PZero Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 süper yendikk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 biraz şans olsa bizde daha çok atardık ama keşke galibiyet golu penaltıdan gelmese idide gerçi hata adamınızda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 eh söyledik gs den bi halt olmaz diye.... Gerets yine önemli maçlara saklamış mehmet güveni falan .... Necati de havalarda ..Normal skor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 gs için işin daha kötüsü song ben hazırdım gerets oynatmadı filan diyor. ki song bana göre açık ara gs'nin en iyi oyuncusu... bize gelse fena olmaz tam da ihtiyacımız var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 bu maç için eksideki bir entry yeterli olur sanirim.. zico gerets tigana ortaklaşmasının kanıtı olan maçtır..malum gerets sözleşmeyi çaktı , e beşiktaş kazanırsa tigana durumu kurtaracak..bu durumda fener zaten şampiyon ve zico yırtıyor..tamamdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 adnan polat yine haklı çıktı, bazılarınız erken konuşmuş ehahsdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 O değilde Beşiktaş şampiyon olursa hakikaten çok gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 nie olamazmıyız! olcaz zaten ne gülüyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Tabii ki oluruz. Olacağımıza da inanıyorum =) Tigana çok hata yaptı, lige iyi başlayamadık, Avrupa'da istikrarlı olamadık. Yani dikiş tutturamadan oluruz olursak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 ezdik geçtik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Ricardinho'nun galatasaraya yıktığı maç olarak da değerlendirebiliriz bu adamı. galatasaray forvetlerine de gün geçtikçe nefretim artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 bu maçta 52 saniye küfür edilmiş dolayısıyla beşiktaşa 1 maç seyircisiz oynama cezası verildi gs'ye de 30bin para cezası verilmiş. ne yaptılarsa ben görmedim? son yılların en medeni derbisiydi bence. ne fb-gs derbileri gördük yahu 52 saniye küfür ne şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Temsilci raporlarında Siyah beyazlı taraftarların 52 saniye süresince küfrettiği, bu olayın daha önce de tekrarlanmış olması dolayısıyla Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama ve 30 bin YTL para cezası verildiği kaydedildi. Olay ilk kez olmadığı için heralde ama bence de çok ağır bir karar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Haluk ulusoy rulz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar