeki sezon eklenecek.

KONTRATLAR: cok teferruatli anlatmayacagim, kontratlara yeni maddeler ekleniyor. bu maddelerde her iki tarafinda cok isine yarayacak seyler var. ayrica insan yonetimindeki takimdaki oyunculara direk transfer teklifi goturulebilecek bundan sonra.

AMATOR KUME: amator kumelerimiz var artik, bekleme listesine son. her gelen bu kumelere girebilecek. amator kumede bot takimda alinan maasin aynisi alinacak ama macta oynama sansi olmayacak. ayrica bot takimda oynamak bir ayricalik haline geliyor. bot takim kadrolari 30 kisi olacak ve 14 gun inaktif olan oyuncular bot takimdan kovulacak.
Mesaj tarihi:
GEd, o tür durumlar için önceden maille bildirmen gerek ve mümkün olduğu kadar aynı cookie yi taşıyan bilgisayarda iki farklı hesaba giriş yapmamak lazım.. bu neredeyse tüm web tabanlı oyunlarda böyle, tabii aynı ip li oyuncuların oyunda birbiriyle ilişkilerinin olmaması gerekiyor yani bir çıkar sağlanmamalı falan filan..
Mesaj tarihi:
yok cevapta yok
herhalde kapadılar ama nasıl bır kapatmaysa bu artık
oyuncu duruyor
sifreyi kaybettim diyince sifre geliyor.
ama sifreyle giremiyorum
belkide 1-2 haftalik bir cezadir ama mailde gelmedi.
[email protected] boole bişieye mail attim
acaba baska hangi maile yazsam?

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 18:23 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
inanılmaz bi şekilde son 4 maç filan oyunda topla oynama sürem %0. neden ki acaba. insan bi pas atar bişey yapar. yok pas yok şut yok. topa bile dokunmamışım. bug mı oldu acaba oyunda
Mesaj tarihi:
bu arada 10.000 daha yatti hepinize. herkes kisisel anteronorunu ust seviyeye cikarabilir.

[ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 16:58 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ya oyun ici forumlarindan falan admine biseye msg atmak yokmu?
maillerime cevap gelmiyor.
banladilarsa bilelim, belli bir sureyse biliyim ona gore hareket edicem
Mesaj tarihi:
Your account has been closed for multi-managing (controlling more than 1
player at the same time).

satin siz beni en iyisi hehe cevap geldi:)
Mesaj tarihi:
fistan senin menajere msj attim, bakalim ne dicek... bi sekilde anlasirsak forvetlerimiz efsane olur biri 10 biri 11 filan.

bende orta saha yada defansa ceviririm futbolcumu.
  • Yeni Oluştur...